NTC Napisano 17 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2019 To dlaczego hurtownie po 20-22 płacą? Skoro giełda 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 17 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2019 Dzisiaj Rybitwy 16 zł handlarzyki z przodu chcą 18 po 16 oddaja chłopy z tyłu 13 oddaja. Cwaniak z przodu jadą na tył tam od chłopa biara w po 16 oddaja więc warto iść na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 17 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2019 W dniu 16.12.2019 o 09:57, Gość Rolnik napisał: To chyba musicie założyć okulary Swoje chyba po tyle sprzedajesz. Ja mogę Ci za tą cenę poworkować paszówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek 65 Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2019 Nie ma takiej ceny jak 20 zł Na chwilę obecną gruby churt 12 do 14 zł i zejście jak i zainteresowanie bardzo słabe.Pod Krakowem ceny na mniejszych giełdach 10 zł można kupić i to bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agrokom Trade Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2019 Widać że rolnicy potrzebują kasy na świąteczną szynkę, ceny ziemniaka lecą na łeb na szyję. Kto ma dobry towar, zamknął magazyn i ubiera choinkę. Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku oraz wysokich cen na 2020 rok wszystkim życzę :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agrokom Trade Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2019 W dniu 17.12.2019 o 10:34, NTC napisał: To dlaczego hurtownie po 20-22 płacą? Skoro giełda 13. Bo porządne hurtownie kupują porządny towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sgh Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Agrokom Trade napisał: Bo porządne hurtownie kupują porządny towar. 1 godzinę temu, Agrokom Trade napisał: Bo porządne hurtownie kupują porządny towar. No i Wesołych Świąt wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cezio Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2019 W dniu 18.12.2019 o 02:58, Gość Marek 65 napisał: Nie ma takiej ceny jak 20 zł Na chwilę obecną gruby churt 12 do 14 zł i zejście jak i zainteresowanie bardzo słabe.Pod Krakowem ceny na mniejszych giełdach 10 zł można kupić i to bez żadnych problemów. Zapomniał Pan dodać, że ziemniaki nie jadalne hurt 12 do 14 zł Jadalny to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WRA Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2019 Ja w Radomiu na gieldzie ostatnio bez problemu sprzedalem busa ziemnakow po 20 zl towar sredni 18 oferowal mi handlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rad Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2019 W Radomiu hurtownia 16 zl a na giełdzie stoja i marza o 20 zl ale to tylko marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agrokom Trade Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2019 4 godziny temu, Gość Cezio napisał: Zapomniał Pan dodać, że ziemniaki nie jadalne hurt 12 do 14 zł Jadalny to inna bajka Jadalny, dzisiaj rozładowane 24 tony po 16.5 worek, do poniedziałku jeszcze dwa auta zamówione a już miałem świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WRA Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2019 Jakis slaby zolty moze chwile w promocji byl na hurtowni w Radomiu po 16 zl tyle mi hanlarze z domu placa gieldowi. Zobaczymy po nowym roku jak narazie cena spada.. Bo na worki sprzedaja taniej niz do hurtu janusze biznesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 22 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2019 co tu za bzdury wypisują.Z domu za ładny ziemniak 12zł.Cena na hurcie to max18.Cena 22 to komuś się marży ,albo sezon mu się pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja1 Napisano 22 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2019 Ja nie rozumiem tych waszych kłutni że ziemniak jest po 10 czy po 20. Skoro jeden pisze że sprzedał po 10 to kretyn i idiota i niech lepiej z gospodarki zrezygnuje a ten co po 20 to jest Gość bo ceni swoją pracę i wie że taki rok się szybko nie powtórzy i trzeba wyciągnąć ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość pp Napisano 22 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2019 Mały hurt 3 tony w tygodniu stały odbiorca 1,5 kg.za żółte i wszyscy zadowoleni. Podkarpackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniak Napisano 23 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2019 Naprawdę nie wiem skąd wy bierzecie te ceny chyba tylko by pisac na forum, wszystkie hurtownie, skupy, pośrednicy opierają sie na cenach z gield jak zjazdowa, bronisze, targpiast. Na gieldach cena wyjsciowa to 15zl-worek, do tego zero ruchu, wiec jak moze ktos zaplacic 20, 22zl i jeszcze na tym zarobic. Pomyslcie co piszecie. WESOLYCH SWIAT!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agrokom Trade Napisano 24 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2019 W dniu 23.12.2019 o 09:40, Ziemniak napisał: Naprawdę nie wiem skąd wy bierzecie te ceny chyba tylko by pisac na forum, wszystkie hurtownie, skupy, pośrednicy opierają sie na cenach z gield jak zjazdowa, bronisze, targpiast. Na gieldach cena wyjsciowa to 15zl-worek, do tego zero ruchu, wiec jak moze ktos zaplacic 20, 22zl i jeszcze na tym zarobic. Pomyslcie co piszecie. WESOLYCH SWIAT!!!!!!! Tak się składa, że moi hurtowi odbiorcy nie opierają się na cenach giełd, tylko na jakości towaru. Od dłuższego czasu za ładną Laurę, Galę płacą 16.5 zł za worek i po takiej cenie już mam zamówienia po nowym roku. Wesołych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniak Napisano 25 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudnia 2019 Ok. 16,5 rozumiem, staly dostawca, ladny towar, ale nie 22 albo 25 bo to nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gospodarstwo rolne Napisano 26 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudnia 2019 no niektórych to faktycznie ułańska fantazja ponosi z tymi cenami... po 25 to mogą sobie sprzedawać z domu ale po 5 worków na tydzień maksymalna cena w hurcie do wyciągnięcia u nas Wlkp 18-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość pp Napisano 26 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudnia 2019 9 godzin temu, Gość Gospodarstwo rolne napisał: no niektórych to faktycznie ułańska fantazja ponosi z tymi cenami... po 25 to mogą sobie sprzedawać z domu ale po 5 worków na tydzień maksymalna cena w hurcie do wyciągnięcia u nas Wlkp 18-20 Masz rację że po 25 z domu kilka worków w tygodniu ale widzę po waszych wpisach że to nie jest uczciwe że płacą mi więcej niż na giełdzie za pewny towar. Będę musiał zejść z ceny ha ha a tak na marginesie każdy niech ceni ile chce ale obniżając cenę okradacie siebie i innych chcących zarobić raz na 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 28 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2019 W sklepach ziemniaki po 2,5-3 zł/kg. a kto durny podaje po 1 zł albo niżej. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 28 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2019 Jedz na giełdę obojętnie jaka to zobaczysz po ile się sprzedaje. A tak zapomniałem masz stałych odbiorców i super towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agrokom Trade Napisano 28 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2019 2 godziny temu, Gość Marek napisał: W sklepach ziemniaki po 2,5-3 zł/kg. a kto durny podaje po 1 zł albo niżej. Żenada. Otwórz sobie sklep i zarabiaj na kilogramie ziemniaków 20 groszy, będziesz milionerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 29 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudnia 2019 Godzinę temu, Agrokom Trade napisał: Otwórz sobie sklep i zarabiaj na kilogramie ziemniaków 20 groszy, będziesz milionerem. Skoro sklep zarabia 20 groszy, rolnik 1 zł albo i nie, to kto zarabia tą różnicę ok. 1.5 zł na kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniak Napisano 29 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudnia 2019 Panie Marku skoro tak Ci pasuje te 3zł/kg w detalu to weż i detaluj, zobaczymy jak dziennie sprzedasz 50kg i zobaczysz ile zarobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi