Gość Gość Mateusz Napisano 3 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2018 Wolę zapłacić 15 za worek ale żeby było co na obiad wybrać A nie pół odpadu w worku jest. Kupi ktoś raz taki odpad i później woli makaron albo ryż jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alf Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2018 Sandomierz 3zł, ludzie stoją po parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2018 Katowice 5 zł wyjście towaru opór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2018 Katastrofa Kraków 4 3 złote worek ludzie opamiętajcie sie to co robicie jest chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przerzut Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2018 1 godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Katastrofa Kraków 4 3 złote worek ludzie opamiętajcie sie to co robicie jest chore Byłem widziałem kupowalem potwierdzam. Doloze że żadnego Esi Ewi nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2018 Masakra 4 lipca i ze by ziemniak byl 4-6 zl za worek na taka pogode jaka mamy sa takie rejony w kraju ze deszczu bylo jak na lekarstwo. Co bedzie na jesieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hmmm Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2018 Po co to sadzić? Przecież to lepiej kupić od sąsiada jak ktoś ma gdzie sprzedać. Co roku ta sama historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość farmer Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2018 jaka katastrofa przecież rolnik sam jest sobie winien może nawet 1 zl wolac i tak nikt nie kupi bo podaz jest za duza na obecne giełdy 3-4 zl za 15 kg kasy fullllll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrz Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2018 Sandomierz od 1zł do 2.5zł 15kg ludzie co wy robicie.co wy wyprawiacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olaf Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2018 Sandomierz 2zł 15kg ludzie stoją po 48 godz ludzie co wy wyprAwiacie czemu tak za darmo dajecie Ziemniaki a w sklepie są po 2.5 zakiloo ludzie pamiętajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaro Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Chyba ktoś panikę robi na tym forum . 2 zł , 1 zł , 2,50 zł za 15 kg. Nie wiem czemu ma to służyć. Napisać to i ja mogę że nie było komu kupić i rozdawałem za darmo. A tak na poważnie to na broniszach 10 zł a z domu na worki 15 zł za 15 kg bez problemu. Handlarzyki dajcie na luz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 chłopy powinniście z głodu popadać powinno wam pieniędzy braknąć i na żebry iść za to co robicie zero pomocy dla was i dla waszych rodzin,bydlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Czyli niestety zgadlem i zajac choć z opóźnieniem to jednak się pojawił. Z głupimi się nie wygra i jeszcze wiele takich sezonów nas czeka zanim nadejdzie jakieś otrzezwienie lub fala bankuctw i licytacji. Gratuluje rozumu panowie. Wczoraj za gruby towar z miejsca 3 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blazej Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Czyżby Sieradz wsadził już kapustę i z powrotem wziął się za kopanie bo znów wszystkie giełdy ESI ESI ESI i oddawanie za darmo... Ludzie nie dość że susza jak cholera to jeszcze ludzi do roboty nie ma 15 na godzinę z wyżywieniem już mało ale wiem w Sieradzu są rodzinne gospodarstwa dzieci mają wakacje to robią u tatusiow jak te Jelenie za darmo to się opłaci nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Diler Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 2 godziny temu, Gość jaro napisał: Chyba ktoś panikę robi na tym forum . 2 zł , 1 zł , 2,50 zł za 15 kg. Nie wiem czemu ma to służyć. Napisać to i ja mogę że nie było komu kupić i rozdawałem za darmo. A tak na poważnie to na broniszach 10 zł a z domu na worki 15 zł za 15 kg bez problemu. Handlarzyki dajcie na luz . Proszę podać numer telefonu. Zapotrzebowanie na jaką odmianę i kaliber dowioze po 7.50 Panie gdzie by to nie było będziesz Pan miał 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Blażejku oni szkola młode pokolenie żeby robić za darmo, a szkoła po co jak i tak do 5 wystarczy liczyć a zazwyczaj do 3zl za wór. Bronisze zawalone od początku do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Kraków 4 wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość błaszki Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 ludzie ogarnijcie się tak być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Nie no cos tu jest nie halo!!! Przecuez to jest nie normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sara Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Sandomireż 6-8 zł nie siejcie glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Jednak na wsi jest nadal za dobrze, bo wszyscy oddają towar za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janek Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Katowice 6 ale towaru dużo a kupca gołodupca brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2018 Cena na Broniszach dzisiaj 12 zł irga. Nie gadajcie głupot że są po 2/15. Jak masz w tej cenie to zabiorę każdą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 6 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2018 Nie wiem gdzie macie towar za 3 i 4zł na giełdzie i nie chcę chyba wiedzieć co to za towar. Na Warszawie ładna Irga nie kosztuje ani 3 ani 5zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 6 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2018 Proszę niech ktoś powie uczciwie jaka jest aktualna hurtowa cena za żółtego ziemniaka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi