Gość Bronek Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 Bronisze 14 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stanley Scania Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 47 minut temu, Gość Bronek napisał: Bronisze 14 zl Bronek osłabo, ale nie kłam jest nadal dobrze powyżej 16 się podaje, na jutro deszcze, próbuje kupić 1000 worków na zapas nie mogę się dokupić. Nie szanowałem rolników teraz mi przedawać nie kcą tylko piękny towar kce kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 Zjazdowa 10-13.Zejscie bardzo słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 Godzinę temu, Gość Bronek napisał: Bronisze 14 zl Tia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 26 minut temu, Sieradzak napisał: Zjazdowa 10-13.Zejscie bardzo słabe. Ludzie zostańcie w domu, bo tylko cenę zaniżacie, 12 z domu nie będą mi chcieli dać, jak usłyszą o wariatach, nieraz próbują się gdzieś taniej załadować, to albo nie wezmą tam bo coś nie tak, albo następnym razem wracają i dają więcej. Mówi taki, że on się może załadować po 10, ale ładuje po 12, bo tylko cena jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 wolbrom (malopolska) 6 za 15 jedz to kupisz opur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 1 godzinę temu, Gość Ggg napisał: Ludzie zostańcie w domu, bo tylko cenę zaniżacie, 12 z domu nie będą mi chcieli dać, jak usłyszą o wariatach, nieraz próbują się gdzieś taniej załadować, to albo nie wezmą tam bo coś nie tak, albo następnym razem wracają i dają więcej. Mówi taki, że on się może załadować po 10, ale ładuje po 12, bo tylko cena jest dobra. Jadą paździerze z drobnym gruntem, chloporobotnicy i psują cenę. Dołożą z pensji w wykończeniówce do interesu. Tak to wygląda. Dopóki prawdziwi producenci nie zostaną na rynku to tak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Błaszki Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 40 minut temu, Gość Gość napisał: Jadą paździerze z drobnym gruntem, chloporobotnicy i psują cenę. Dołożą z pensji w wykończeniówce do interesu. Tak to wygląda. Dopóki prawdziwi producenci nie zostaną na rynku to tak to będzie wyglądało. Znalazl sie farmer co o zejscie i cene na rynku sie boi....ja pierdziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 6 minut temu, Paweł Błaszki napisał: Znalazl sie farmer co o zejscie i cene na rynku sie boi....ja pierdziele No właśnie się nie boi. Bo zna reguły rynku,koszty i umie przede wszystkim wyprodukować towar ładny na który jest klient! I umie się z tego utrzymać i jeszcze inwestować a nie psuć cenę na rynku bo trzeba szybko wracać do domu bo na 6 do roboty w wykończeniówce czy brukarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 Bronisze 14 zł można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 1 godzinę temu, Gość gosc 2 napisał: wolbrom (malopolska) 6 za 15 jedz to kupisz opur Głupoty pisać każdy może i na dodatek z błędami ortograficznymi jak ty to robisz w każdym wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 2 godziny temu, Gość Bronek napisał: Bronisze 14 zł można kupić Można. Lulke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wsc Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 Niestety dziś Bronek ma sporo racji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kol Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 3 godziny temu, Gość Gosc. napisał: Głupoty pisać każdy może i na dodatek z błędami ortograficznymi jak ty to robisz w każdym wpisie. Bylem wczoraj w Wolbromiu był jeden handlarz ze suchej 15 zł worek wiec nie opowiadaj głupot bo na tym terenie nie ma jeszcze młodego ziemniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 Godzinę temu, Gość Kol napisał: Bylem wczoraj w Wolbromiu był jeden handlarz ze suchej 15 zł worek wiec nie opowiadaj głupot bo na tym terenie nie ma jeszcze młodego ziemniaka Do kogo skierowałeś tą uwagę? Chyba nie ten adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grw Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 Zobaczymy w sobotę lub już jutro 50l poszło znów zaraz nie będzie towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2021 5 godzin temu, Gość Gość napisał: Można. Lulke. Można i ładny towar, dzisiaj zawalone, gdzie tak dolało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 15 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2021 Po 15 -17 miejscami detal idzie a vo niektórzy prymitywni rolnicy marzą sobie ,każdy potrafi liczyć i wie że 80 gr za młodego jescze idzie coś zarobić tylko trzeba inwestować w nawadnianie itd...porazka rolnictwo poszło do przodu że nawet na pustyni da się uprawiać rolę a wy zamiast inwestycje to cyk Q7 z rajchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 15 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2021 okol Błaszek wszystko zalane 2 burze przeszły woda w redlinach i zanosi się na kolejne Od rana kupcy dzwonią 12-13 zł sami oferują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stanley Scania Napisano 15 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2021 19 godzin temu, Gość Bronek napisał: Bronisze 14 zł można kupić Bronisze 24 totalny brak psutki na palcu 2 godziny temu, asus71 napisał: okol Błaszek wszystko zalane 2 burze przeszły woda w redlinach i zanosi się na kolejne Od rana kupcy dzwonią 12-13 zł sami oferują Dzwoniłem po wszystkich rolnikach zalane wszystko mnie interesuje tylko ładny gruby towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 15 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2021 6 minut temu, Gość Stanley Scania napisał: Bronisze 24 totalny brak psutki na palcu Dzwoniłem po wszystkich rolnikach zalane wszystko mnie interesuje tylko ładny gruby towar Jak by były pustki to byłby 30 zł narazie jest cała aleja i 20-18zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esi Napisano 15 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2021 2 godziny temu, asus71 napisał: okol Błaszek wszystko zalane 2 burze przeszły woda w redlinach i zanosi się na kolejne Od rana kupcy dzwonią 12-13 zł sami oferują Ale jak sie pogoda uspokoi to od przyrostów grządki porozrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 15 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2021 Cały tydzień niech leje będzie 20zl/worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 15 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2021 29 minut temu, Gość Scania esi napisał: Cały tydzień niech leje będzie 20zl/worek Tak będzie ale za 30 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość klapek Napisano 15 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2021 Brudasy czy myte lepiej schodzą na tych broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi