Gość Marek Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2020 Ja czerwoną bede robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2020 Masz zejście na czerwoną? Bo czerwoną w łusce to oferowali mi za 0,30/0,35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OBNIŻKI Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 1zł na skupach i 1.07-1.1 chłodnie. Skup tylko parę dni i koniec. Miejsce Polskiej mrożonki zajęły produkty z innych krajów. Tylko co teraz z tymi którzy mają pokupowany surowiec w Holandii po 60-70groszy...a towar trza odebrać nie ma zmiłoj. Za 3 miesiące zimówki potem dymki. Zostało 3 miesiące i po sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik wielkopolskie Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 To za chwile rolnik będzie musiał dopłacić żeby obieracz wziął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 Wierz mi kolego, że ja osobiście najchętniej to płaciłbym przynajmniej 1,5 żeby to tylko zgrywało się z białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 Jaka cena białej na ten tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebula Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 Cena 1,00-1,15 lecz z limitami dostaw ograniczonymi o 50% powód brak zbytu na mrożonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 1,05/1,10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obierolnik Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 3 godziny temu, Turysta napisał: 1,05/1,10 chyba u ciebie taki poziom kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obierolnik Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 3 godziny temu, Turysta napisał: 1,05/1,10 3 godziny temu, Gość Cebula napisał: Cena 1,00-1,15 lecz z limitami dostaw ograniczonymi o 50% powód brak zbytu na mrożonkę. i co zawieziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 17 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2020 Ja teraz mam klienta jeszcze na jedną dostawę w starej cenie i robię znowu przerwę. Nie mam zamiaru dokładać, to nie hobby. 2 godziny temu, Gość obierolnik napisał: chyba u ciebie taki poziom kolego A u Ciebie kolego jaki poziom? To są ceny od Stanka i Frosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obieracz Napisano 18 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2020 Z tego co wiem to frost 1.10 max minus parę procent potrąceń i limity dostaw bo pracują na ćwierć gwizdka. Problem jest w tym że Polskiej mrożonki miejsce zajęły inne kraje i tak już się dzieje od 2 lat aż w końcu robienie cebuli będzie tylko hobby bo przemysł pójdzie w inne kraje a na export cebuli w Polsce rolnik nie potrafi zrobić. Spadki cen dopiero przed nami bo w Polsce jest cebuli dóżo na obieranie j pogoda zmusza do przerobu. I te ilości absolutnie wystarczą na potrzeby obecne. 1 zł na przyszły tydzień i kolejne bez szans na poprawę. Tak jakoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 18 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2020 Na Eldomie można się jeszcze załapać na 1,15/30dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rttterr Napisano 18 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2020 15 godzin temu, Turysta napisał: Ja teraz mam klienta jeszcze na jedną dostawę w starej cenie i robię znowu przerwę. Nie mam zamiaru dokładać, to nie hobby. A u Ciebie kolego jaki poziom? To są ceny od Stanka i Frosta A st i f to co jedyni na rynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 18 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2020 Oczywiście, że nie. Znam ceny od nich to te ceny podaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawiak Napisano 18 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2020 Tak się w kraju porobiło że tylko Stanek płaci na czas i nie dyma ludzi. A reszta poznaniaków warszawiaków i innych cwaniaków gangsterow z miasta ledwo zipie. Dotacje rozkradli i z nas rolników się śmieją i okradają nadal. Co to za kraj gdzie jakiś Stanek może a reszta to przekręty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tentego Napisano 18 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2020 4 godziny temu, Turysta napisał: Oczywiście, że nie. Znam ceny od nich to te ceny podaje. tylko pytanie kupuja czy chce w tych cenach kupowac bo ja moge podac 0,99 pln i tez bede kupowac tylko czy kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 18 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2020 No właśnie z tego co słyszałem to ludzie wożą za tą kasę. Ale wiem też, że dużo obieralni zrobiło przerwe. Sam chciałem dokupić trochę białej za cenę wyższą niż podawałem wyżej i było ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2020 I jak tam sytuacja u Was? Jak ceny białej na przyszły tydzień? Jak ceny łuski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2020 Godzinę temu, Turysta napisał: I jak tam sytuacja u Was? Jak ceny białej na przyszły tydzień? Jak ceny łuski? Na chlodniach sie ustatkowalo 1.10-1.15 i tak chyba bedzie, a co do luski ja kupuje podgniwajace pryzmy po 0.40 i spory procent do 20% potracenia nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2020 Pryzma Holandii na przyszly tydzien po 0.50 na miejscu tylko troche drogo, niewiele z tego by moglo zostac wiec sobie odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2020 U mnie za ładną cebulę wołają 0,52 brutto z transportem A na chłodni dostałem cenę 1,15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Barbarro Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2020 Jaka to jest chłodnia co dała 1,15 i na jaki przelew? W ogłoszeniach widzę mała cebulę a i tak za to krzyczą 0,50-0,55gr bez transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2020 5/8 z przewagą 6/7 Mam już przekalibrowane pierwsze auto. Ogłoszenia to jest lipa. Trzeba jeździć pytać i szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Barbaro Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2020 Widząc ogłoszenia od st. widze ze w przyszłym tygodniu będzie 1,05 za białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi