Data produkcji: 18.02.2023
Waga partii: 500 ton
Wskaźniki produktu: makuha sojowa
Wskaźniki organoleptyczne.
1 Wygląd: Jednorodny produkt luzem.
2 kolor: żółty.
3 Zapach: nieodłączny.
Parametry fizykochemiczne
I Wilgotność,%, 8
2 Zawartość białka,%, 38,5
3 Zawartość popiołu (popiół),% 6,2
4 Zawartość tłuszczu,% 9,0
5 Zawartość błonnika,% 7,0
6 Aktywność ureazy% 0,15 7 Białko KOH% 82,0
Elementy mineralne 1 kadm 0,081 mg/kg
2 rtęć 0,0011 mg/kg 3 Ołów 0,45 mg/kg
Radionuklidy
1 cez 137 13,7 Bq/kg 2 Stront 90 20,7 Bq/kg
Nie wykryto żadnych szkodników.
Okres ważności: 12 miesięcy.
Cena do uzgodnienia