Gość dvxx Napisano 22 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2019 4 godziny temu, Gość Garbaty napisał: U mnie 70 % cebuli dobiero teraz wystawiło kolanka na powierzchnie to bedzie got nadrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dvxx Napisano 22 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2019 8 godzin temu, Gość Cebullione napisał: Jak tam wasze siewki cebuli? U mnie bardzo roznie, ta siana 25 marca super wyglada, natomiast ta po 3 kwietnia bardzo licho. pada zle nie pada tez zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Garbaty Napisano 22 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2019 57 minut temu, Gość dvxx napisał: to bedzie got nadrobi Uważasz, że nadrobi? Miałem to niszczyć ale tak się teraz ładnie rzędy wyrysowały (troche późno), że mi szkoda i chyba zostawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 22 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2019 2 godziny temu, Gość dvxx napisał: pada zle nie pada tez zle No wlasnie na jednym polu przez tydzien 30mm dwie ulewy, a na drugim 2mm, dzialki dzieli 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 23 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2019 Za to u sąsiadów Ukraińców jeszcze gorzej niż u nas na południu kraju . Do kolegi dwa tygodnie temu kilku przyjechało i mówili że już wtedy wszystko pływało a do dziś i u nich ciągle pada i ma dalej padać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebula2000 Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 Ojj liche te cebulę w okolicy liche dookoła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malorolny Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 Nie trzeba było pryskać bandurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość antek Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 u mnie w okolicy cebula ładna do okoła i pryskana bandurem centrum kujaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 2 godziny temu, Gość Malorolny napisał: Nie trzeba było pryskać bandurem Ja mam po bandurze piękna cebulę i pole czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Garbaty Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 Darek a w jakiej fazie poszedł u Cb bandur i jaka dawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 Ładne cebule u was to znaczy który liść?? No i jak ktoś pryskał bandurem w zalecanej dawce na etykiecie to slabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Farmer Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2019 U mnie po bandurze też czystko lecz cebula trochę dostała. Panowie a jak wasze dymki czy cebule sadzone z rozsady wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2019 19 godzin temu, Gość Farmer napisał: U mnie po bandurze też czystko lecz cebula trochę dostała. Panowie a jak wasze dymki czy cebule sadzone z rozsady wyglądają? A jakie dawki bandura zastosowałeś i w jakiej fazie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 31 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2019 Wczoraj w głównych wiadomościach mówili że odkąd istnieją pomiary to jeszcze takich ilości wody nigdy nie było a to konkretni producenci . https://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/swiat,27/historyczna-powodz-arkansas-pod-woda,292280,1,0.html#autoplay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Farmer Napisano 31 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2019 6 godzin temu, Gość Gość napisał: A jakie dawki bandura zastosowałeś i w jakiej fazie ? Startowa 0.3-0.4 w zaleznosci od pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Witam, jak u was sprawy zimówki?? U mnie około 40% stan kwiatowy i nie wiem co robic na przemysł to pójdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 9 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2019 Co taka cisza na forum ...chyba przed burza?burza z wysokimi cenami cebuli w tym sezonie .Chłodnie nie beda miec towaru znowu i bardzo dobrze docenia rolnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obieracz Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2019 Chłodnie chcą tanie pieniążki... I nie mogą znaleźć towaru za tyle co chcą dać... Producenci nie łamać się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PaniPani Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2019 To ile chcą płacić teraz za cebule?? Do zimowek żeby miały wagę to jeszcze z 2 tygodnie a oni już chcą płacić mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ciekawy rolnik Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 2019 Który środek według Was najlepiej radzi sobie z komosą w cebuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 2019 7 godzin temu, Gość Ciekawy rolnik napisał: Który środek według Was najlepiej radzi sobie z komosą w cebuli? Gola stomp goal bandur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cebularz Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 2019 7 godzin temu, Gość Ciekawy rolnik napisał: Który środek według Was najlepiej radzi sobie z komosą w cebuli? Bandur najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mati3664 Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 2019 8 godzin temu, Gość Ciekawy rolnik napisał: Który środek według Was najlepiej radzi sobie z komosą w cebuli? Bandur i emblem .Bandur eliminuje również zachwaszczenie wtórne, emblem działa tylko nalistnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ciekawy rolnik Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2019 Dzięki. No właśnie bandur mi przepuścił 0,4l I teraz jest już dosyć duża, tylko komosa została no i trochę cebuli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2019 9 godzin temu, Gość Gosc napisał: Gola stomp goal bandur Można mieszać Bandur z Goalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi