Gość Karol Miler Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 3 godziny temu, Gość Wsc napisał: Jak dziś bronisze? 20 biały na Broniszach, Kalisz 14-15, Renk 25zł, Łódź 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lolo Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Jak tam wyglądają plantacje w powiecie Proszowickim , Miechowskim i Kazimierskim ? Pytam .bo nie tak dawno te grady były . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jokk Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Dzięki kolego Ceny widac troszkę się ustabilizowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 1 godzinę temu, Gość Karol Miler napisał: Jeszcze więcej się chwal, że całe noce deszczowałeś i nie spałeś zdrowie traciłeś to Ci handlarze na pompują kabze pieniędzmi. Już Cię policzyli dostaniesz piątaka za wór, chłop to jednak głupi! Będziesz tą anną do końca życia kopał! Ale cię boli że zaradny chłopak z pod Krakowa ma ładne ziemniaki. Żal ci d*pę ściska i tyle.. a poza tym w tym roku kto w naszym rejonie deszczowal więcej zaszkodził niz pomógł. Ciężkie gleby jednak mają coś do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Godzinę temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Ale cię boli że zaradny chłopak z pod Krakowa ma ładne ziemniaki. Żal ci d*pę ściska i tyle.. a poza tym w tym roku kto w naszym rejonie deszczowal więcej zaszkodził niz pomógł. Ciężkie gleby jednak mają coś do siebie Dokładnie zazdosc ich zżera ja jednemu pseudo rolnikowi pokazałem jak działa nawadnianie kropelkowe to myślał że to technologia z NASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miki Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 2 godziny temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Ale cię boli że zaradny chłopak z pod Krakowa ma ładne ziemniaki. Żal ci d*pę ściska i tyle.. a poza tym w tym roku kto w naszym rejonie deszczowal więcej zaszkodził niz pomógł. Ciężkie gleby jednak mają coś do siebie Chłop to chwalipięta jest, żadna zaradność to głupota, więcej się chwalcie ile to nie kopiecie, ile to nie macie to was szybko policzą i będziecie robić za damski h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wsc Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Jak bronisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja1 Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 Kraków 10 zł wołane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 20 minut temu, Gość Ja1 napisał: Kraków 10 zł wołane A oddawane 8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 26 minut temu, Gość Ja1 napisał: Kraków 10 zł wołane Za lulke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2021 2 godziny temu, Gość Miki napisał: Chłop to chwalipięta jest, żadna zaradność to głupota, więcej się chwalcie ile to nie kopiecie, ile to nie macie to was szybko policzą i będziecie robić za damski h... No wiesz te sprzęty to z nikąd się nie wzięły, pomijając chloporobotnikow... Po 4/5traktorow z nikąd się nie wzięły. Zapytasz się na co to? A ten co ma firmę transportową, to na jaki ch*j mu ileś tak luf czy patelni? Zapytaj się siebie samego.. ty może starym Lublinem smuigasz i dorabiasz stara szescdziesiata po dziadku czy ojcu na 2 hektarach...kto myśli do przodu albo to rzucił albo ciągnie do przodu żeby to jakieś sensowne zyski przynosiło. Bynajmniej my z bliskich terenów Krakowa tak myślimy, nie interesują mnie typki z KOL/KMI/TBU itp. pozdrawiam wielkich orłów biznesu i handlu co wszystkie rozumy zjedli i mysia że są kimś a w gruncie rzeczy bez nas byli by zwykłymi kumplami z pod sklepu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 5 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2021 Ustalcie w końcu cenę na 3 zł. za worek i będzie spokój, a szczególnie dotyczy to Rybitw w Krakowie. Nie da się opisać co wyprawiacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość gość Napisano 5 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2021 Jak cena Zjazdowa dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 5 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2021 12 godzin temu, Gość Ja1 napisał: Kraków 10 zł wołane Chłopie ogarnij sie i nie siej farmazonów. W krakowie ziemniak 18 zł wołany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KRK Napisano 5 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2021 1 godzinę temu, Ursus4062 napisał: Chłopie ogarnij sie i nie siej farmazonów. W krakowie ziemniak 18 zł wołany kiedy 18? Niedziela bez problemu szlo kupic po 10 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 5 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2021 2 godziny temu, Gość KRK napisał: kiedy 18? Niedziela bez problemu szlo kupic po 10 zl Dziś wczas rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 5 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2021 3 godziny temu, Gość KRK napisał: kiedy 18? Niedziela bez problemu szlo kupic po 10 zl To było nakupić po 10 i dziś sprzedać po 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KRK Napisano 5 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2021 3 godziny temu, Okolice Wrocka napisał: To było nakupić po 10 i dziś sprzedać po 18 No ja tak robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alek Napisano 5 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2021 Jak bronisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k03 Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2021 jaka cena na rybitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2021 W dniu 5.07.2021 o 19:48, Gość Alek napisał: Jak bronisze ? Bronisze 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 8 godzin temu, Gość Bronek napisał: Bronisze 15 zł Łódź 16 teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 3 godziny temu, Gość Arek napisał: Łódź 16 teraz Na wpisy Bronka w ogóle nie patrzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaro Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 Panowie po ile macie ziemniaków pod krzakiem w gruncie , wczoraj pryskałem od zarazy i spojrzałem to czy irga catania czy tajfun to od 3 do 8 a nawet wyrwałem duży krzak tajfuna tobył tylko 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 Jak dziś Rybitwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi