Gość Felix Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2017 Dlaczego śmieszne jak da 100 ton to z czego więcej weźmiesz z pszenicy czy z kukurydzy Tylko umiecie płakać typowy polski rolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fthg Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2017 A jak 200 ton to jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 3ha Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2017 A jak 200 ton to jeszcze lepiej Ja tam mam praktycznie samej grubej z ha 75 ton. 3 ha mialem nie sprzedaje po 0,20 ale tez nie po 0,40 ale zadowolony jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2017 Dlaczego śmieszne jak da 100 ton to z czego więcej weźmiesz z pszenicy czy z kukurydzy Tylko umiecie płakać typowy polski rolnik 100 ton? Felix dziecko - jak dorośniesz to wtedy coś dopiero napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Felix Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2017 Nie jestem dzieckiem już bo mam 40 na karku i jest to możliwe bo sam tyle miałem .A Ty jak produkujesz mniej to radzę ci sìę nauczyć robić cebulę aby ci się opłacało pozdrawiam obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Barnaba Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2017 A między inowroclawiem a koninem jest jakiś fajny skub cebuli? Tylko nie chelmiczki Chełmce HIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kruszwica Cebula Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2017 Do kogo w chelmcach? Słyszałem że stanny tam skupuje. Ja teraz obraną z kruszwicy do orchowa woze bo z Jakubem nie dało się dogadać a tu super kasa i płacą szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stanek sp Z o.o. Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2017 Stanek sp zoo: 0.85 zl/kg - 0.90 zł/kg netto dzień 11.12.17-16.12.17, dajemy (do uzgodnienia)opakowania,transport, surowiec,12 miesiecy w roku bez przerwy. Jesteśmy mocni! Jeśli ktoś neguje naszą uczciwość i zaangażowanie w rozwój regionalnej agrokultury to zapraszamy osobiście , jesteśmy gotowi zmierzyć sie z dowolnym argumentem:) oraz pacjentem.pozdrawiamy i zapraszamy do współpracy.Dostawcom oraz odbiorcom dziękujemy że nam ufają. Działamy "pro bublico bono" dla dobra ogółu oraz własnego, zawsze szanujemy pracowitych:)uczciwych:)producentów. Stanek sp z o.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka L. Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2017 w zeszłym tygodniu odstawiałam do Chełmiczek dziennie 700kg i dawał mi 79 groszy plus vat, kase miałam po kilku dniach czasem płaci po tygodniu jesli sporo roboty, prossze o opinie czy to dobra cena , mam jeszcze 110 ton bonusa i szukam najlepszej ceny. Generalnie dostaje u nich skrzynie plastikowe i nie stoje w kolejce bo firma działa jak szwajcarski zegarek a pracowników Sławek trzyma krótko no ale zawsze kasa najwazniejsza. prosze o rade gdzie dostane więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2017 Jak wyglądają ceny cebuli w łusce? Luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebul Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 Jest lekki wzrost cen na cebulę luz,co zapewne wiąże się z większym zapotrzebowaniem w chłodniach przed świętami i tym że kończy się wilgotna hiszpanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GR zCMG Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 Witam Sławek był super a Kuba to zdzierca. Czekam jak wróci Sławek do skupu cebuli. Do Kuby moja cebula nie pojedzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 Ja dzisiaj miałem ofertę na luz , płatne na kole kaliber od 4+ za 0,29 tak jak leci. Myśle ze to jest adekwatna cena do tej co sprzedają jako obraną... Taniej nie kupią bo za cebule luz z np; NL trzeba na dzień dzisiejszy z transportem zapłacić 0.48 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deszcz Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2017 Dlaczego śmieszne jak da 100 ton to z czego więcej weźmiesz z pszenicy czy z kukurydzy Tylko umiecie płakać typowy polski rolnik Z 3 hektarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deszcz Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2017 Ja tam mam praktycznie samej grubej z ha 75 ton. 3 ha mialem nie sprzedaje po 0,20 ale tez nie po 0,40 ale zadowolony jestem. Jeden zadowolony jest z lanosa drugi z Jaguara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2017 ile można dostać za cebule w tym tygodniu mi daja 0,80 netto 2 tony dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulaaaa Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2017 Czy ktoś obiera cebulę maszynowo? Jakie są najlepsze i wydajne maszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kieras Napisano 27 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudnia 2017 Stanek rozwaliłas mnie określając działania swojej firmy zwrotem "Pro publico bono" Czyli mówiąc naszym prostym językiem działasz za darmo dla dobra ludzi. Jestem pełen podziwu dla Twojego zaangażowania w dobro rolników, Twoich pracowników i w końcu klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebul Napisano 27 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudnia 2017 Cisza przed burzą a raczej nowym rokiem;) Wszystkiego Najlepszego!!! Dobrych cen w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mac Napisano 29 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudnia 2017 Witam jakie ceny cebuli obranej u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 grudziadz 78 groszy i dużo ponad 60 dni płatność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 łuska drożeje, sami dzwonią i się nie targują 35 gr bez łaski, z tym ze towar prima sort a nie gnój zbierany w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stanisław Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 Grudziądz 60 dni teoretycznie,120 dni praktycznie. Inne chłodnie też przeciągają bo podpusali kontrakty na bazie cena 12 miesiecy obrana 60-70 gr a tu Zonk. I nie jedna padnie w tym sezonie bo opcja rezerwowa czyli tanua mrożonka z Chin jest nie realna gdyż tam cebula droga bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mati3664 Napisano 3 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2018 Kuj-pom 25gr za łuskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filip Napisano 4 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2018 Daj namiar na tą cebulę po 25 gr z kuj pom pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi