Ursus4062 Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2021 W poprzednie lata o tej porze były dużo większe, oprócz tuneli ciężkie będzie coś w maju ukopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2021 I jeszcze nie wiadomo jak ogrodnicy się będą zapatrywać na przymrozki. Choć sądzę że może nie być wtedy ujemnych temperatur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek1 Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Legnica godz. 13 plus 3 stopnie. Śnieg z deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Z ziemniakiem to coraz gorzej bo to samemu ciezko zrobic a dzieci na wsi nie ma a rodzice to juz sie nie nadawaja no i znalezc kogos na kombajn do wybietania bryly powodzenia a ciekaw jestem jak bedzie nalot stonki ?!!! ,to przeciez karate ,furry, cyperkill i tym podobnych to 90 % gwarancji ze masz krzak zzarty od stonki ,jeszcze na zaraze ten tanie srodki wycofuja a preparat do desykowania to cena kosmos przy tej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 13 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Powoli coś tam rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opa opa Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 14 godzin temu, Okolice Wrocka napisał: Powoli coś tam rosna U mnie jeszcze nie wyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrki2021 Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2021 17 godzin temu, Okolice Wrocka napisał: Powoli coś tam rosna Jaka odmiana kiedy sadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Abziem Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 jak tam w okolicach Sieradza pyrki powychodziły cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 11 godzin temu, Gość Abziem napisał: jak tam w okolicach Sieradza pyrki powychodziły cos ? powychodziły już dawno. 10cm może nie mają ale całkiem ładnie to wygląda pomimo tych przymrozków w święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Okolice Krakowa również dawno powychodziły, ale teraz przez te zimno słabo rosną, od niedzieli ma przyjść ciepło, to ruszą na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrkxx Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Pokażcie fotki swoich pyrek jakie są na ta chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik oo Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2021 6 godzin temu, Gość Pyrkxx napisał: Pokażcie fotki swoich pyrek jakie są na ta chwile U mnie jeszcze nie wyszly mokro strasznie i zimno sadzone 20 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Z podwójnego przykrycia, sadzone 3 marca odmiana riviera stan na 21.04.2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Amator Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Widać, że wody im nie brakuje, a nawet można powiedzieć, że nadmiar mają. Na 25 maja do kopania jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Niestety ale pod koniec nastepnego tygodnia bedzie rumun Moj sasiad jezdzi w firmie i maja juz spedycje .A u nas bedzie w czerwcu to Nas rumun cenami zniszczy Miejmy nadzieje ze ktos tym sie zajmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Pier**lisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 28 minut temu, Ursus4062 napisał: Pier**lisz? Twoje beda w maju , ale sory ja sadzilem po 20 marca i jeszcze w ziemi siedza zimno i mokro daje rade a rumuny w tym roku zaczeli przykrywac , co wczesniej nie kryli dla tego beda mieli lada dzien ziemniara jak u Nas bedzie 15 ton to u nich drugie tyle , najgorsze to , ze nasz stary stanie a sam mam jeszcze 30 ton . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzychu Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Zadnego rumunia nie bedzie tak szybko tam tez jest zimno jak u nas ,handel starym ziemniakiem do 20 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiosna Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 10 godzin temu, Gość Krzychu napisał: Zadnego rumunia nie bedzie tak szybko tam tez jest zimno jak u nas ,handel starym ziemniakiem do 20 czerwca Ja mam jeszcze 100 ton starego zainteresowanie duże ale leży sobie w chłodni i może doczeka się lepszych czasów a jak nie to żadna strata przy obecnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik9876 Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Aż się zdziwisz. Młody rumun max 2 tygodnie i jest. Handluje z Rumunem i mówi że na bukareszcie juz jest jak jajka. Laduje jeszcze 2 tiry i koniec handlu starym ziemniakiem. Sprowadzal nie będę bo jestem rolnikiem ale firmy handlujące tylko czekają żeby go przywiez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek1 Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Gość Wiosna napisał: Ja mam jeszcze 100 ton starego zainteresowanie duże ale leży sobie w chłodni i może doczeka się lepszych czasów a jak nie to żadna strata przy obecnej cenie Dokładnie tak zainteresowanie duże ale płacić nie chcą. Za 27gr. nie będę szykował powoli część idzie na paszę po 20gr a reszta od 47gr do złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maly Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Rolnik9876 napisał: Aż się zdziwisz. Młody rumun max 2 tygodnie i jest. Handluje z Rumunem i mówi że na bukareszcie juz jest jak jajka. Laduje jeszcze 2 tiry i koniec handlu starym ziemniakiem. Sprowadzal nie będę bo jestem rolnikiem ale firmy handlujące tylko czekają żeby go przywiez. Mi tez tak na hurtowni mowili ze beda mniej brac bo za tyg. rumun .A moje stoja w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Pogodę tam mają teraz. Temp powyżej 20 to szybko im dibija.. lepiej niech wcześniej zaczną i się wyprzedadza zanim my zaczniemy i rozjedza rynek na młodego i potem już klient będzie chciał tylko młodego, a nie będą mówić,, cooo taki drogi? To ja wolę jeszcze starego kupić, zaczekam aż młody z tanieje,,. A co do starego to jak będą rumuna wozić, bo to nie uniknione to na powrocie starego będą ładować bo już tak bywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elc Napisano 24 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2021 I jak po dzisiejszej nocy, pogranicze kutna I Lowicza normalny mroz, rajki na 5 cm zamarzniete I wszystko co wyszlo tez... dzis na 2m nadaja -3 a wiec przy gruncie 7 bite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2021 U mnie (okolice Krakowa) pokazuje -3 z niedzieli na poniedziałek, pod podwójnym nic nie będzie ale kto ma pojedynczo przykryte to będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi