Gość Alex Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2019 Jeśli chodzi ci o 40mm czyli pikles dobrze się zastanów bo to nie jest łatwy kawałek chleba, na dzień dzisiejszy to myśle ze jakieś 3,40-3,60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obierka Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2019 A gdzie można taką cebulę sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obierka Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2019 nie jest łatwy kawałek chleba? to co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zainteresowany Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2019 Panowie, jak tam ceny obranej na przyszły tydzień? Pójdzie do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alex Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2019 Podstawa ludzie!! jak zobaczą taki towar to powiedzą ze nie będą obierać! na maszynie takiej cebuli nie zrobisz! maksymalnie na dzień dobra obieraczka zrobi 50-60 kg!! tak wiec musisz dobrze zapłacić za kg(1,80kg) towar musi być zrobiony perfekcyjnie dobry towar kupisz za 1+1,80+ Koszty pośrednie z 0,60= 3,40zł/kg wiec zostaje ci 0,10gr 30 osób *50kg= 1500kg* 0,10= 150zł dlatego mówię ze to jest ciężki kawałek chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obierka Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2019 Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź, myślałem tylko, że obieraczka zrobi te około 150 kg, ale to może cebule 3-5, a 3-4 widocznie dużo mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2019 Panowie jak tam ceny na przyszły tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alex Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2019 5 godzin temu, Gość Obierka napisał: Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź, myślałem tylko, że obieraczka zrobi te około 150 kg, ale to może cebule 3-5, a 3-4 widocznie dużo mniej... Przy zwykłym obieraniu na takim kalibrze może i tak, ale na piklesa nie ma szans!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebullione Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2019 Ja mam 2.30 na przyszly ale dalej perpektywy slabe , nie ma gdzie dawac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hfhfhfh Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2019 3 godziny temu, Gość adam napisał: Panowie jak tam ceny na przyszły tydzień? 2,00 i to PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zainteresowany Napisano 23 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca 2019 Jak tam przyszły tydzień z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 25 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2019 Panowie jak ceny? słyszałem, że coś do góry 2.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zibi Napisano 25 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2019 Witam. Jakie stawki oferują Wam obieralnie/chłodnie na kontrakt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 26 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2019 witam, jak kształtują się ceny obranej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rurrrek Napisano 27 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2019 co tak cicho na forum ??? jakie ceny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 27 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2019 1,7 do 2 zł łuska w zależności od jakości, bez opakowania, Obrana nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sochaczew Napisano 27 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2019 2.4 za obrana?czlowieku ładna cebula w łusce dzisiaj tyle kosztuje !!!!!!!!!!!!!!!! na giełdach na worki jest 35zl za 15 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eerty Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2019 11 godzin temu, Gość Max napisał: 1,7 do 2 zł łuska w zależności od jakości, bez opakowania, Obrana nie wiem. a Ty masz klyjenta wogole na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eerty Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2019 11 godzin temu, Gość sochaczew napisał: 2.4 za obrana?czlowieku ładna cebula w łusce dzisiaj tyle kosztuje !!!!!!!!!!!!!!!! na giełdach na worki jest 35zl za 15 kilo kosztowac to moze i 10 pln tylko kto to kupi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2019 W markecie jest po 4 do 6 zł i jakoś nie widać, żeby ludzie omijali cebulę bo za droga. Myślisz że producenci żywności zrezygnują z dodatku cebuli bo koszt np. Pizzy czy hamburgera zwiększy się o 10 czy 20 groszy? Niewydaje mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2019 6 godzin temu, Gość Max napisał: W markecie jest po 4 do 6 zł i jakoś nie widać, żeby ludzie omijali cebulę bo za droga. Myślisz że producenci żywności zrezygnują z dodatku cebuli bo koszt np. Pizzy czy hamburgera zwiększy się o 10 czy 20 groszy? Niewydaje mi się. Oj Panowie... Który do sieci dostarcza, żeby takie rzeczy pisać? Zrezygnować może nie do końca, ale jak się produkuje setki tysięcy i miliony takich wyrobów...Policz 10, czy 20 gr na szt w ...temat rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GaP Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2019 Ja dostarczam,i po co bijecie piane,gruba cebula w łusce do sieci już od tygodnia jest po 2,8 przy worku 15kg,a co do obieraczy to nic dziwnego że sprzedaja po 2.4 skoro kupuja kazacha za 1.5 .Tylko ze cebula kazachska juz sie na sklepach nie pokazuje z dwoch powodow po pierwsze jest slabsza jakosciowo po drugie ruszylu masowe kontrole WIharsu po setkach donosow od polskich producentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 28 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2019 Do marketów dostarczasz w workach po 15kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość allegro Napisano 29 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2019 14 godzin temu, Gość GaP napisał: Ja dostarczam,i po co bijecie piane,gruba cebula w łusce do sieci już od tygodnia jest po 2,8 przy worku 15kg,a co do obieraczy to nic dziwnego że sprzedaja po 2.4 skoro kupuja kazacha za 1.5 .Tylko ze cebula kazachska juz sie na sklepach nie pokazuje z dwoch powodow po pierwsze jest slabsza jakosciowo po drugie ruszylu masowe kontrole WIharsu po setkach donosow od polskich producentow. Po pierwsze - Jeszcze dostarczasz zaraz sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obieracz Napisano 31 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2019 WItam Panowie co z cenami obranej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi