Gość artur Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 Dzis jechalem przez sieradz ziemniaki przez dwa tygodnie ledwo co podrosly wszysko male krzaczki. Oczywiscie zdazaja sie wieksze ale sporadycznie. I widac ze wody maja dosyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 gdzie sa ci rolnicy co mieli kopac ziemniaki po trzecim maja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obornik Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 Wszyscy będą kopać napewno po 3 mają... Taki suchar na wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majki Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 Ja mam do kopania 0,5ha między 15 a 20 maja folia i wloknina podwójnie. Jeśli chodzi o włoknine to najwcześniej 5 czerwca nie ma się co oszukiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 Nareszcie rozsadny glos z sieradza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majki Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 To akurat nie z Sieradza tylko okolice sochaczewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 gdzie sa ci rolnicy co mieli kopac ziemniaki po trzecim maja, Ja tak deklarowałem ale to było kilka tygodni temu i pogoda zweryfikowała plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 Pogoda zweryfikowala plany a teraz zweryfikuje plony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fredzel Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 Azotu panowie azotu, a nie placzecie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antoni Napisano 4 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2017 Sieradz blaszki warka raczkow wszystko zalane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robert Napisano 4 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2017 Takie opady dzis byly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jan Napisano 4 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2017 Jakie opady mżawka pada cały czas tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Od poniedzialku przymrozki nawet -8 przy gruncie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Pożyjemy, zobaczymy. Skąd takie info? Przymrozek mże być ale -2 max z tego co ja wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Jade dzisiaj przykrywac ile sie da. U mnie jest komunikat o przymrozkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Panowie jak tam u Was sytuacja ? Kiedy spodziewacie się pierwszego kopania ? Piszcie też kiedy sadzone i jakie przykrycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Ja kopie jutro. Przykryte folia, wloknina, potem kocem i perzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kot Jarosława Ka Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Ja już po kopaniu. Plon za***isty, cena wspaniała, miałem tylko 100 ha. Trochę mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Drodzy Forumowicze, Piszcie proszę z sensem. Wszelki humor, sarkazm czy ironia są mile widziane i nawet wskazane w pochmurne i deszczowe wiosenne dni ale niech będą dodatkiem do konkretnej treści. Z góry dziękujemy Administracja Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misiek Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 O kopaniu w maju mozna zapomniec. Jedynie folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Ja już po kopaniu. Plon za***isty, cena wspaniała, miałem tylko 100 ha. Trochę mało... Gdzie Pan tyle ziemniaków sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majki Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Dzisiaj zdjąłem folie i wloknine już za gorąco miały i krzaki się zbyt duże robiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 U was tez tak pada w sieradzu woda stoi w rajkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Tez dzisiaj zciagalem. Ostatni dzwonek zeby sciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2017 Bardzo dobrze wszyscy po odkrywajcie będą miały za gorąco zwłaszcza z poniedziałku na wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi