Agrokom Trade Napisano 8 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2020 6 godzin temu, Gość Ktm napisał: Witam. Wiadomo coś czy Rumun już bierze jakiegoś ziemniaka? Rumuni biorą z Litwy, Niemiec a nawet z Francji. Bukareszt rynek ziemniak francuski 1.5 RON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 9 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2020 jezcze chwila i po 10 zł będziemy sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 9 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2020 3 godziny temu, Gość Paweł napisał: jezcze chwila i po 10 zł będziemy sprzedawać w kwietniu 5-8 złoty mozecie mnie linczowac ale tak bedzie, odezwe tu w kwietniu i zobaczymy niestety obym sie mylil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik sam w dolinie . Napisano 10 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2020 Co tam na giełdach ? Podobno słabe zejście ziemniaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość handlarzyk z lublina Napisano 10 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2020 W dniu 9.01.2020 o 12:41, Gość Daro napisał: w kwietniu 5-8 złoty mozecie mnie linczowac ale tak bedzie, odezwe tu w kwietniu i zobaczymy niestety obym sie mylil Wreszcie cena będzie normalna.Bo chłopkom w d....ch się poprzewracało od tej drożyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PYRA Napisano 10 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2020 44 minuty temu, Gość handlarzyk z lublina napisał: Wreszcie cena będzie normalna.Bo chłopkom w d....ch się poprzewracało od tej drożyzny. handlarzyka żal d*pę ściska haha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ktm Napisano 10 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2020 W dniu 9.01.2020 o 12:41, Gość Daro napisał: w kwietniu 5-8 złoty mozecie mnie linczowac ale tak bedzie, odezwe tu w kwietniu i zobaczymy niestety obym sie mylil Godzinę temu, Gość handlarzyk z lublina napisał: Wreszcie cena będzie normalna.Bo chłopkom w d....ch się poprzewracało od tej drożyzny. Jak za drogo to się wycofaj z handlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Garbaty Napisano 10 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2020 Witam. Jak tam cena i zejście na Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2020 Chłopki już w gacie narobiły. Pełno ogłoszeń po 10 zł za worek na olx jest. Cwaniakowali i przecwaniakowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hhhh Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2020 20 minut temu, Gość Paweł napisał: Chłopki już w gacie narobiły. Pełno ogłoszeń po 10 zł za worek na olx jest. Cwaniakowali i przecwaniakowali. Daj linka na te Ziemniaki po 10zł cwaniaczku. Tylko żeby jadalny był i worku 15kg nie luzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2020 5 godzin temu, Gość Hhhh napisał: Daj linka na te Ziemniaki po 10zł cwaniaczku. Tylko żeby jadalny był i worku 15kg nie luzem. https://www.olx.pl/oferta/ziemniak-jadalny-tajfun-CID757-IDCIPI7.html#874a467734 https://www.olx.pl/oferta/ziemnaki-CID757-IDCFB0P.html#fd16002af4 chcesz więcej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agrokom Trade Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2020 5 godzin temu, Gość Paweł napisał: https://www.olx.pl/oferta/ziemniak-jadalny-tajfun-CID757-IDCIPI7.html#874a467734 https://www.olx.pl/oferta/ziemnaki-CID757-IDCFB0P.html#fd16002af4 chcesz więcej ?? Cale 15 ton chcą sprzedać :):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zzzzzzzzzzzz Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2020 4 minuty temu, Agrokom Trade napisał: Cale 15 ton chcą sprzedać :):):):) https://www.granumfn.pl/produkty/sadzeniaki-ziemniaka/srednio-wczesne/tajfun wineta? tylko skórką przypomina winetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzes Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2020 36 minut temu, Agrokom Trade napisał: Cale 15 ton chcą sprzedać :):):):) Jako obiektywny widz tej dyskusji ja rozumiem jaki byl przekaz tego przekazu przypuszczam agrokok ze Ty tez więc niema co sie przekomorzac. Swoja droga olx to olx a igrit to jednak hurt ale niema co ukrywac przepowiadanych 2 zl za kg to niema a wogole to pyry miało starczyc do końca roku a mamy styczen i jest jej więcej niz wykopali w październiku co do potwierdzenia tych przepowiedni to wystarczy na tym forum cofnac do sierpień wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yhym Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2020 W dniu 8.01.2020 o 16:43, Gość Pa45 napisał: Super, aby jeszcze latem PIORIN obrażanie podtrzymał i zajął stanowisko w sprawie chorób kwarantannowych importowanych z zachodniej Europy. Nom, super. Będziesz miał super jak będziesz podawał wór za 5zł. Aaa, zapomniałem, ty masz super towar i dobrych odbiorców z podwórka co to płacą 10zł nawet jak na giełdzie jest 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rekin Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2020 Panowie cena 10 zł to będzie już w styczniu i ja uważam że to nie jest wcale tak źle.Import w tym roku jest z każdego kraju bo ceny od lata są bardzo wysokie i to robi robotę A po za tym północna polska ma bardzo dużo ziemniaka i cena dla tego w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2020 Ja podaję cały czas po 21 zl stałe pewne punkty tylko ziemniak musi być super. Mimo tego że jestem handlarzem to nie byłbym taki pewny tak dramatycznego spadku cen ziemniaka. Pogadamy w marcu albo nawet w połowie lutego. Nic się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pa45 Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2020 2 godziny temu, Gość Yhym napisał: Aaa, zapomniałem, ty masz super towar i dobrych odbiorców z podwórka co to płacą 10zł nawet jak na giełdzie jest 5. Gdzie tak napisałem? Zawsze mówię by nie pić alkoholu z niepewnego źródła bo takie właśnie uboczne efekty może powodować. A może przepakowujesz rumuńskiego, mając polskiego rolnika głęboko, w takim przypadku nie dziwi ten dupościsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yhym Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Gość Pa45 napisał: Gdzie tak napisałem? Zawsze mówię by nie pić alkoholu z niepewnego źródła bo takie właśnie uboczne efekty może powodować. A może przepakowujesz rumuńskiego, mając polskiego rolnika głęboko, w takim przypadku nie dziwi ten dupościsk. W ogóle nie handluję rumuńskim kartoflem, nie interesuje mnie jaka jest jego cena. Młodym handluję tylko polskim, za to teraz sprzedaje głównie Belga, bo nasz jest katastrofalny. I możecie sobie gadać, że nasz jest dobry tylko trzeba zapłacić bla bla bla. Dobrego towaru to jest mały procent, większość to badziewie dzięki któremu króluje import. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2020 3 godziny temu, Gość Marek napisał: Ja podaję cały czas po 21 zl stałe pewne punkty tylko ziemniak musi być super. Mimo tego że jestem handlarzem to nie byłbym taki pewny tak dramatycznego spadku cen ziemniaka. Pogadamy w marcu albo nawet w połowie lutego. Nic się nie zmieni. tylko cena się zmieni bo spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miki Napisano 13 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2020 Witam. Po ile można kupić ziemniaki na giełdzie we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opo Napisano 13 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2020 Wczoraj brałem Vinete po 17 ale myślę że można taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 14 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2020 We Wrocławiu na giełdzie to każdy ma vinete lub denara, ewentualnie galę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 14 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2020 3 godziny temu, Gość Mateusz napisał: We Wrocławiu na giełdzie to każdy ma vinete lub denara, ewentualnie galę Ile za tą galę cenią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 14 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2020 Co to za skok na Kaliszu?? Według giełdy 21zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi