Gość Gospodarstwo rolne Napisano 19 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwca 2023 Jak ja mam już dosyć tych cwaniaczków co się ogłaszają kupię cebulę płatności gotówką a faktury nie wystawiają i nawet działalności nie mają takie to Kozaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 19 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwca 2023 3 minuty temu, Gość Gospodarstwo rolne napisał: Jak ja mam już dosyć tych cwaniaczków co się ogłaszają kupię cebulę płatności gotówką a faktury nie wystawiają i nawet działalności nie mają takie to Kozaki Tylko FV. Kasa przy załadunku. Innych warunków brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jurek Napisano 21 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2023 W dniu 19.06.2023 o 15:34, Gość Gospodarstwo rolne napisał: Jak ja mam już dosyć tych cwaniaczków co się ogłaszają kupię cebulę płatności gotówką a faktury nie wystawiają i nawet działalności nie mają takie to Kozaki Chyba lepiej kasa bez faktury niż odwrotnie. Ja kiedyś miałem doczynienia z typem co wystawił mi fakturę na przelew a kasy nie mam do tej pory . Zresztą jak mam zapłacone gotówka a jestem rr to ta faktura RR nadaję mi się tylko do utarcia du** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 21 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2023 Panowie jaka cena na obieralniach obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gospodarstwo rolne Napisano 21 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2023 3 godziny temu, Gość Jurek napisał: Chyba lepiej kasa bez faktury niż odwrotnie. Ja kiedyś miałem doczynienia z typem co wystawił mi fakturę na przelew a kasy nie mam do tej pory . Zresztą jak mam zapłacone gotówka a jestem rr to ta faktura RR nadaję mi się tylko do utarcia du** Bez faktury powiadasz pochwal się w US to ciebie nauczą a kupującego wyleczą momentalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pytanie dot ceny cebuli Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 (edytowane) Cześć koledzy. Jako Firma wysyłamy polskie warzywa i jabłka na eksport. Prośba o info jaka jest obecnie cena cebuli? Edytowane 26 Czerwca 2023 przez IGRiT Usunięto nazwę firmy. Proszę bez kryptoreklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Kujawy Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 Wszystko zależy od towaru i opakowania. Najlepiej zadzwoń i zapytaj sprzedających po ile sprzedadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulman Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca 2023 Jak panowie zimowka łuska stoi cenowo na dzień dzisiejszy,odbija się cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca 2023 dołaczam się do pytania po ile cebula zimowa w łusce i do obierania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 29 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2023 Sprzedaję ktoś czerwona? Po ile wystawic żeby nie zaniżyć ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 29 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2023 Panowie jaka cena panuję za cebulę obraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cebula Napisano 29 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2023 Pakowalnie podobno 1,8-2 zł za luz za suchą cebulę ktoś potwierdzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 29 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2023 Cebula Obama od 2-2,5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obieracz Napisano 29 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2023 12 godzin temu, Gość Marcin napisał: Panowie jaka cena panuję za cebulę obraną? 2.10 kujawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnick Napisano 30 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2023 1,2 na obieranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 1 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2023 To akurat norma że ładna na worek jest trochę tańsza od obranej Jak u Was późne cebulę z siewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnick Napisano 5 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2023 Tak sobie zaczyna główkę robić. Zimówka już ok 1zl biała ok 2 kuj pom. A jak u was towar na obieranie i na worek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 5 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2023 Ogólnie cebuli jest mało i są braki więc nie wiem czemu każdy zaniża ceny .Chyba żeby jedynie pośrednicy zbili kasę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 6 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2023 Dziś byłem na w okolicach Brześcia to późne cebulę bardzo słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebularz Napisano 6 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2023 Ludzie trzymać cenę cebuli a nie wypychać za półdarmo . Z Uzbekistanu ciągną po 2.8 netto a Kujawy psują cenę . Gdzie nakład na produkcję cebuli jest ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zimowka Napisano 7 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2023 Zimówka musiała się zblokować bo jest tego bardzo dużo nasiane, jak nigdy tyle że zakłady teraz robią owoce, frost przerwa letnia więc kto to ma przerobic , normalna sprawa. Q później patrząc na pola nie powinno być źle, także Panowie trochę za dużo tej zimówki nasiane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulman Napisano 7 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2023 Luska po 1.5zl ogloszona bez baka zero zainteresowania. Czekac aż coś zacznie się ruszać z cena? Propozycje mam na obieranie po 1.1 zł netto. Pytanie czy pójdzie w górę czy przetrzymaja i pójdzie jeszcze w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Potentat Napisano 8 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2023 Luske kupują pakowalnie po 1,1. Jak na obieranie ktoś Ci tyle daje to świetna cena. Co do przyszłości nie wypowiadam się ale można twierdzić że cebula jesienią i zimą odbije bo siewki są słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jurek Napisano 8 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2023 W dniu 7.07.2023 o 16:58, Gość Cebulman napisał: Luska po 1.5zl ogloszona bez baka zero zainteresowania. Czekac aż coś zacznie się ruszać z cena? Propozycje mam na obieranie po 1.1 zł netto. Pytanie czy pójdzie w górę czy przetrzymaja i pójdzie jeszcze w dol 1,1zl na obieranie to było na początku tygodnia. Na dzien dzisiejszy 0.90 gr i niżej. Kilka głównych chłodni zajęła się sezonowymi fruktami i nie biorą obranej cebuli. Cena ogólnie leci na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebularz Napisano 9 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2023 Sezon na cebulę dopiero się zacznie a przetwórnie mają braki z poprzedniego sezonu bo drogiej nie kupowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi