Gość Farmer Napisano 6 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2019 Jeżeli poszłyby w dół z automatu robię wolne i czas serwisowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obierka Napisano 6 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2019 Witam Panowie, jak ceny obranej na przyszły tydzień ? Skończyła się wam już wczesna cebula ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rurrrek Napisano 6 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2019 3 godziny temu, Gość Farmer napisał: Jeżeli poszłyby w dół z automatu robię wolne i czas serwisowy do kiedy ? pamietaj bank pozycza ale i rozlicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulorz Napisano 6 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2019 Ja tak samo, ale mam ten plus że bank nie woła jeść u mnie. A ludziom akurat przyda się wolne przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Gość Cebulorz napisał: Ja tak samo, ale mam ten plus że bank nie woła jeść u mnie. A ludziom akurat przyda się wolne przed świętami. Raczej ludzią bardziej przydała by się gotówka przed świętami niż przymusowe przerwy , bo za urlopy ,że im płacisz to nie uwierze w tej branży , bo robią akord lub godzinówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulorz Napisano 6 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2019 Planowo mają dostać premie za wyniki przed świętami. U niektórych to jest kolejną wypłata więc na święta będą mieli. A jak nie obieranie to mam wiele innych prac dla nich. Mogę nie obierać bez problemu, A że robimy prawie auto dziennie to myślę, że będzie to odczuwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldek Napisano 10 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2019 Witam jakie ceny na ten tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 10 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2019 1,3-1,4 przy 6-8 tonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 10 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2019 U mnie bez zmian od kilku tygodni 1.40 na chlodni przy 30-40 tonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulorz Napisano 11 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2019 Tak jak koledzy wyżej 1,35-1,40 Eldom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 15 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2019 zna ktoś stawki na przyszły tydzień u mnie zostało 1,4 że mam tylko jedną dostawę nie szarpałem się z obdzwanianiem wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulorz Napisano 16 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudnia 2019 U mnie nadal 1,35 Ale mam informacje, że zwiększy się zapotrzebowanie i cena ma skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2019 wiadomo że jak się ma innych odbiorców którzy płacą wszystko w terminie to nie będzie się woziło na 45 dni które się przeciągają na 60 albo więcej jak wszystkie koszty płacimy praktycznie gotówka, ale na pewno jest dużo małych dostawców którzy mają tam po prostu blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2019 Przypominam, że jak ktoś chce wyrażac opinie o firmie X lub Y to jest specjalna sekcja na Forum pt. Opinie i Ostrzeżenia gdzie to można pisać in plus lub in minus o danej firmie, po zalogowaniu się i przestawieniu a nie anonimowo siać propagandę //Dawid// dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 1 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Stycznia 2020 dajcie znać jak się będą kształtować ceny od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 2 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2020 i jak z cena obranej? st. twierdzi że surowca jest masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2020 Godzinę temu, beowulf87 napisał: i jak z cena obranej? st. twierdzi że surowca jest masa Surowca światowego jest sporo , dlatego ceny od sierpnia do teraz praktycznie stoją w miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 2 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2020 5 godzin temu, Gość Gość napisał: Surowca światowego jest sporo , dlatego ceny od sierpnia do teraz praktycznie stoją w miejscu . w tym roku towaru braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 3 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2020 W całej Europie brak śniegu . Nie ma śniegu , nie ma wilgoci . Jak do wiosny pogoda się nie zmieni to głód na naszym kontynęcie gwarantowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebulorz Napisano 3 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2020 1,33 Grudziądz Eldom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kriss Napisano 3 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2020 2 godziny temu, Gość Rolnik z centrum napisał: W całej Europie brak śniegu . Nie ma śniegu , nie ma wilgoci . Jak do wiosny pogoda się nie zmieni to głód na naszym kontynęcie gwarantowany . o głód to bym się nie martwił raczej o nadprodukcję.W tamtym roku susza jak diabli i co kukurydza 330zł ...ciekawe po ile by byla jakby sypała normalnie po 200zł??? warzyw też jest masa oferowanych na portalu. Skoczki się pewnie tez pojawią w tym sezonie w cubulce to minę skwaszą na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 4 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2020 jakie 330 za kukurydzę ? Prosto od kombajnu wywoziłem mokrą i 480 zapłacili . Australia w ogniu u nas jakna razie susza to i cuda cenowe z kuku w tym roku powinny się dziać . Wczoraj pokazywali Norwegie , to tam zamiast tęgiego mrozu mają 18kresek na + . Do wiosny jeszcze wszysko może się zmienić , ale jak na razie jest susza zimą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kriss Napisano 4 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2020 12 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: jakie 330 za kukurydzę ? Prosto od kombajnu wywoziłem mokrą i 480 zapłacili . Australia w ogniu u nas jakna razie susza to i cuda cenowe z kuku w tym roku powinny się dziać . Wczoraj pokazywali Norwegie , to tam zamiast tęgiego mrozu mają 18kresek na + . Do wiosny jeszcze wszysko może się zmienić , ale jak na razie jest susza zimą . minuta 4:20 oferty 330 też widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beowulf87 Napisano 7 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2020 wracając do tematu: Eldom 1,38-1,40 netto greenyard na razie brak informacji co się dzieje w innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 7 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2020 8 godzin temu, beowulf87 napisał: wracając do tematu: Eldom 1,38-1,40 netto greenyard na razie brak informacji co się dzieje w innych? U nas bez zmian 1,40-1.45 na chlodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi