Gość Pytający Napisano 8 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2019 Witam, to może ktoś rozjaśni temat eksportu, jeśli u s. tak zle? mógłby ktoś podpowiedzieć, czy skomplikowana jest sprzedaż cebuli obranej w workach niebieskich na eksport ? Czy to gra warta świeczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 8 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2019 różnica bulwy wieksza niz przysłowiowy procent, Stanek płaci w kilka dni i towar idzie tam normalnie dlatego wolałbym się tego trzymać, zastanawia mnie kierunek cen w następnych tygodniach bo nie wiem czy uzbroi. się w zapas z zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 4 godziny temu, Gość Pytający napisał: Witam, to może ktoś rozjaśni temat eksportu, jeśli u s. tak zle? mógłby ktoś podpowiedzieć, czy skomplikowana jest sprzedaż cebuli obranej w workach niebieskich na eksport ? Czy to gra warta świeczki ? Po pierwsze full legal, po drugie kontakty po trzecie minimum 100 ton tydzień żeby można było z kimś na poważnie rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hahahaha Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 12 godzin temu, Gość Pytający napisał: Witam, to może ktoś rozjaśni temat eksportu, jeśli u s. tak zle? mógłby ktoś podpowiedzieć, czy skomplikowana jest sprzedaż cebuli obranej w workach niebieskich na eksport ? Czy to gra warta świeczki ? Belgia i UK maja nadal w pip cebuli chinskiej wiec po co im z Polski dlatego eksportu nima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 Co wy piszecie, jeśli chodzi o cebule obrana to idą każde ilości, nie róbcie fermentu!!! Słyszałem ze niektóre chłodnie na 1,40 zaniżyły ciekawe na jak długo, w pożądnych firmach można dostać od 1,50-1,60 netto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obierka Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 Te pożądane firmy to jakie? S... jaka cenę płaci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lksjd Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 zaniża na tak dlugo jak spadnie na 1.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 S 1,5 hit 1.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 Nie wiem, bo odstawiam do chłodni nie do pośredników typu Pan S, po co się pytasz na forum nie lepiej zadzwonic i zapytać się po ile skupują?? Wszystko na gotowe ahhhh ta Polska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Wielkopolska Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 A jaka cene daje Szanowny Pan z Fr....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jurek Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 5 godzin temu, Gość lksjd napisał: zaniża na tak dlugo jak spadnie na 1.30 Od przyszłego tygodnia raczej w dół w chlodniach ale pewności nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obieracz Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 3 godziny temu, Gość Gosc napisał: S 1,5 hit 1.45 S.1,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pytajacy Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 A chłodnia w Warce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 9 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2019 Roman czy Ty jesteś z wielkopolski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 10 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2019 20 godzin temu, Gość Rolnik Wielkopolska napisał: A jaka cene daje Szanowny Pan z Fr....? zadzwon i spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obierka Napisano 11 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2019 Mi Tomek daje 1,70 a Darek dostaje 1,60 co do Marka to nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obieracz Napisano 11 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2019 No to lipnie ci płaci mi 1,83 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Valentino Napisano 12 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2019 Jakie stawki od poniedziałku,,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 13 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2019 Pytanie do wszystkich obieraczy. Jaka według Was jest dobra stawka za samą usługę obierania? Transport po stronie klienta. Obieranie maszynowe i ręczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 14 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2019 7 godzin temu, Turysta napisał: Pytanie do wszystkich obieraczy. Jaka według Was jest dobra stawka za samą usługę obierania? Transport po stronie klienta. Obieranie maszynowe i Zalezy jaaki kaliber glownie bo jesli gruby to od 0,50 a jesli cebula 5-7 to z 0,70gr tak mi sie wydaje. Jak cenh obranej sie ksztaltuja w tym tyg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 14 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2019 st 1,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2019 Na pryzmach towar cieknie , już niektórzy całość w pole wywożą . Znajomy 200t z Holandii przywiezioną wywalił po paru tygodniach w magazynie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2019 Cebula leci , ale ceny razem z nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2019 Ja ostatnio dostałem ofertę zakupu cebuli od rolnika po 0,3 I szczerze mówiąc była dużo lepsza niż się spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik wielkopolskie Napisano 16 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2019 Czyli st opuścił najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi