Gość W listopadzie przemysł 1,2 Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 Ej Mirki, Idared kiedy będzie 1 ziko ? jest tu jakiś wróżbita ? albo PROROK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prorok Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 W listopadzie..dokładnie 13go o 11.56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hedonista Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 "Obecnie za Jonagoreda pośrednicy oferują ok. 0,70 zł/kg za rozmiar +70, Mutsu 0,80 zł/kg, Idared i Szampion 0,60 zł/kg, Golden Delicious 1,20 zł/kg. Cena Red Jonaprinca również wzrosła. Obecnie jest to około 0,80 zł/kg." hedonista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kajko Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 A skąd teraz macie jabłko? Jest prawie czerwiec. Do zbiorów jabłek jakieś dwa miesiące odmain letnich. Poprzedni sezon już dawno się zakończyć. Trzymacie te jabłka w zamrażarce? Teraz to truskawka, czeresnia się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jhon Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 Jakich odmian letnich, u mnie zmarzło 99% letnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 1 godzinę temu, Gość jhon napisał: Jakich odmian letnich, u mnie zmarzło 99% letnich Jesteś jedynym producentem w Polsce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paan Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2019 11 godzin temu, Gość jhon napisał: Jakich odmian letnich, u mnie zmarzło 99% letnich Dobrze że ci zmarzło u mnie dużo piroska antonówki delikatesa i Pauli będę handlował po 50 za uniwersalke :)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2019 9 godzin temu, Gość Paan napisał: Dobrze że ci zmarzło u mnie dużo piroska antonówki delikatesa i Pauli będę handlował po 50 za uniwersalke :)))))) Żebyś się nie zdziwił jak w malinie z tym pierdzioszkiem staniesz. Mam przez miedze letnie odmiany to jest full towaru, piros i paula a genewa nie wiem jak wygląda. Zmarzło na dołkach, punktowo tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jhon Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2019 W dniu 29.05.2019 o 11:35, Gość Stefan napisał: Jesteś jedynym producentem w Polsce??? nie, ale cala moja okolica ma podobnie, a moja okolica to największy sad europy, a kolega co się cieszy ze mi zmarzło niech czeka spokojnie, karma wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne ceny Napisano 1 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2019 Idared 7+ jaka cena u was ? Na sortownie lub w karton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 1 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2019 55-70 na sortowanie / w karton, takie miałem propozycje w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 1 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2019 90 gr w karton na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kalif Napisano 1 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2019 z jabłkiem juz pozamiatane ten sezon klapa cenowa a nastepny brak towaru............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kutafon Napisano 1 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2019 Kalif zgadzam się w pełni z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2019 Kalif potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 No i jak to jabłko? Jakie aktualnie ceny? Emocje już opadły i już się każdy wypisał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hmm Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 coś krzykacze co mieli brać gruby hajs w czerwcu cicho siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Sandomierz Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 Ja skończyłem swoje 2miesiace temu . A kupuje na hurtownie teraz raz w tygodniu płaciłem wczoraj princa jonagoreda i szampiona 0,7 zł jabłko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nnnn. A to Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 Ci co sprzedali to krzyczeli, ci co towar maja obserwują i czekają. Do jesieni jeszcze trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 w serpniu się dobry pieniadz się wezmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dff Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 4 godziny temu, Gość Nnnn. A to napisał: Ci co sprzedali to krzyczeli, ci co towar maja obserwują i czekają. Do jesieni jeszcze trochę czasu. żeby tylko sie nie zepsuło nie nie trzeba było wysypać na przemysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nnnn. Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 23 minuty temu, Gość dff napisał: żeby tylko sie nie zepsuło nie nie trzeba było wysypać na przemysł.... Nieplaci towar tylko czas . Na jesieni extra towar na przemysł. Na tą jesień czas pokaże . Za obecną cenę to żadne ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rozpacz Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Na broniszach piękny,wyrolowany szampion po 10 za klatkę, na ogłoszeniach po 50 gr za idared się oglaszacie, o czym tu mowa? Nawet szoszony mają więcej honoru od was dziady, Ci co tak za grosze oddają najgłośniej krzyczeli na jesieni że to trzyskrzyniowcy na skupach cenę psują, ..., suchy przemysł pod 36 na ogloszeniach a wy poniżej tej ceny oddajcie,skolonizowac was powinni! Edytowane 5 Czerwca 2019 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hmm Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 bedziesz miał 40 gr zamiast 35........policz prad to dołożysz do tego biznesu. Wez pod uwage że nie tylko ty czy kilka osób trzyma tylko wiecej i jabłka jesienią może być tyle że sie zdziwicie skad tyle jest........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nnnn. A to Napisano 6 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2019 12 godzin temu, Gość hmm napisał: bedziesz miał 40 gr zamiast 35........policz prad to dołożysz do tego biznesu. Wez pod uwage że nie tylko ty czy kilka osób trzyma tylko wiecej i jabłka jesienią może być tyle że sie zdziwicie skad tyle jest........... Do tego biznesu dokładamy jako sadownicy od jesieni , więc jeszcze parę groszy nierobi różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi