Gość Cebullione Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2020 Godzinę temu, Gość Barbaro napisał: Widząc ogłoszenia od st. widze ze w przyszłym tygodniu będzie 1,05 za białą Przeciez stanek juz w tym tygodniu placil 1,05,a ile ma placic jak na chlodni 1.10-1.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Barbaro Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2020 Mi proponował 1,10 netto, ale to bez znaczenia na razie i tak za tania jest biała w stosunku do łuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2020 Powinno się już powoli poprawiać, bo znowu jakiś ruch się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 Cena u Stanka w tym tygodniu była 1.20 podobno podwyżka do 1.25 ma być od poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 To prawda że w Holandii łuska idzie do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrula Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 11 godzin temu, Gość Arek napisał: Cena u Stanka w tym tygodniu była 1.20 podobno podwyżka do 1.25 ma być od poniedziałku. Kto zna Kubę ten wie że ta cena jest zagrywka i nie pokrywa się z rzeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik z wielkopolski Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 w ogłoszeniu st... cena z dziś 1,25 a w rzeczywistości.... i po co te zagrywki , ten cyrk... nie można traktować się po partnersku... widać za co maja obieracza, rolnika... zapominają tylko że to z niego żyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Barbaro Napisano 23 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2020 To jest pewnie cena za Orbana czerwona, w zeszłym było 1,35 i też dałem się złapać ale telefonicznie mnie wyprostowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 A ile osób nie zadzwoni i pojedzie, a później nie będzie chciało się wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obieracz Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 Ile st i fr potrącają od wam od dostaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Barbaro Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 1,15 eldom 60 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 A inne skupu jakie mają ceny? Wie ktoś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rruurek Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 3 godziny temu, Gość Gość napisał: A inne skupu jakie mają ceny? Wie ktoś może? tu na forum protekcja tylko S i F i Eldom jest pewnie sami pisza a gdzie reszta zakladow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 Mam wrażenie, że chwilowe zbicie ceny nie przyniosło efektów w postaci paniki rolników. Może dlatego, że już nie mają co wypychać. Wydaje mi się, że kto ma chłodnie to jeszcze w tym roku zarobi na cebuli no chyba że nagle ogłoszą, że najlepsze zabezpieczenie przed wirusem jest zjedzenie 2 cebul dziennie to wtedy wszyscy co jeszcze coś mają zarobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 25 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2020 6 godzin temu, Gość Max napisał: Mam wrażenie, że chwilowe zbicie ceny nie przyniosło efektów w postaci paniki rolników. Może dlatego, że już nie mają co wypychać. Wydaje mi się, że kto ma chłodnie to jeszcze w tym roku zarobi na cebuli no chyba że nagle ogłoszą, że najlepsze zabezpieczenie przed wirusem jest zjedzenie 2 cebul dziennie to wtedy wszyscy co jeszcze coś mają zarobią Oczywiście, że to jest najlepsze zabezpieczenie! U mnie żaden obieracz nawet zwykłego przeziębienia nie złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 25 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2020 Wczoraj w kilku po polach chodziliśmy i zimówkę oglądaliśmy , wychodzi na to że u każdego będzie bąk i to straszny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 25 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2020 Jaki to jest bąk straszny?? Nie wiem o co chodzi, i jak to można zaobserwować ze widać, ze cebula idzie w stan kwiatowy w tym czasie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 Ceny wzrosły, że taka cisza? Ja mam info, że niektórzy dostają u Frosta 1,30zł+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 41 minut temu, Turysta napisał: Ceny wzrosły, że taka cisza? Ja mam info, że niektórzy dostają u Frosta 1,30zł+ To bardzo dobra informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 Dokładnie. Zapowiedź dobrych cen. Nawet wiem, że to jest bliżej 1,40 niż 1,30. Informacja pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zainteresowany Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 Cenna netto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2020 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2020 8 godzin temu, Turysta napisał: Dokładnie. Zapowiedź dobrych cen. Nawet wiem, że to jest bliżej 1,40 niż 1,30. Informacja pewna. Ciezko uwierzyc w to , bo wiekszosc ludzi ktorzy tam woza maja 1.15-1.20 Pewna informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Użytkownik Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2020 Na Kujawach frost płaci 1.3 i 1.35 netto plus podstawia transport powyżej 5 ton. Ci co mają tam 1.20 dali się zrobić w balona. A podobno potrzebują towar bo kontrakty cza robić a towaru nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2020 Cebulka dymeczka już 12 zeta i nie ma a zimówki raczej wszystko wykwitnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi