Gość Kris Napisano 24 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2021 Znam takich co maja i 200 i po 1zł sprzedaja. Wystarczy miec dobry towar i omijac pośredników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 24 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2021 1 godzinę temu, Gość Kris napisał: Znam takich co maja i 200 i po 1zł sprzedaja. Wystarczy miec dobry towar i omijac pośredników. No na jarmarku stoja i waza po 1 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaro Napisano 24 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2021 Która odmiana czerwonego ziemniaka jest najlepsza na polskie warunki. Konkretnie Mazowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 24 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2021 39 minut temu, Gość Janek napisał: No na jarmarku stoja i waza po 1 kg. W tamtym roku w maju miałem 240 ton w magazynie i się nie stresowałem a w tym mam się stresować dobry kupiec dwa tygodnie i po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 24 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2021 tacy co sprzedają na targu lepiej prosperują niż nie jeden rolnik 30-40 ha oddający za darmo handlarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 24 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2021 1 godzinę temu, Gość Gosc napisał: W tamtym roku w maju miałem 240 ton w magazynie i się nie stresowałem a w tym mam się stresować dobry kupiec dwa tygodnie i po robocie No to tak ale nie ze na jarmarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZnanyiLubiany Napisano 24 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2021 Jaka cena na rybitwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2021 9 godzin temu, Gość ZnanyiLubiany napisał: Jaka cena na rybitwach? Rybitwy niewiem ale Proszowice czerwo 10 a żółty 8 a ladny ladny nawet 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość boss Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2021 Rybitwy 10zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2021 6 godzin temu, Gość boss napisał: Rybitwy 10zl Żółte 10 czerwone 12 a u chłopka jak ich się najedzie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mirek Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2021 dzisiaj mialem wizyte pakowacza z firmy awe... kolo ostrowa wlkp. z oferta 70 gr po wymyciu to go grzecznie wyprosilem i mu powiedzialem ze jak bedzie mial lepsza oferte to zapraszam ponownie a zainteresowanie jest bardzo duze jak na ten miesiac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pepe Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2021 Za ładną spraye po czyszczące dawali mi 11 Zeta. Odmówiłem i myślę, że za trzy tygodnie wezmę za kilo po złotym.malopolskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2021 Panowie jaka cena teraz Sifry w hurcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr 1974 Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2021 Cena ruszyła w górę bo wreszcie do kupcow dotarlo że ziemniaka wcale niema tak dużo a ładnego i zdrowego szczególnie a kto ma towar ekstra to za 50gr nie sprzeda. Wydaje mi się że to będzie sezon rekordowych cen ziemniaka, buraka ćwikłowego i kapusty białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 27 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2021 Pakowalnie we wrzesniu płaciły za luz 0,50-0,60. Obecnie już 0,70-0,80 w zalezności jaki masz towar no to jest wzrost prawie o 50 % w ciągu 2 miesięcy, a we woreczkach na giełdach ile podrożało ????? To jest śmiech oddawać za 6-7 zł worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ser Napisano 28 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2021 W dniu 26.11.2021 o 23:29, Gość Kpr 1974 napisał: Cena ruszyła w górę bo wreszcie do kupcow dotarlo że ziemniaka wcale niema tak dużo a ładnego i zdrowego szczególnie a kto ma towar ekstra to za 50gr nie sprzeda. Wydaje mi się że to będzie sezon rekordowych cen ziemniaka, buraka ćwikłowego i kapusty białej. Dzień dobry a jaka cena buraka czerwonego ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jacek Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 witam jakie ceny mozna dostac za gale kal.5 + w big bagu bo dzisiaj mialem oferte za 50 gr to podziekowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Jak masz ładną nadająca się na mycie to 70-80 groszy/luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Potwierdzam 0,7-0.8zl oczywiście bez odpadu za luz nic taniej bo niema towaru na mycie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Ja ruszę skrzynie jak usłudze 1 zł/kg czyli 15 zł worek, towar piękny poczeka na odpowiedniego kupca. Jak wejść w nowy sezon przy tych cenach nawozów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 Po nowym roku wszystko do góry, prąd 30%, nawozy również, nowe podatki. Także po nowym roku 20, a wiosną może i 25zl/15kg. Ładnego towaru jak na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 2 godziny temu, Gość Małorolny napisał: Po nowym roku wszystko do góry, prąd 30%, nawozy również, nowe podatki. Także po nowym roku 20, a wiosną może i 25zl/15kg. Ładnego towaru jak na lekarstwo... Ładnego towaru jest dużo tylko każdy trzyma jak po nowym roku nie ruszy mocno eksport to będzie tak jak zawsze na jesień nie było a na wiosnę opór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HandelZagranica Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 5 godzin temu, Gość Małorolny napisał: Po nowym roku wszystko do góry, prąd 30%, nawozy również, nowe podatki. Także po nowym roku 20, a wiosną może i 25zl/15kg. Ładnego towaru jak na lekarstwo... To będziemy importować, nie widzę problemu a ty sobie możesz wystawiać nawet 5 zł za kg tylko pamiętaj jeśli kupca nie stać to nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Podlasin Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 Nie no GOŚCIU HANDEL ZAGRANICA nie obrażaj się i nie obruszaj sprzedamy ci po 15gr. obyś mógł zarobić i godnie żyć a my sobie kredyty weżniem może nam dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 Godzinę temu, Gość HandelZagranica napisał: To będziemy importować, nie widzę problemu a ty sobie możesz wystawiać nawet 5 zł za kg tylko pamiętaj jeśli kupca nie stać to nie kupuje Ciekawe dlaczego w tamtym roku nie byłeś taki mądry tylko żebrałeś żeby ci ktoś dał 3zł za worek nie martw się kupiec za darmo nie powiezie w przeciwieństwie do rolnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi