Gość Esk Napisano 11 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Września 2022 30 zł za 20 kg Bronisze, cena z teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 11 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Września 2022 Godzinę temu, Gość Esk napisał: 30 zł za 20 kg Bronisze, cena z teraz. A czerwona nie wiesz jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 12 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2022 Ja mam pytanie inne czy mieliście badanie kapusty na metale ciężkie przez inspekcję ? Uprawiam kapustę od 10 lat i nigdy nie miałem takiego badania zdziwiło mnie kiedy dostałem taki telefon że będą mi badać kapustę i chcą wyciąć z pola tym bardziej że badanie jest na metale a nie na pozostałości środków ochrony roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esk Napisano 12 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2022 Pierwszy raz słyszę o badaniu na metale ciężkie , na pozostałości oprysków miałem w tamtym roku w koprze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 12 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2022 Mogła być działka podana że osady z oczyszczalni były tam kiedyś stosowane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kki Napisano 12 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2022 7 hours ago, Guest Łukasz said: Ja mam pytanie inne czy mieliście badanie kapusty na metale ciężkie przez inspekcję ? Uprawiam kapustę od 10 lat i nigdy nie miałem takiego badania zdziwiło mnie kiedy dostałem taki telefon że będą mi badać kapustę i chcą wyciąć z pola tym bardziej że badanie jest na metale a nie na pozostałości środków ochrony roślin. 7 hours ago, Guest Łukasz said: Ja mam pytanie inne czy mieliście badanie kapusty na metale ciężkie przez inspekcję ? Uprawiam kapustę od 10 lat i nigdy nie miałem takiego badania zdziwiło mnie kiedy dostałem taki telefon że będą mi badać kapustę i chcą wyciąć z pola tym bardziej że badanie jest na metale a nie na pozostałości środków ochrony roślin. masz cienszkie glowy jak olow i sasiad cie zdal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marus Napisano 13 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2022 Witam jak kapusta w worku na gieldzie chodzi ? Kraków, Sandomierz i inne okolice. Ogólnie sprzedaje sie juz w worku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2022 Bronisze 6 zł glòwka w liściu, ogólnie kapusty nie ma a zimowe odmiany słabo zawiązały głòwki przez upały w lato. Po nowym roku możliwe że będzie 3 4 złote za kilo trzeba będzie tylko przeczekać aż wypchną robaczywki i bakteriozy do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 14 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2022 Przez bakteriozę to masa towaru nie będzie nadawała się do zbioru !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 14 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2022 W dniu 12.09.2022 o 13:00, Gość Rolnik z centrum napisał: Mogła być działka podana że osady z oczyszczalni były tam kiedyś stosowane ??? Nigdy nic takiego nie było stosowane, działka jest moja własnością, czyli mam rozumieć że ktoś coś nam nie zgłosił że taka kontrolę mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 14 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2022 Co roku mam kontrolę m.in na metale ciężkie w porze. Jeżeli pole nie jest przy jakiejś autostradzie oto to raczej możesz spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esk Napisano 15 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2022 Bronisze zawalone kapustą , cena w dół, przez noc sprzedane 100 główek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kki Napisano 15 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2022 2 hours ago, Guest Esk said: Bronisze zawalone kapustą , cena w dół, przez noc sprzedane 100 główek. opady robio swoje,mniej nasadzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2022 Za pół darmo sprzedadzą mistrzowie ekonomi i Ci którzy mają słaby towar. Kapusta w tym sezonie była jest i będzie w rekordowo wysokich cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2022 Cała masa kapusty nawet główek nie zawiązała jeszcze a wy już się martwicie że nadmiar będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2022 Nie zawiązała i już nie zawiąże bo po niedzieli temperatury listopadowe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 18 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Września 2022 W dniu 16.09.2022 o 20:34, Gość Rolnik z centrum napisał: Nie zawiązała i już nie zawiąże bo po niedzieli temperatury listopadowe !! do listopada zdarzy ma czas z pOznych nasadzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik p Napisano 18 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Września 2022 Te ceny co są to były dobre w 2015 .Teraz z kaputom to porażka,co to za rekordowe ceny?. Nie powiem że nic nie zostaje ale szkoda zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kkiem Napisano 19 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2022 14 hours ago, Guest Rolnik p said: Te ceny co są to były dobre w 2015 .Teraz z kaputom to porażka,co to za rekordowe ceny?. Nie powiem że nic nie zostaje ale szkoda zdrowia. rada nie sadz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 19 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2022 To prawda takiej bakretiozy od kiedy sądzę nie miałem takiej porażonej kapusty mała główka A już zgnita placami duże straty będą w plonie A pryskane na choroby grzybowe jak co roku zabiegami A efekty mizerne taki rok po tych sierpniowych deszczach przyszedł upał i załatwił sprawę jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 19 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2022 6 godzin temu, Gość Grozer napisał: To prawda takiej bakretiozy od kiedy sądzę nie miałem takiej porażonej kapusty mała główka A już zgnita placami duże straty będą w plonie A pryskane na choroby grzybowe jak co roku zabiegami A efekty mizerne taki rok po tych sierpniowych deszczach przyszedł upał i załatwił sprawę jednym słowem Jest tak jak napisałeś ale zaraz jakaś handlarzyna skomentuje że kapusty jest w bród. Dzisiaj w mojej wiosce dwie plantacje zgryzione bo na bakteriozę nie ma lekarstwa i wielcy plantatorzy niech nie wciskają ci kitu że trzeba umieć, mocni w gębie jak jeszcze nie zaatakowała. Faktycznie rozrzut w wielkości główek od 1 do 6 kg i przyrostów prawie żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość enter Napisano 20 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2022 13 hours ago, Guest elzbieta said: Jest tak jak napisałeś ale zaraz jakaś handlarzyna skomentuje że kapusty jest w bród. Dzisiaj w mojej wiosce dwie plantacje zgryzione bo na bakteriozę nie ma lekarstwa i wielcy plantatorzy niech nie wciskają ci kitu że trzeba umieć, mocni w gębie jak jeszcze nie zaatakowała. Faktycznie rozrzut w wielkości główek od 1 do 6 kg i przyrostów prawie żadnych. co to za wioska?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 20 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2022 6 godzin temu, Gość enter napisał: co to za wioska?????? Zajrzyj do encyklopedii i będziesz wiedział co to jest wioska. A lokalizacji się nie podaje aby nie psuć innym handlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 20 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2022 Centrum okolice blaszek Jakie ceny u Was w karto biedronkowy? U.nas 1.1 płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 21 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2022 Karton box ładowałem wczoraj tylko odmiany zimowe twarde 1-3kg 1,30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi