Gość Rolnik z centrum Napisano 20 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2022 Ale to chyba z kartonem te 2 zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 20 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2022 Dziękuję za odpowiedź odnośnie ceny. Ostatnio słyszałem cenę 0,8zl kg w Kujawsko Pomorskim i się zastanawialem czy wszędzie są takie ceny. 0,8 zł to kurcze masakra cena na dobicie siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 21 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2022 Po złotówce to my wczoraj na sałatki robiliśmy odpady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 21 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2022 No właśnie ale się trafi jeden cymbał i pier... li wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 25 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2022 W dniu 16.07.2022 o 06:12, Gość Rolnik p napisał: Ukraina wprowadziła cło na warzywa z UE a zboże wjeżdża strumieniami .Na Charsznicy nie ma co zrobić z kapustą a dochodzi coraz więcej .Cena niby jest a zejścia nie ma ,skupy zastosowały jak co roku żeby cenę zbić Co za głupota, kapusta cenę zaczyna mieć dobrą a będzie bardzo dobra, zejścia takiego jak teraz jeszcze nie miałem telefony dzwonią jeden po drugim a mówią że niema gdzie kupić kapusty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość real Napisano 25 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2022 4 hours ago, Guest Leszek said: Co za głupota, kapusta cenę zaczyna mieć dobrą a będzie bardzo dobra, zejścia takiego jak teraz jeszcze nie miałem telefony dzwonią jeden po drugim a mówią że niema gdzie kupić kapusty ... szykujta sakwy na kasiore taki rok za 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 25 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2022 30 minut temu, Gość real napisał: szykujta sakwy na kasiore taki rok za 20 lat. Wątpię żeby taki rok wogle się powtórzył kiedykolwiek, poczekajcie na listopad i nie oddawajcie za darmo pośrednikom bo cena będzie bardzo wysoka, zapotrzebowanie duże a ilości znikome. Teraz 1.80 kiszeniowka kończę megatona jeszcze 10 ton i poczekam z resztą na październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ktos Napisano 1 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Witam. Jak zejście na kapustę i cena na giełdzie? Biała i czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik p Napisano 2 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Żeby tylko się nie skończyło jak w 2015 wszyscy byliśmy ujarani bo przususzylo a na wiosnę 0.30 .tak było pamiętam jak dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 3 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia 2022 Kapusta wyjeżdża z Polski w każdej postaci to i braki z tego sezonu są gwarantowane . Kolejny sezon to dopiero będzie loteria , u mnie ogrom wiary w przyszłym sezonie ma postawić na kapustę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ktos Napisano 3 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia 2022 Jeżeli taki scenariusz się powtórzy to niestety po wieloletnim uprawianiu tego warzywa zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kki Napisano 6 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2022 ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ktos Napisano 6 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2022 Chodzi o scenariusz z 2015. Jeżeli towar by miał kosztować 0,3 zł za kg to wolę zasiąść coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kkiem Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia 2022 nasion poszlo 70% to wiecej niz 1% zniszki plonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 16 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2022 I jak PANOWIE ceny ?? Podlaskie kiszeniowka teraz 1.2-1.5 zł/kg ale znajdują się cymbały że oddaje po 1 zł a jak u waz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zxy Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2022 On 8/16/2022 at 10:30 PM, Guest Leszek said: I jak PANOWIE ceny ?? Podlaskie kiszeniowka teraz 1.2-1.5 zł/kg ale znajdują się cymbały że oddaje po 1 zł a jak u waz ? to licho 2-3pln /kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2022 5 godzin temu, Gość zxy napisał: to licho 2-3pln /kg 5 godzin temu, Gość zxy napisał: to licho 2-3pln /kg Gdzie takie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zxy Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2022 15 hours ago, Guest Leszek said: Gdzie takie ceny ? juz na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2022 Nie wiem jak kiszona , ale świeżą na market podajemy od dwóch dni też po równe 2zł za samą kapustę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr małopolska Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2022 Panowie mam pytanie trochę z innej beczki. Jak na waszych polach temat bakteriozy wygląda,??? U mnie już id 5 do 10 % główek jest poruszonych. U was też tak dużo, macie jakieś sposoby żeby to ograniczyć??, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Gość Piotr małopolska napisał: Panowie mam pytanie trochę z innej beczki. Jak na waszych polach temat bakteriozy wygląda,??? U mnie już id 5 do 10 % główek jest poruszonych. U was też tak dużo, macie jakieś sposoby żeby to ograniczyć??, Zaczyna się już pojawiać, walka z bakteriozą bardzo trudna. Każdy mądry i doradza dopóki u niego nie zacznie pustoszyć. Podobno signum powstrzymuje oprócz grzyba suchą zgniliznę ale z praktyki nie wiem, będę pryskał w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2022 W dniu 16.08.2022 o 22:30, Gość Leszek napisał: I jak PANOWIE ceny ?? Podlaskie kiszeniowka teraz 1.2-1.5 zł/kg ale znajdują się cymbały że oddaje po 1 zł a jak u waz ? Na Kaliszu dzisiaj 0,8 do koszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esk Napisano 26 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Coś się nie sprawdzają przepowiednie o bumie na kapustę i dobrej cenie , od wczoraj od 20 do tej pory nie sprzedałem busa , cena trochę po 1zł za kilo trochę po 3 zł za główkę średnia waga 3,5 kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik p Napisano 28 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Ukraina na razie nie bierze czytajcie fresh market a supermarkety nie podniosom ceny po prostu zdejmom z asortymentu a nie dolozm .A nasadzeń kapusty jest dużo i szału jak na razie nie będzie.A jeszcze jedno słyszałem że Czesi majom zakaz kupowania warzyw w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kapusta kaput Napisano 28 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2022 za tydzien kapusta 0.35 gr i znów d*pa z tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi