Gość Gosc Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Zero szacunku dla tedeuszka czy znawcy. "Mam nadzieje ze cena spadnie ma wiosnę",słyszałeś o czymś takim jak nie życcz drugiemu co tobie nie miłe? Jej nie wiedziałem ze ludzie potrafią być tacy zawistni i sfrustrowani. Jak Cię nie stać na jabłko to kupuj jak mówisz mandarynke tak samo ja mogę napisać ze mam nadzieje ze stracisz prace i nie utrzymasz rodzinni,czy to by było normalne? Właśnie rośnie pokolenie idiotów i frustratow co zostało przed chwila zaprezentowane. My za 1 gr na drugą wieś? No chyba nie. Za to Ty za ten 1 gr to wiesz co byś zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ikc Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Panie i Panowie sadownicy może w końcu weźmiemy się za cenę minimalną za jabłko przemysłowe, skończy się straszenie 10 gr. Napiszę list do kilku instytucji niech coś z tym zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Jak uzyskac certyfikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiola Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Falencin 0,95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witek Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Koprzewnica skup 0.97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Erwin Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Słyszeliście cos o spadku ceny od poniedziałku? Pawlowice gm Solec nad Wisłą 0,96zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nick Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Nie siejcie paniki,ja mam info o zwyżce,ale może być też próba sił i nerwów...tylko przemysłu już naprawdę nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Nie stanieje bedzie 1,20 przecuez I Jablko miało nie być a skąd te auta po 30 składów pod zakładami dzień dnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan2603 Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 To robienie szcztucznego tłoku celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mario Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Pracuje w Skandynawii zarabiam tu 10000 zl na reke (branza techniczna) firma oplaca mieszkanie i daje wyzywienie. Moja rodzina ma sad tak dzialam, ze jak przyjdzie slaby rok to abym nie musial zbierac jablek za psi grosz, abym mial wybor bo co to za pieniadze przewalic 100 ton i wziac 10000 zl. Rok w rok tez nie bedzie tak, ze cena bedzie na obecnym poziomie, ale nie bedzie tez tak, ze zaklady beda za psi grosz kupowac jak ktos napisal pokolenie sie zmienia ludzie umieja liczyc wiec kiedy sie cos nie bedzie kalkulowac jablka zgnija pod drzewami. Zaklady jednak z roku na rok beda potrzebowaly koncentratu wiecej bo zapotrzebowanie rosnie, a Polska ma jeden z najlepszych wiec raczej cena nie zejdzie do takiego poziomu gdzie trzeba bedzie dokladac do interesu bo ludzie nadzwyczajniej przestana produkowac jablka. Jednak lata gorsze i lepsze beda bo rolnictwo w Polsce to specyficzna branza wiec wiecej pewnie bedzie takich lat gdzie sadownik ma pod gorke niz z gorki, ale ja jak napisalem staram sie tak prowadzic, ze jak jablka beda po 10 groszy to abym nie musial ich zbierac. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igrit Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Co ma stanieć ? Przemysł.........hahah celowa propaganda ,nic nie stanieje prędzej zdrożeje żeby ściągnąć jabłko z przechowalni.Zobaczcie na IGRIT ZERO OGŁOSZEŃ ŻE KTOŚ SPRZEDA PRZEMYSŁ. A jak było po inne lata o tej porze ,masa ogłoszeń.po 20,40, 50 ,100 ton sprzedam .A W TYM ROKU CISZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miau Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 No ja mam jeszcze ok. 100 ton do zebrania i kończę ale spokojnie ceny wam nie zbiję bo wysyłam na Holandię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Co ma stanieć ? Przemysł.........hahah celowa propaganda ,nic nie stanieje prędzej zdrożeje żeby ściągnąć jabłko z przechowalni.Zobaczcie na IGRIT ZERO OGŁOSZEŃ ŻE KTOŚ SPRZEDA PRZEMYSŁ. A jak było po inne lata o tej porze ,masa ogłoszeń.po 20,40, 50 ,100 ton sprzedam .A W TYM ROKU CISZA po co piszesz głupoty jak nie wiesz ? Poręczysz i dołożysz różnice sąsiadowi jak stanieje do obecnej ceny ? Napewno nie wiec marzyciele piszą swoje ale jak co roku wychodzi im to bokiem . Stanieje na pewno skupisz już wiedza ale nie chcą mówić bo jednego dnia by każdy chciał wtedy wysypać a niestety 500ton się nie da jak był czas trzeba było sypać a nie bo może grosika dołożą ogarnijcie się wreszcie bo przed swoją ciemnote zawsze będziecie biedni i na skraju bankructwa ale zato bardzo bogaci w robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igrit Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 Da się da......wysypać 500 ton .Piszesz głupoty i Ty o tym wiesz,u nas na skupie chłopaki w zeszłym roku ogarniali 150 ton do obiadu na lajcie.Tak więc 500 ton do godziny 22 drugiej jest do opanowania .ABY TOWARU NIE ZABRAKŁO.A i jeszcze Ci powiem że stoi tam dziesięć naczep plus skrzynie ,dwóch wózkowych i wagowy.I to jest SKUP PRZEZ DUŻE $ A NIE POPIERDUŁKA. PS; TY dołożysz po świętach ale co najmniej 0.10 do góry, a nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paweł Napisano 28 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2017 pamietam jak nie tak dawno wujki dobra rada pisali żebe nie sypac po 0,50 bo bedzie po 0,70, Efekt był taki że ci co trzymali wysypali po 0,35. łódzkie 0,95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 Daj Boże taki rok za rok daj, Boże mróz i grad w całej Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sprawiedliwy Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 Daj Boże taki rok za rok daj, Boże mróz i grad w całej Europie Daj Boże taki rok za rok, i żeby tym zmarzło co w tym roku nie zmarzło!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ehh Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 kwintesencja sadownika w pigułce ma biznes pod chmurą i modli się o grad i mróz, najlepiej dla sąsiada rzecz jasna. Boga nie mieszajcie bo jak sie wkurzy to wam wszystkim pozamiata tak że bedziecie mieli wtedy po równo i bedzie spokój. okolice Grójca 0,96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 Daj Boże taki rok za rok daj, Boże mróz i grad w całej Europie Ciesz sie idioto ze ci nie wymarzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witek Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 Po wszystkich swietych cena do gory ...........to pewne. BRAK TOWARU,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 30 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2017 Chyba raczej w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radzio Napisano 30 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2017 Nawet jak stanieje na te 0,60gr to I tan dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 30 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2017 Exportem by sie Zajęli te pseudo sadowniki a nie tylko o tych zgnilkach i parchach nowa wieś 0,95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbynio Napisano 30 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2017 Nawet jak stanieje na te 0,60gr to I tan dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbynio Napisano 30 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2017 Pewnie że dobra.Tylko że wtedy export będziesz robił po złotówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi