Gość Wariacik Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2019 Kalisz Lipton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał rybitwy Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2019 Kraków handlarze mówią 35 a rolnicy po 28 oddają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2019 A po co opuszczać cenę skoro i tak więcej nie kupią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Gruby Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2019 Łódź dziś 25-20zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody ziemniak Oleśnica Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2019 Wrocław ziemniak młody 1.5 towaru pełny plac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gros Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2019 Po co wy wrocławiusytak spuszczacie cenę jak nigdzie takie ceny macie my Sieradz tam nie jeździmy nawet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MAREK Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2019 Akurat byłem dzisiaj na Zjazdowej i nie było takiej ceny jak 20 zł. Od 25 nawet do 33. Także ktoś ma bujną wyobraźnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2019 3 godziny temu, Gość Gros napisał: Po co wy wrocławiusytak spuszczacie cenę jak nigdzie takie ceny macie my Sieradz tam nie jeździmy nawet... Sieradz za to trzyma cenę w wawie, z 40 zrobić 25 to trzeba naprawdę geniuszy finansów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Jak we Wrocławiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ESI to potęga Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Kopie codziennie 2000worów jak handlarz nie chce w domu zapłacić spinam skład i na hurtownie a jak zostanie to reszta na giełde. Dziś Bronisze 28-32 I nie narzekam w domu już się kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Hurtownia Łódź Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Najnowsze wieści z Łodzi ziemniaki od10-12zł realna cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błaszki Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Kurde panowie nie ma już ceny 25 za worek za żółtka 20 nie chcą dac !!! Realia takie są idzie ziemniak na łeb na szyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Hurtownia Łódź Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Dzisiaj rano Łódź realna cena ziemniaków 10-12zł wywoławcza 15zł....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Panowie, termin na składanie wniosków o dopłaty minął, ma ktoś informacje ile szacunkowo jest nasadzeń w Polsce i europie oraz jak to może wpłynąć na cenę? U mnie nie ma co kopać, zawsze sezon zaczynałem w maju a w tym roku porażka, Podkarpackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Śmiech mnie ogarnia, choć sam mam ziemniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anioł Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 40 minut temu, Gość gość napisał: Panowie, termin na składanie wniosków o dopłaty minął, ma ktoś informacje ile szacunkowo jest nasadzeń w Polsce i europie oraz jak to może wpłynąć na cenę? U mnie nie ma co kopać, zawsze sezon zaczynałem w maju a w tym roku porażka, Podkarpackie Przez importerów z pod Błaszek i im podobnych cena idzie na klęskę. Do końca tygodnia pozostanie tylko jedna cyfra za worek. Krajowe Dni Ziemniaka będą Krajowymi Dniami Dziada. Zmarnowany sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Wrocław nędza i rozpacz.Towaru cały plac cena dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość legnica Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Dawajcie za darmo sadzcie wiecej 0.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cyngiel Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 W dniu 2.06.2019 o 06:58, Gość Jaro napisał: Wiadomo pola w Polsce sie rozmnozyly względem ubiegłego roku. Ja tam w zeszlym roku pustych pol nie widzialem no ale pewnie zeby bylo wiecej to może warstwami sadza na dole ziemniak a na wierzchu kapusta. Nie sadzą warstwami ale po ziemniakach kapucha buraczek Pietruszka seler etc. to wystarczy do tego inwestycje w systemy nawadniające trochę importu i niskie ceny gwarantowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość konsument Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 A jak dziś Bronisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hurtownia Łódź Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Sieć Biedronka ziemniaki Hiszpania i Dania -brawo Polacy kupują bo pewnie krajowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Bronisze 20 zł pełny plac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błaszki Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Przestańcie się nas czepiać widzisz Wrocław ma swój towar z pod Oleśnicy i też jest dno. A tu słyszę Sieradz i Sieradz winny Katowice też dno kolega jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kolo Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 nie jestem plantatorem a konsumentem i moim zdaniem za ziemniaki moge dać max 2 zł w detalu i ani grosza więcej kupiłem ostatnio 2 kilo po 4,5 mokre toto było i niedobre na razie się zraziłem poczekam az na rynek trafią ziemniaki krajowe mniej "gonione" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Dzisiejszy ceny na giełdach to efekt wykształcenia ekonomicznego rolników. Doktorzy i magistrzy ekonomii stosowanej postanowili dopasować ceny do podaży ziemniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi