Gość Gosc Napisano 2 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 Godzinę temu, Ursus4062 napisał: Zosia Piotrek i Bronek to jest zmowa jakiś handlarzy czy co? Tj jakaś gimbaza, nie komentujcie i nie karmicie troli, proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2021 Proszę bardzo tak wyglada plon 40 ton z hektara, cena w hurcie złotówkę za KILO, nie mogę słuchać idiotów z sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 5 godzin temu, Ursus4062 napisał: Proszę bardzo tak wyglada plon 40 ton z hektara, cena w hurcie złotówkę za KILO, nie mogę słuchać idiotów z sieradza A ja myślałam Ursus,że Ty mądrzejszy jesteś. Zaproś Premiera, może da Ci nagrodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kkkk Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 7 godzin temu, Ursus4062 napisał: Proszę bardzo tak wyglada plon 40 ton z hektara, cena w hurcie złotówkę za KILO, nie mogę słuchać idiotów z sieradza to nie jest 30 ton nawet przy 40 tonach w annie ziemniak się wysypuje w dwie strony jak zwykle tony mierzone przez oko cygana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elc Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 8 godzin temu, Ursus4062 napisał: Proszę bardzo tak wyglada plon 40 ton z hektara, cena w hurcie złotówkę za KILO, nie mogę słuchać idiotów z sieradza Może w Małopolsce macie takie plony, w innych rejonach kraju np. Mazowieckie, Łodzkie ciągle niedobór wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 3 godziny temu, Gość kkkk napisał: to nie jest 30 ton nawet przy 40 tonach w annie ziemniak się wysypuje w dwie strony jak zwykle tony mierzone przez oko cygana Nie mierzę na oko tylko na kilogramy ze rzęda geniuszu a poza tym ilość ziemniaków na taśmie zalerzy od prędkości jazdy, a szybciej bym przy workownicy nie dał rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kkkk Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 3 godziny temu, Ursus4062 napisał: Nie mierzę na oko tylko na kilogramy ze rzęda geniuszu a poza tym ilość ziemniaków na taśmie zalerzy od prędkości jazdy, a szybciej bym przy workownicy nie dał rady to widocznie macie tam inne kilogramy na wschodzie już się przyzwyczaiłem że w tym kraju każdy ma 65 ton ziemniaka z hektara 14 ton pszenicy 8 ton rzepaku , 25 ton kukurydzy skąd ta mentalność to ja nie wiem i w jakim celu nie mówić prawdy też nie rozumiem ale widocznie tak ma być pozdrawiam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 8 godzin temu, Gość kkkk napisał: to nie jest 30 ton nawet przy 40 tonach w annie ziemniak się wysypuje w dwie strony jak zwykle tony mierzone przez oko cygana jesli ciągnik ma pelzaki to przy 40t/h będzie widać taśme.a nawet 360 ma wolne biegi wiec nie róbcie problemów.Widać ladny ziemniak gratuluje.U nas na sieradzu kto nie ma jak podlać o plonie może pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gfhj Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 Czego się czepiacie chłopaka, pyra ładna, po grubości bulw sądzę że 40 ton z ha jest bite. Zazdrościsz mu że ma ładny towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 20 godzin temu, Ursus4062 napisał: Proszę bardzo tak wyglada plon 40 ton z hektara, cena w hurcie złotówkę za KILO, nie mogę słuchać idiotów z sieradza Wszystko pięknie tylko zabrakło daty wykopków. Aparat chyba to powinien zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 20 godzin temu, Ursus4062 napisał: Proszę bardzo tak wyglada plon 40 ton z hektara, cena w hurcie złotówkę za KILO, nie mogę słuchać idiotów z sieradza Taa 40t razem ciągnikiem,lublinem,kombajnem i Tobą na kombajnie Dobrze,ze masz poczucie humoru tez jestem z małopolski i plony nie przekraczają 25t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 1 godzinę temu, Gość gfhj napisał: Czego się czepiacie chłopaka, pyra ładna, po grubości bulw sądzę że 40 ton z ha jest bite. Zazdrościsz mu że ma ładny towar? Niestety na tym forum jest jedna wielka zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 Jakie ceny na giełdach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 6 godzin temu, Gość pankracy napisał: jesli ciągnik ma pelzaki to przy 40t/h będzie widać taśme.a nawet 360 ma wolne biegi wiec nie róbcie problemów.Widać ladny ziemniak gratuluje.U nas na sieradzu kto nie ma jak podlać o plonie może pomarzyć Dokładnie, kopiemy na biegach pełzających bo tu nie o to chodzi żeby wyobijać ziemniaki, a poza tym nie wyrobił bym przy workach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Taa 40t razem ciągnikiem,lublinem,kombajnem i Tobą na kombajnie Dobrze,ze masz poczucie humoru tez jestem z małopolski i plony nie przekraczają 25t Skoro wiesz że mam lublina, to pewnie i wiesz kim jestem. Zapraszam na kopanie w poniedziałek to zmierzysz sobie długość pola i policzysz ile worków, to ci wyjdzie wydajność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 1 godzinę temu, Gość Gosc. napisał: Wszystko pięknie tylko zabrakło daty wykopków. Aparat chyba to powinien zarejestrować. Jest i data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 7 minut temu, Ursus4062 napisał: Jest i data Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 7 godzin temu, Gość Gosc. napisał: Ok. Ludzie piszcie o cenach, zbycie itd a nie spuszczacie się nad wywodami jakiegoś gościa Ursusa co ma kompleksy i musi się na forum próbować chwalić. Kit z nim, dla mnie może mieć i 100 t z h i co mi to zmienia. P.s. Widziałem ktoś z was przedsiębiorcę ( szwalniarza., producenta obuwia itd) co się wychwala gdzieś? Nieeeeee!!!! Wszyscy narzekają, że nie idzie,nic się nie opłaca, takie koszty itd. Tylko chłop jak ma trochę więcej w polu to kamery by zapraszał jak mu to dobrze. Żenada!°°° Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Zgadza się , prawda , a cen dalej nie znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joantek Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Ludzie opamietajcie sie jak jeden czlowiek ma 40 ton to nie zawali calego rynku liczy sie wydajnosc ogolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wsc Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Jak dziś bronisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Właśnie jak tam ceny po tych ulewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 16 minutes ago, Guest Marek said: Właśnie jak tam ceny po tych ulewach A gdzie te ulewy były? Wlkp sucho ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Bronisze 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Miler Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 W dniu 2.07.2021 o 23:36, Ursus4062 napisał: Proszę bardzo tak wyglada plon 40 ton z hektara, cena w hurcie złotówkę za KILO, nie mogę słuchać idiotów z sieradza Jeszcze więcej się chwal, że całe noce deszczowałeś i nie spałeś zdrowie traciłeś to Ci handlarze na pompują kabze pieniędzmi. Już Cię policzyli dostaniesz piątaka za wór, chłop to jednak głupi! Będziesz tą anną do końca życia kopał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi