Gość teo Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Ktos moze potwierdzic?? no ja potwierdzę, że na Sieradzkim można już za 3 zł a worek kupić pięknego ziemniaka kaliber 5 plus, worek szyty na palecie. Kalisz giełda za 5 zł za worek ile chcesz, a ładowane na południe europy w zeszłym tygodniu 9 zł było, a w tym podnosimy cenę o 50 gr na worku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Proszę nie siać chorej propagandy. 3-4zł za 15kg to kosztuje odpad dla bydła. IGRiT dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 dzisiaj byłem na kaliszu cena 7 zl za 15 w locie kal 45+ znajomy ladowal luzem do pakowania na market 50 t po 50 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyroman Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Ocieplenie przyszło, a zapowiadanych obniżek nici, więc czas zacząć propagandę siać, wtedy może siłą ceny spadną. A tu raczej tendencja odwrotna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrka Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Czyli ciężko się coś dowiedzieć tu dziś widzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Wczoraj bronisze 8zl irga malo ziemniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Kuj pom dzis podnioslem na 6,5 i nie bylo Żadnych sprzeciwów klienci dzwonią i biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Ludzie nie wymyslajcie i nie piszczie bzdur bo te forum w ogole przestanie byc wiarygodne. Co za dekiel napisal ze ziemniaka po trzy zlote moze kupic? Myslicie ze w ten sposob cene obnizycie? Piszcie jak jest naprawde. A prawda jest taka ze cena wcale nie spada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Niemrawy Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Dokładnie cena nie spada.... za 5+ trzeba płacic od 6,5 zł do 7,5zł a za 4+ od 5zł do 6zł w okolicach Sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alojzy Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Potwierdzam drobniejszy ziemniak w zeszłym tygodniu sprzedałem po 6zł a dzis 5+ całego tira po 7.okolice sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Dokładnie cena nie spada.... za 5+ trzeba płacic od 6,5 zł do 7,5zł a za 4+ od 5zł do 6zł w okolicach Sieradza Potwierdzam drobniejszy ziemniak w zeszłym tygodniu sprzedałem po 6zł a dzis 5+ całego tira po 7.okolice sieradza Dzięki Panowie za konkretne, wiarygodne opinie o cenach. Będę wdzięczny jak co jakiś czas będziecie tutaj wrzucać informacje po ile sprzedajecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Wrocław giełda za 6 zł za worek idzie kupić ziemniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Jeszcze w ubiegłym tygodniu było sztywne 8zł. Dużo jest towaru? Jaki to ziemniak za te 6zł? Na giełdach różne cuda się dzieją więc jestem skłonny uwierzyć w taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Wczoraj bronisze towaru full podobno tak gadał sąsiad co był po warzywo wiarygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Ladny towar Melody 5+ sprzedalem dzis po 7,5zl. Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Felix Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Panowie piszmy prawde z cenami tak jak jest to wtedy te forum bedzie mialo sens. Cene i tak ksztaltuje rynek i ilosc towaru na nim a nie te forum. Nie piszcie glupot ze mozna kupic po trzy zlote na sieradzu bo to i tak nic nie da. To samo do rolnikow. Nie zawyrzajcie. Piszcie tak jak sprzedajecie i wtedy bedzie to ciekawe miejsce do sprawdzenia jak tam ceny sie ksztaltuja w polsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Ja w piątek na hurtownie sprzedałem po 6zl za żółtego 45+ i zabrali z domu i faktem jest że powoli się cena wspina bo wczesniej po 5zl szły. także te rzekome 3zl to jest mit za jadalnego pozdrawiam ze Świętokrzyskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Dzis rano Bronisze- 7zl/15kg 5+ w hurcie na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Faktem tez jest ze w tym roku na tych hurtowniak jak i na gieldach ceny sa takie jak i rumun placi zabierajac prosto z domu. Albo i ciut nizsze no bo jak to i na gieldach bywa, ceny troche zawsze skacza. Towar 5+ 7zl w mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Handlarze Przyjeżdżali do mnie raz w tygodniu a od dwóch tygodni przyjeżdżają twa razy w tygodniu więc sprzedaz jest dwa razy większa. Trzymajcie cene i nie ulegajcie głupim Wypowiedziom na Forum. Szanujmy naszą ciężką pracę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Za żółtego ziemniaka 5+ 7zł bez problemu za białego 6 i raczej cena chyba nie spadnie przecież ludziom w magazynach go ubywa nie przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mały Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Dzisiaj pakowałem tira 5+ po 50gr. Netto, także nie spekulujcie na obniżkę ceny bo nic z tego nie będzie, raczej a nawet napewno będzie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2017 Szanowni Forumowicze - zapraszamy do zakładania kont na forum i logowania się podczas dokonywania wpisów. W momencie gdy większość wpisów będzie dokonywana przez zarejestrowanych użytkowników wyłączymy możliwość dodawania wpisów przez tzw. 'gości' tym samym ograniczymy swobodę działania spekulantom. Prosimy również o podawanie w miarę możliwości jak najbardziej kompletnych danych o kupnie/sprzedaży najlepiej wg. schematu: Lokalizacja: łódzkie Towar: ziemniak żółty Kalibraż: 55mm+ Opakowanie: worek szyty 10kg Przeznaczenie: markety Ilość: 24 tony Cena: 0,50zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ka Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2017 Rzeszów u handlarza 45 plus vineta 8 zl. Nie jest to jakaś wielka giełda ale bywam tam z towarem na hurtownie dziś pochodziłem i 8 zl lekka ręka ta vineta u handlarza. Ja ze swoim czekam jeszcze miesiąc później trzeba będzie sprzedawać żeby zdążyć mam około 600 ton w tym z 200 malagi pierwszy raz i Nie wiem ile to wytrzymuje Póki co ładnie się trzyma. Dziś zawiozłem ostatnie 10 ton cebuli tam 0.40 netto. zostało mi 15 ton marchwi 0.50 woze. Selera około 10 ton 1.20 netto płacą. I buraka z 100 ton 0.50 woze ale małe ilości idą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2017 Cena jest różna, zależy jaką się wynegocjuje, wczoraj na Targpiaście rano było mało towaru, wołali 8, 7 i 6 podawali. Ja osobiście sprzedaję nieduże ilości, średnio po 8 zł, sklepy we Wrocławiu, odmiana Satina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi