Gość Rolnik Napisano 27 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2022 Zaraz będzie wszystko drogie, niech tylko pył radioaktywny zawedruje nad Europę to będziemy mieli dopiero Europejski Zielony Ład !! Rolnictwo wkoncu musi być docenione, muszą się zmniejszyc marzę pośredników i sklepów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 28 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2022 Witam jakie ceny ziemniaka 50+ w bigbags odmiana Soraya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec 80 Napisano 29 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2022 Witam jaka cena ziemniaka w Proszowicach po ile można było kupić i ile towaru było na placu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mały rolnik Napisano 29 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2022 Powiedzcie po ile ziemniaki w Proszowicach i jakie zejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 29 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2022 59 minut temu, Gość Mały rolnik napisał: Powiedzcie po ile ziemniaki w Proszowicach i jakie zejście 8zł zejście takie jak cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 29 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2022 Nie wiem jak Prochowice ale generalnie telefon się pali dzisiaj 15 telefonów za towarem na tą chwilę proponują 0.90gr w begu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nop Napisano 29 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2022 w tym zagłębi ziemniaczanym Proszowice Skalbmierz i Wolbrom tylko do 8 zl za worek potrafią liczyć, później następuję odcięcie mózgu, na dziś dzień luz i big beg płaci więcej niż worek 15 kg. na luz 85 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 29 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2022 37 minut temu, Gość nop napisał: w tym zagłębi ziemniaczanym Proszowice Skalbmierz i Wolbrom tylko do 8 zl za worek potrafią liczyć, później następuję odcięcie mózgu, na dziś dzień luz i big beg płaci więcej niż worek 15 kg. na luz 85 gr. Ciesz się że ty nie masz odcięcia a doładowanie mózgu i taki jesteś oświecony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 Dzisiaj 16 zł za 15 na hurtownie i pyta się czy będzie jeszcze trzymamy cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zatwardziały rolnik Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 Mnie dziś 3 telefony i z domu po 10 zł nawet 1500 worków okolice Rawy Mazowieckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Proszowice Jarek Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 Dzisiaj w Proszowicach tajfun po 10 zł sprzedane 200 workow i to bez problemu 8 zl to za zgnitego denara.Zainteresowanie bardzo duże juz w bramie łapią i 8 nawet 9 zł proponują a kto ma ładny to po 10 zł bez problemu podaje.Nawet gorali 10 zł puszcza jeden mi mówił że po 4 euro sprzedaje i ma z czego dołożyć za ładny towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robson Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 puknijcie sie w czaszke za 10 zl to syf na ten moment za ladny towar wielkopolsce mozna dostac od15 do 16 zl ilosci busowe zal mi was przy tych kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wielkopolska Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 Giełda Kalisz 12-13 wołane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 Ja dzisiaj w na giełdzie Kaliskiej 300 worków 15 zł za 15kg nie było problemu ze staniem pyk i do chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wielkopolska Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 58 minut temu, Gość Michal napisał: Ja dzisiaj w na giełdzie Kaliskiej 300 worków 15 zł za 15kg nie było problemu ze staniem pyk i do chaty Dzisiaj nie byłem. Moja cena z poniedziałku. Po 15 bardziej mi pasuje. Ja na giełdzie nie sprzedaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Select WLKP Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 1 godzinę temu, Gość Michal napisał: Ja dzisiaj w na giełdzie Kaliskiej 300 worków 15 zł za 15kg nie było problemu ze staniem pyk i do chaty Dokładnie, podnosić ceny! Ja z podwórka w tym momencie 10-15 palet tygodniowo po 15 zł worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 Na Cyprze wszystko zmarzło to i pierwszych młodych w tym sezonie z tamtego kierunku wcale nie będzie , a może jeszcze naszego coś kupią ? Taki rok już się nie powtórzy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2022 Na Kaliszu i Łodzi wołane 12-13 zł a oddawane przy większej ilości 10 zł bez problemu. Normalny ładny towar i niech mi nikt nie zarzuca że są zgnite. Info. Z dzisiejszego dnia. Pozdrawiam A swoją drogą im droższy towar tym lepiej smakuje rolnicy zarobią i handlujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2022 15 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Na Cyprze wszystko zmarzło to i pierwszych młodych w tym sezonie z tamtego kierunku wcale nie będzie , a może jeszcze naszego coś kupią ? Taki rok już się nie powtórzy !! No właśnie zawsze te z Cypru były grube a w tym roku przyjeżdżają takie sadzeniaki w tych foliowych workach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 31 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2022 Ja dzisiaj ladowalem pyrke na hurtownie 15zl okolica Pyzdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 31 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2022 17 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Na Cyprze wszystko zmarzło to i pierwszych młodych w tym sezonie z tamtego kierunku wcale nie będzie , a może jeszcze naszego coś kupią ? Taki rok już się nie powtórzy !! Właśnie jest tego w brud już w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 31 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2022 Embargo na ruska spowodowało że mimo strat mrozowych na poziomie 70% nasz rynek musi to co zostało wchłonąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Select WLKP Napisano 31 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2022 5 godzin temu, Gość OpolskiDżonun napisał: Właśnie jest tego w brud już w polsce Dokładnie. W każdym Dino pyszne i drogie młode ziemniaczki z Cypru i bodajże Egiptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 31 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2022 24 minuty temu, Select WLKP napisał: Jaka cena Rybitwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość No ba Napisano 31 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2022 No wiadomo, polski ziemniak po 65 gr od producenta jest zawsze gorszy od pysznego cypryjczyka czy Egipcjanina z piasków pustyni po 4 zł na półce. Luz do pakowania do normalnych firm 80 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi