Gość Jack Napisano 13 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2017 700 zł tona w big bagu za żółtego to cena którą dostałe we wtorek i cały czas dzwonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2017 A duzo jeszcze jest towaru bo ja mam ostatnie 30ton w chlodni i jaka cene realna moge dostac dzieki za.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trm Napisano 14 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2017 Rumuni już od kilku dni nie biorą a ziemniaka coraz więcej tylko na razie większość myśli że to chwilowe, prawda jest taka że niedługo 6 złoty za worek to będzie dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2017 Jak Panowie jest zejscie na Starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cena będzie Napisano 14 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2017 kijowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mati Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Jak dzisiaj cena na giełdzie w Krakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Czy ktoś może potwierdzić tego młodego ziemniaka z Rumuni po 0.85 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiotrekAv. Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Wieczorem będę na Rybitwach to obadam sprawę ale nie chce mi się wierzyć żeby cena tak zjechała!Chociaż w tym kraju wszystko jest możliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Jak bedziesz na rybitwach to zobacz po ile dymka i czy idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakow Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Dymke mają ale takie małe paluszki na rybitwach to idzie ale się zanudzic słaby ruch bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mati Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 A ziemniak na Rybitwach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Potwierdzam Rumun aktualnie dzis 0,75/kg maja problem ponieważ srrasznie duze ilosci tego posiadaja w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 A jak ze starym polskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakow Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 12 cenią po 10 sprzedają starego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 Na zjazdowej 8 7 oddają starego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro srdz Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 Stary to po niedzieli już go nikt nie będzie chciał i cena dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 Juz teraz nie ma kto tego wsiąść do reki bo handlują rumunem i wgl. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Okolice Krakowa 8 zł z domu, także po 6 zl to chyba sprowadzony ziemniak z niemiec z chłodni ze zbiorów 2015... a Polak przecież wszystko wpie...ludzie sprowadzający takie gowno powinni odpowiedzieć karnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robek Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Człowieku pół proszowic do mnie od środy dzwoni wyjsciowo mówią 6 5 zl. Także moze im powiedz ze sa po 8 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danczi Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Ja osobiście to bym urząd skarbowy zainteresował takimi ludźmi którzy Rumuna do nas przywoza. Teraz to chociaż jak go sprzedają na rybitwach to widać ze to nie nasze ziemniaki Ale jak tylko zaczną nasi kopać to te oszusty zaraz będą przesypywac w satkowe worki i wciskać kupcom ze to nasz ziemniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Trzeba się zjednoczyć na wzór francuskiego producenta i zrobić jak najszybciej porządek z tym nielegalnym importem Na początek panowie telefony do urzędu skarbowego i inspekcji podawać miejsca gdzie handlują tym ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robek Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 A czym się różni handel Ziemniakiem R umunskim od handlu włoskim czy hiszpańskim. Może wogole niech nie sprowadzają młodych? Ze rumun podobny do naszego to tylko zaletą. Co roku sprowadzam i robię w Pietnastki przeciez to opakowanie nie jest opatentowane ną polskiego ziemniaka. kupuję przez Polska firmę która ma swojego człowieka na Rumuni od początku sezonu, fakturę zakupu mam od nich. Handel jak każdy inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danczi Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Faktury zakupu masz. A sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robek Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 A czemu mam nie mieć ? Wy też święci nie jesteście podobno każdy worek ma być z numerem producenta A w tym roku to co kupowałem na kraj to może z 2 miejsc tylko miałem kartki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danczi Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 To trzeba było powiedzieć rolników to by ci dał ten numer. A faktury to może i masz Ale na pewno lewe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi