Gość Gość Janek Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2019 Panowie ile trzeba zaplacic za import dobrej jakosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alex Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2019 1,60 trochę słabo, no chyba ze jest dużo zgniłych i popękanej łuski! to jak tyle dają to sprzedawaj!! Albo zepnij d*pę i do roboty! weź rodzine i spakowana sprzedaj po 1,90-2,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggggg Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2019 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewy1211 Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2019 W dniu 13.03.2019 o 17:29, Gość Zbyszek napisał: Jaś co ty pier..... widać ze mówisz to co inni ci mówią!! cena spada, gdzie?? Jak już to była korekta a ci co dalej opuszczają to wyłudzają towar od obieralni a nie go kupują mi zostało jeszcze z 400 ton i kończę obieranie bo za 2,40 to się mi nie opłaca i spokojnie sobie czekam na 2,50 ale w worku! A gdzie na dzien dzisiejszy dają te 2.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 15 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2019 Na razie 2,10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek Napisano 15 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2019 na chłodniach ale już co niektórzy portki pełne, czyżby za tydzień ceny wrócą do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ciekawy Napisano 16 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2019 17 godzin temu, Gość Zbyszek napisał: na chłodniach ale już co niektórzy portki pełne, czyżby za tydzień ceny wrócą do normy Norma to ile według ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 16 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2019 Jak tam kontrakty na przyszły rok? Ktoś podpisuje? jakie ceny na kontrakcie ? W tym roku nie widziałem tu jeszcze Pana Globala, który twierdził, że na kontrakcie najwięcej się zarobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dusigrosz Napisano 17 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2019 Global już nawet cennika nie ma na stronie, tylko ceny na telefon kontrakty na sierpień łuska 0,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kontrakt Napisano 17 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2019 pouciekali wielbuciele kontraktów z forum...boją się linczu cz jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2019 Obieracie w tym tygodniu ? , bo na ten i poprzedni tydzień mija się to z celem , nie ma co podawać na chłodnie bo jest ciągle dymanie obieracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obieralnia Napisano 18 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2019 To jakie ceny macie na ten tydzień, że nie opłaca się obierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alex Napisano 18 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2019 Mi płaca od 2,30 do 2,55 i raczej od następnego tygodnia do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Janek Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2019 16 godzin temu, Gość Alex napisał: Mi płaca od 2,30 do 2,55 i raczej od następnego tygodnia do góry Gdzie masz kolego takie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mały obieracz Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2019 Taniej niż 2.40 robić po prostu nie wolno. Ja tyle mam i dlatego robię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość slawek Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2019 Egipt juz jest. za chwile bedzie i z Nowej Zelandii. cena kucnie az sie posladki o ziemie obija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jako Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2019 Witam. Skoro z Egiptu jest 2zł plus, to z Nowej Zelandia będzie za grosze bo to druga strona świata i tam ceny mają do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2019 2 godziny temu, Gość slawek napisał: Egipt juz jest. za chwile bedzie i z Nowej Zelandii. cena kucnie az sie posladki o ziemie obija A masz pan pojęcie za ile to przyjdzie, kupiłeś chociaż kilogram z tego?? W słabym roku przychodzi po 1,40-1,60 to teraz za ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2019 A Polska jedzie na Rumunie i wszyscy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 20 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2019 Nowa Zelandia to może w tym roku na własne potrzeby mieć za mało , na przełomie roku to turniej tenisa Australii był w trakcie przerwany , bo temperatury w tamtym rejonie 50 przekraczały . Kuku i zbóż mają mieć rekordowe spadki , to i cebuli u nas mogą szukać . https://turystyka.wp.pl/grozne-upaly-w-australii-moga-pasc-kolejne-rekordy-6339106159528065a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miastowy Napisano 20 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2019 Slawek wytlumacz mnie jedno czego tak zalezy ci na tym kucnieciu ja nie mam cebuli ale zycze rolnikom 10zl za kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość deds Napisano 20 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2019 no to po ile cebula obrana na przyszly tydzien ? bo konkretow tutaj brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 20 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2019 9 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Nowa Zelandia to może w tym roku na własne potrzeby mieć za mało , na przełomie roku to turniej tenisa Australii był w trakcie przerwany , bo temperatury w tamtym rejonie 50 przekraczały . Kuku i zbóż mają mieć rekordowe spadki , to i cebuli u nas mogą szukać . https://turystyka.wp.pl/grozne-upaly-w-australii-moga-pasc-kolejne-rekordy-6339106159528065a Nie no nie przesadzaj kolego! Masz pojęcie ile jedt tam ludności!? Może tyle co w Polsce na cały kontynent!! Oni dużo nie potrzebują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ObierkA Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2019 Witam, obiera ktoś cebulę <40 cm? ile za taką można otrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dusigrosz Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2019 3 godziny temu, Gość ObierkA napisał: Witam, obiera ktoś cebulę <40 cm? ile za taką można otrzymać? to chyba mutanty, a plon pewnie ok 500ton ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi