Gość Ono Napisano 29 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2021 https://m.olx.ro/d/oferta/cartofi-noi-IDeXwFs.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 29 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2021 Z ziemniakiem może być różnie bo na potęgę atakuje liściozwój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 29 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2021 W mojej okolicy na prawie każdym polu jest lisciozwoj na volumi szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 29 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2021 Tragedia rizoktonia na potęgę liście się zwijają słabe wschody u mnie na volumi 4 ziemniaki pod krzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olaf Napisano 29 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2021 2 godziny temu, Ursus4062 napisał: W mojej okolicy na prawie każdym polu jest lisciozwoj na volumi szczególnie To sadźcie wiecej w monokulturze U mnie nie ma takiego problemu a mam 50 ha ale ziemniak raz na 5 lat na stanowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 U nas ziemniaki 2 raz na tym polu i też problem ze wschodami. Problem u nas raczej za mokro i zimno niż monokultura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 16 godzin temu, Ursus4062 napisał: W mojej okolicy na prawie każdym polu jest lisciozwoj na volumi szczególnie dokładnie tak jest volumia w tym roku strasznie wygląda a pod krzakiem szkoda mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lolo Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 U mnie też nierówne wschody najgorzej Soraya. Jedne mają 10-15 cm a inne dopiero wychodzą. Denar nienajgorzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 30 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 U mnie volumia nawet ok względem poprzednich lat ale riviery i tak jest o 40 % więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Onega Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 23 minuty temu, Ursus4062 napisał: U mnie volumia nawet ok względem poprzednich lat ale riviery i tak jest o 40 % więcej U mnie denar 16 ton / ha,z drobnym. Na razie nie ma problemów z chorobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 Tak gadacie ze słabe wschody a potem ze ukopali po 60ton z ha śmiech normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 Rumun na Krakowie 5 tirow Herkules daje po 1.50 kg ceny w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 Ja mam rivere katastrofa 4 pyrki pod krzakiem z pod przykrycia plecy w ch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 Witam jak dają rumuna na Sandomierzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 Kopie ktoś wlokniny już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sier Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 27 minut temu, Gość Gosc napisał: Kopie ktoś wlokniny już? Wątpię może za 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody ziemniak Oleśnica Napisano 31 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2021 U nas wczoraj zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szydlo Napisano 31 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2021 Rumun na Sando 2-2,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 31 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2021 2 godziny temu, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: U nas wczoraj zaczęli Wczoraj niedziela byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 31 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2021 Niektórzy robią i w niedzielę tak jak Niemcy chyba że nie mają co do garnka włożyć żeby niedzielami kopać. Rozumiem niedzielą objechać pola lub siano zwozić bo może być deszcz ale nie kopać pyrki. To już przechodzi ludzkie pojęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 31 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2021 U mnie we wsi w tamtym roku w boże ciało kopali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 31 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2021 kalisz dzis załamka wczoraj 3,50 a dzis 1,80 brawoooo nakopali i sie najedli ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 31 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2021 13 minut temu, asus71 napisał: kalisz dzis załamka wczoraj 3,50 a dzis 1,80 brawoooo nakopali i sie najedli ceny Żart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 31 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2021 Łeee, idziemy ostro w kierunku 5zł za wór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakow Napisano 31 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2021 Dzisiaj towaru opór cena wacha się od 1.40 do 1.80 za Rumuna oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi