Darekspire Napisano 30 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudnia 2021 5 godzin temu, Gość Kujawiak napisał: Ale cisza na tym forum każdy wstydzi się swoich cen? Sypanka z domu 3zl zamówienia po nowym roku. Niestety ale tylko sobie możemy po marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kkk Napisano 31 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudnia 2021 po ile marchew bo coś widzę że nie ma towaru , jeszcze chwila i dojdzie do ceny pietruszki ? czy mi się tylko zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawiak Napisano 1 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Stycznia 2022 90gr jakość premium. Worek szyty 10kg. Ilości tirowe.Na tym forum się raczej nie dowiesz, chyba że interesują cię marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2022 Jak tam u was sytuacja z pietruszka? Jak tam leży, nie psuje się? Dużo jeszcze macie po chłodniach? Cena coś podobno skoczyła ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Darekspire napisał: Jak tam u was sytuacja z pietruszka? Jak tam leży, nie psuje się? Dużo jeszcze macie po chłodniach? Cena coś podobno skoczyła ostatnio 4 ha w polu ,kilka tel. w tygodniu kiedy będę kopał hehehe każdy zainteresowany i każdy kolega haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2022 1 minutę temu, Gość rolnik napisał: 4 ha w polu ,kilka tel. w tygodniu kiedy będę kopał hehehe każdy zainteresowany i każdy kolega haha Jaki region Polski? Mam 5 znajomych u każdego zostało po około 3 ha. Oby nie było tak że teraz drożeje a na wiosnę może być tańsza a zima idealna dla pietruszki w polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2022 Ja mam ośmiu znajomych i kazdy ma 5 ha w polu. Ja bym uciekał z towarem prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawy Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2022 Każdy z handlarzy piszę Wam ile to on znajomych nie ma. Byle tylko cena niska była, a marża wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 26 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2022 Też mam 2,5ha w polu i rozmawiałem z jednym to też ma 2,5ha jeszcze nie wykopane i kupił teraz amaca żeby to jakoś wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RolnikM Napisano 26 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2022 Ciekawę jaka będzie ta pietruszka na wiosnę z pola przy tym jak leci po chłodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 27 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2022 U mnie jeden z potentatów w naszym terenie tnie wszystko i na przemysł wywozi bo tak leci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawiak Napisano 27 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2022 U nas pietruchy leżą ładnie, czekamy na maj. Jaka cena na bruda 2zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 Panowie wie tutaj ktoś jak działa giełda rolna w Pińczowie, w jakie dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 42 minuty temu, Darekspire napisał: Panowie wie tutaj ktoś jak działa giełda rolna w Pińczowie, w jakie dni? W niedzielę rano 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik_centrum Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2022 Witam.Jaka cena pietruszki świeżo kopanej,towar handlowy ,biały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2022 1 godzinę temu, Gość rolnik_centrum napisał: Witam.Jaka cena pietruszki świeżo kopanej,towar handlowy ,biały? Ogólnie jest zastój pietruszka bardzo kiepsko schodzi. A to już kopales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Warszawiak Napisano 23 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2022 Kopiecie już pietruszki z pola? Jak cenowo w Polsce? Na broniszach 3,5 za dość ładny towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik centrum Napisano 24 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2022 20 godzin temu, Gość Warszawiak napisał: Kopiecie już pietruszki z pola? Jak cenowo w Polsce? Na broniszach 3,5 za dość ładny towar. Zaczynam po niedzieli kopać ręcznie,cenowo 2 -2,5zł. Eagle około 20 ton kal. 2,5-5,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2022 Trochę cena całe szczęście zaczyna iść do góry 3,5-4 zł można dostać za dobry towar, gdzieś nawet słyszałem już o 5 zł. Także szanujmy swoją pracę, pietruszki wcale nie ma tak dużo. U nas na mazowszu dużo pietruszki dawno już zgniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 19 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2022 U Was też tak marchwi sieją w tym sezonie ? Nasze okolice to totalne przegięcie a dodam że ja tego warzywa nie uprawiam i mi na propagandzie nie zależy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosp.rolne Napisano 19 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2022 A to dopiero początek zasiewu warzyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małopol Napisano 19 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2022 Niech sieją, do zbiorów daleko, a jeżeli ktoś nie ma gdzie sprzedać wczesnej marchwi to krzyż im na drogę i niech ściągają portki jak najniżej przy sprzedaży a za pół roku pójdą na etat bo nie będzie w co ręce włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 19 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2022 10 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: U Was też tak marchwi sieją w tym sezonie ? Nasze okolice to totalne przegięcie a dodam że ja tego warzywa nie uprawiam i mi na propagandzie nie zależy . A może pietruszkę sieją bo cena była na młodą w zeszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosp.rolne Napisano 19 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2022 3 minuty temu, Darekspire napisał: A może pietruszkę sieją bo cena była na młodą w zeszłym sezonie bedzie nasiane i marchwi i pietruszki, południe szaleje z redlinami,centrum tez bedzie sporo nasiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 20 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2022 Siali, sieją i będą siać. Pogoda do wschodów idealna więc może być nadprodukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi