Gość dfre Napisano 23 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2019 W dniu 21.09.2019 o 17:52, Gość Wojtek napisał: Smutna wiadomość w czwartek zmarł nagle właściciel firmy FH Trade Anne Feil działał na rynku cebuli od ponad 20 lat. [*] RiP jak ktos wie kiedy pogrzeb i gdzie to prosze o zamieszczenie takiej informacji tutaj,dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik wielkopolskie Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2019 Witam jakie ceny za obraną w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2019 Prawda to że cebula drożeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2019 Eldom cena jak przed tygodniem, Stanek podobno 1,35 czyli spadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 25 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2019 Eldom, słyszałem ze maja jakieś problemy finansowe czy to prawda? I ile płaci na ten tydzień jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Realista Napisano 25 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2019 Stanek niestety już jakiś czas temu przestał być wyrocznią i racjonalną odnośnią w temacie cebuli. Spośród moich 4-5 odbiorców, większych lub mniejszych, tylko jeden nie podniósł ceny w tym tygodniu, a cena dobija do 1,6 Polska cebula wczesna zaczyna już zalegać na polach albo w magazynach, a Holandia płynie drzwiami i oknami. To jest chyba dobry temat dla Agro Unii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 25 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2019 Co ma AgroUnia do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 25 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2019 Eldom 1,5 co do kasy podobno teraz płaci, ale dostawa poszła na 30 dni więc za 30 dni mogę odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2019 Jak tam obieralnie? Jak idzie? Coś forum ucichło więc jest chyba lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obierka 2 Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2019 16 godzin temu, beowulf87 napisał: Eldom 1,5 co do kasy podobno teraz płaci, ale dostawa poszła na 30 dni więc za 30 dni mogę odpowiedzieć to powodzenia jak masz obrana w cenie 1.50 to wal do mnie - kupie z miła checia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obierka 2 Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2019 W dniu 24.09.2019 o 22:41, beowulf87 napisał: Stanek podobno 1,35 czyli spadek tez zapraszam z checia kupie w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obierka 2 Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2019 W dniu 25.09.2019 o 08:19, Gość Roman napisał: Eldom, słyszałem ze maja jakieś problemy finansowe czy to prawda? I ile płaci na ten tydzień jeśli można wiedzieć? co ploty siejesz - w tym kraju kazdy ma problemy - taka wladza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2019 5 godzin temu, Gość obierka 2 napisał: co ploty siejesz - w tym kraju kazdy ma problemy - taka wladza Czyli potwierdzasz wiec płoty nie sieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wzw Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2019 6 godzin temu, Gość obierka 2 napisał: co ploty siejesz - w tym kraju kazdy ma problemy - taka wladza Co ma władza do tego? Możesz mnie oświecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2019 Obierka 2 to ile możesz zapłacić i jaki termin na fakturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obierka 2 Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2019 14 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Obierka 2 to ile możesz zapłacić i jaki termin na fakturze? no 1,50 tak ma eldom przeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2019 Czy są tu chętni żeby zrobić usługę obierania? Mi brakuje już mocy przerobowych, a jest chętny żeby mu obierać cebulę. Wielkopolskie albo kujawsko-pomorskie Auto na dzień maks dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Porter. Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2019 6 minut temu, Turysta napisał: Czy są tu chętni żeby zrobić usługę obierania? Mi brakuje już mocy przerobowych, a jest chętny żeby mu obierać cebulę. Wielkopolskie albo kujawsko-pomorskie Auto na dzień maks dwa Jak dasz dobrą cenę przywiozę Ci obraną na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slaw Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2019 Jak.płaci z taką usługę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2019 0,45 za usługę. Dowozi i zabiera sam. Jak ktoś chętny proszę pisać na obieramy@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Laki luck Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2019 4 godziny temu, Gość Porter. napisał: Jak dasz dobrą cenę przywiozę Ci obraną na miejsce Jaka dla ciebie to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mały obieracz Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2019 0,45 za usługę ma sens za grubą cebulę. Za drobną żadnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 28 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2019 Nie mam pojęcia jaka cebula. Myślę, że cenę też można ponegocjować. Ja z tego nie mam nawet pół grosza. Jak ktoś chętny proszę o numer na maila i wyśle do zainteresowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2019 Czy w Waszych rejonach też cebula leży jeszcze na polach ?? bo u nas w centrum siewki jeszcze nie zebrane i jak na razie nie zanosi się na pomyślną do zbiorów pogodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik69 Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2019 Moja cebula jeszcze rośnie 30% jest zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi