Gość tomek Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Gość Big mac napisał: Tak sypcie szybko jeden przez drugiego żeby było 20 gr za tydzień a export 35 gr. Byznesmeny w gumowcach a ty pewnie żes po 8 gr wozil po 2 skrzynie swoim C360 szlachcicu Czekać nie wiadomo na co aż brać przestaną chyba i do rowu wywale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Big mac Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2019 Syp syp, Twoja sprawa. Robią zagrywke, jak ludzie dadzą surowiec to znowu jep 5 gr w dół i tak dalej. Wystarczy nie sr** żarem przez weekend, nie sypać i wróci cena do normy. Ale co ja tam wiem, c360 jeżdże i stoje w kolejce za 8 gr. Na panice ludzi zarabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2019 5 godzin temu, Gość Big mac napisał: Syp syp, Twoja sprawa. Robią zagrywke, jak ludzie dadzą surowiec to znowu jep 5 gr w dół i tak dalej. Wystarczy nie sr** żarem przez weekend, nie sypać i wróci cena do normy. Ale co ja tam wiem, c360 jeżdże i stoje w kolejce za 8 gr. Na panice ludzi zarabiają. Do jakiej normy wróci ? z 30 gr zrobi sie 35 ? A jak spadnie na 15 ? to po 15 gr wysype 150 ton deseru ? wiecej mam do stracenia niż do zyskania. zaraz to nowalijki wejdą i po handlu. Na dodatek Rosja zatrzymała na granicy Białoruskiej jablka i gruszki z Polski i zamkneła wjazd. Trzymaj dalej i licz na cene. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mar Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2019 C 360 to mozna sobie stac w kolejce za 8 gr ale kubota albo new holandem to dopiero wstyd, a takich obrazków na jesieni nie brakawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gtwl Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Gość tomek napisał: Do jakiej normy wróci ? z 30 gr zrobi sie 35 ? A jak spadnie na 15 ? to po 15 gr wysype 150 ton deseru ? wiecej mam do stracenia niż do zyskania. zaraz to nowalijki wejdą i po handlu. Na dodatek Rosja zatrzymała na granicy Białoruskiej jablka i gruszki z Polski i zamkneła wjazd. Trzymaj dalej i licz na cene. Powodzenia Czyżby słucham sąsiada skupiaza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 13 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2019 13 godzin temu, Gość tomek napisał: Do jakiej normy wróci ? z 30 gr zrobi sie 35 ? A jak spadnie na 15 ? to po 15 gr wysype 150 ton deseru ? wiecej mam do stracenia niż do zyskania. zaraz to nowalijki wejdą i po handlu. Na dodatek Rosja zatrzymała na granicy Białoruskiej jablka i gruszki z Polski i zamkneła wjazd. Trzymaj dalej i licz na cene. Powodzenia Zamiast tracić czas na forum już byś bdf-a wysypał. Goń goń żebyś zdążył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 13 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2019 10 godzin temu, Gość Gtwl napisał: Czyżby słucham sąsiada skupiaza. A cześć Marek na dziś cena 25 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gtwl Napisano 13 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Gość Tom napisał: A cześć Marek na dziś cena 25 gr Nie szaleje, daj 0,20 to ci towaru więcej przywioza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chop Napisano 13 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2019 Spokojnie po obniżce na kozietułach nawet sztuki do wysypu, więc chyba trzaski wysypały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pracownik Napisano 13 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Gość Chop napisał: Spokojnie po obniżce na kozietułach nawet sztuki do wysypu, więc chyba trzaski wysypały... Dzisiaj mamy wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Haha Napisano 13 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2019 Podobno Niemców poszło 1 000 ton koncentratu do rowu, no jaka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość grójec Napisano 13 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2019 sadzić Panowie więcej drzew na hektarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 14 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Sadzimy....tannie są to co 0,5m u robimy rusztowanie pod cięcie mechaniczne Piękna ściana owoconosna będzie... Później tylko nawadnianie i siatka i gra muzyka....po 2sezonach się zwroci A kto zostanie z dwukolorowym szajsem przegra życie i zbankrutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cham z Grójca Napisano 14 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Gość Sadownik napisał: Sadzimy....tannie są to co 0,5m u robimy rusztowanie pod cięcie mechaniczne Piękna ściana owoconosna będzie... Później tylko nawadnianie i siatka i gra muzyka....po 2sezonach się zwroci A kto zostanie z dwukolorowym szajsem przegra życie i zbankrutuje Tam za tą dwójką powinieneś nacisnąć 0 . Sprawdź klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość grójec Napisano 14 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2019 zeby tak nie było że przemysłu nie będą brali i za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hhhhh Napisano 14 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2019 38 minut temu, Gość gość grójec napisał: zeby tak nie było że przemysłu nie będą brali i za darmo Wyluzuj, brak towaru i dla tego ta ściema i próba wprowadzenia paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 15 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2019 jak teraz eksporty po ile oferuja bo mam do otwarcia komore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 15 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Gość grzesiek napisał: jak teraz eksporty po ile oferuja bo mam do otwarcia komore 0.27 na export do Holandii jedzie na patelni spózniłeś się bo wzeszlym tygodniu było 0.35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Ludzie co wy robicie śmiać mi si2 chce połowa Polski ma wielkie straty po ostatnich przymrozkach. Druga połowa również odczuła. Włosi również. 2 lata temu potrafiliśmy zrobić cena z 80 gr na 1.80 za idareda O tej porze w 10 14 dni nie sprzedając po pryzmrozkqch. Kto jest głupi niech sprzedaje. Gdyby nie dzisiejszy mróz do -9 miejscami nie było by was na rynku na 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Sandomierz zmrozony okolice Poznania piły zamrożone, północ Mazowsza i Podlasie również. Centrum też dostalo tylko zależy gdzie. Jak cena się nie podniesie po takim czymś to ja nie wiem. To jest ostatnia szansa w tym sezonie przechowlniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Źle nie jest w centrum, jedynie te królewskie z różowym już Pąkiem zostały uszkodzone wiśnia praktycznie bez uszkodzeń. Oby w kwitnienie nie było przymrozków.gala golden Cortland bez uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik warka Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Mróz wystąpił nie dobrym momencie bo z powodu świąt handel się zatrzymał i to raczej teraz sadownicy panikuja dużo bardziej a jak wiadomo zbyt jabłek kuleje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Myślący Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Marek, Robert wy to za przeproszeniem ale ludzie o iq banana jesteście.. Co mają się przymrozki do obecnego sezonu sprzedażowego.. Ja nie rozumiem w ogóle takiego myślenia.. Jabłka jest tyle ile jest w tym sezonie i wszystkiego i tak się nie sprzeda teraz, niestety takie są fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BezKredytu Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Myślący wszystko już wysypaleś i żal ściska? Jakbym za każdym razem robił tak jak krzykacze, to nigdy bym nie zarobił w tej branży.. ehh lata upływają ale ludzie tacy sami. Wesolych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Kolego myślący, 2 lata temu była podobna ilość jabłka jak teraz, po mrozie cena poszła O 120% do góry. Właśnie tak się ma do tego sezonu że kazdybumie liczyć. Dostał każdy region. Idared ligol jonagoldy 70 - 100 % uszkodzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi