Gość Obieracz Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2019 6 godzin temu, Turysta napisał: A jak tam za obraną? Ja dziś usłyszałem w Froście 1,32 To Ci powiem że i tak więcej niż mi płaci ale pewnie masz dalej to Ci dopłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 20 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2019 12 godzin temu, Gość Obieracz napisał: To Ci powiem że i tak więcej niż mi płaci ale pewnie masz dalej to Ci dopłacił. Nie wożę mu. Za taką cenę to może się gonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rurrrek Napisano 20 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2019 W dniu 16.11.2019 o 19:47, Agrokom Trade napisał: Ukraina nie ma cebuli żeby eksportować, sama już zaczęła import z Kazachstanu. Niedługo w Holandii ceny w górę, bo ruszył eksport na Indie, Bangladesz i Sri Lankę. Pierwsze kontenery już płyną w tamtą stronę.Tak samo Afganistan, Egipt i Turcja wszystko wysyła do tych państw. Bangladesz ładuje nawet samoloty z Turcji a Turcy ładują auta w Uzbekistanie, utworzyli tam nawet swoją bazę załadunkową, więc cebula w Uzbekistanie powoli w górę. Jeżeli ten trend się utrzyma to w Holandii zabraknie cebuli. Same Indie potrzebują około miliona ton. 2 godziny temu, Turysta napisał: Nie wożę mu. Za taką cenę to może się gonić. za tydzien bedziesz prosil so taka cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 20 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2019 Nie będę, bo mam kontrakty. Woziłem mu nadprodukcję, ale już jestem dogadamy, że wezmą tam gdzie mam zakontraktowane. Nawet gdybym tego nie miał to ludzi przerzucę na inne zadania i nie będę obieral. Od biedy mógłbym nawet dać im tydzień czy dwa wolnego. Z głodu nie umrę. Nie można się poniżać i wozić za grosze. A czekam tylko na wysokie ceny cebuli żeby moja cebulką z Kazachstanu mogła do mnie jechać. Bo już zaklepana tylko czeka na lepsze czasy cenowe. Kanapka dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość frfrfr Napisano 21 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2019 23 godziny temu, Turysta napisał: Nie będę, bo mam kontrakty. Woziłem mu nadprodukcję, ale już jestem dogadamy, że wezmą tam gdzie mam zakontraktowane. Nawet gdybym tego nie miał to ludzi przerzucę na inne zadania i nie będę obieral. Od biedy mógłbym nawet dać im tydzień czy dwa wolnego. Z głodu nie umrę. Nie można się poniżać i wozić za grosze. A czekam tylko na wysokie ceny cebuli żeby moja cebulką z Kazachstanu mogła do mnie jechać. Bo już zaklepana tylko czeka na lepsze czasy cenowe. to czekaj i zdrowaski wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 21 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2019 Panowie na obieranie cebulę kupują od 40 do 60 groszy mam dość ładnego rijsburgera szkoda się go teraz pozbywać jak może poleżeć. Jak myślicie cena będzie w styczniu jak polecą hiszpany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Farmer Napisano 22 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2019 19 godzin temu, Gość frfrfr napisał: to czekaj i zdrowaski wal Widać reprezentację chłodni też na forum są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2019 18 godzin temu, Gość Adam napisał: Panowie na obieranie cebulę kupują od 40 do 60 groszy mam dość ładnego rijsburgera szkoda się go teraz pozbywać jak może poleżeć. Jak myślicie cena będzie w styczniu jak polecą hiszpany? Zalezy ile i jakiej jakości towaru będzie wjeżdżało z zagranicy , rok temu od pazdziernika do końca listopada cena fruneła do góry a teraz cisza i ceny w miejscu a to pokazuję ,że towaru na świecie na ten rok jest wystarczająco , ale są też inne czynniki takie jak spekulacja itp , dlatego ceny na dany miesiąc ciężko wywróżyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 23 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2019 Witam! Ja mysle ze juz niedlugo braknie krajowego bo ja juz powoli nie mam co brac w kraju, jedna gorsza od drugiej.. a co do importu to wiadomo ze przyjdzie ale za jakies w miare pieniadze nie za grosze jak teraz sie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cebullione2 Napisano 24 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2019 W dniu 23.11.2019 o 08:39, Gość Cebullione napisał: Witam! Ja mysle ze juz niedlugo braknie krajowego bo ja juz powoli nie mam co brac w kraju, jedna gorsza od drugiej.. a co do importu to wiadomo ze przyjdzie ale za jakies w miare pieniadze nie za grosze jak teraz sie kupuje bzdury panie wypisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2019 14 godzin temu, Gość cebullione2 napisał: bzdury panie wypisujesz W sensie ze nie braknie krajowego do obierania? No chyba ze masz ochote obierac drobne rijsburgery.... czy moze w sensie ze import wjedzie tanio??? Po ile po 0.40 jak teraz kupujemy.. rozwin swoja wypowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bzdury panie wypisujesz :) Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2019 troszke się człek rozpedził,ale,co tam.,sam mam 7 rijsburgera,ale czekam bo dobrze lezy,zobacze w styczniu,a utrzymając klimat,gniją,gniją,ale dziwnie chłodnie biorą wszystko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2019 Jak ceny obranej na ten tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cebularz 2 Napisano 26 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2019 20 godzin temu, Gość Gość napisał: Jak ceny obranej na ten tydzień? 1.30 a zaraz w grudniu bedzie 1.25 a po nowym roku 1.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 26 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2019 1,35-1,4 netto wyciągnie się przy większych dostawach, a może i wiecej, wożę do 8 ton więc nie wiem jaka jest stawka przy 25, w każdym razie podobno ma być spadek od następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CEBULORZ Napisano 26 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2019 4 hours ago, Guest cebularz 2 said: 1.30 a zaraz w grudniu bedzie 1.25 a po nowym roku 1.20 UWAGA UWAGA MAMY JASNOWIDZA obyś się mylił!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 27 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2019 To mój prorok miał wizję że 2 złote będzie pod koniec stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulorz Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 Nowy tydzień prawie się zaczął, wiec standardowo Ile Wam oferują za obrana na przyszły tydzień? Eldom daje 1,35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 iglotex 1,4 green yard Lipno 1,35 przy 7-8 tonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulorz Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Panowie tez tak macie, ze jak dzwonicie do ... ----- Od Administracji - wypowiedź jest typową opinią negatywną o firmie - z tego to powdiu nie możemy jej opublikować jesli jest wysłana przez Anonimową osobę. Dodatkowo zwracam uwagę, że miejsce tego typu wypowiedzi jest w sekcji Opinie i ostrzeżenia Edytowane 2 Grudnia 2019 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rurrrek Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 W dniu 30.11.2019 o 22:00, beowulf87 napisał: iglotex 1,4 green yard Lipno 1,35 przy 7-8 tonach Frost 1.30 i nizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zainteresowany Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 Witam, jakie ceny na obieraną w tym tyg, drgnęło coś do góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rurrrek Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 37 minut temu, Gość Zainteresowany napisał: Witam, jakie ceny na obieraną w tym tyg, drgnęło coś do góry ? w dol to tak - ceny masz powyzej w postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc valentino Napisano 4 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2019 macie informacje o tendencji na rynku? obrana w przyszłym tygodniu w dół czy w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulorz Napisano 5 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2019 Spodziewaj się w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi