Gość sylwek Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2017 Potwierdzam też mam możliwość sprzedania to na Francję czy Włochy po 0,50 zł ale co z tego jak taki rok jak ten gdzie Europa nie ma ziemniaków Zdarza się bardzo rzadko. trzymam moje Hurtownie ,sprzedaje taniej Ale wiem że za rok one przyjadą do mnie. z hurtowniami jest nie tak rózowo biorą towar przykładowo 800 worków i sprzedawają szybko a jak tani to sprzedaż 200 worków jak krew z nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość actor Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2017 Potwierdzam też mam możliwość sprzedania to na Francję czy Włochy po 0,50 zł ale co z tego jak taki rok jak ten gdzie Europa nie ma ziemniaków Zdarza się bardzo rzadko. trzymam moje Hurtownie ,sprzedaje taniej Ale wiem że za rok one przyjadą do mnie. akurat wezmą tańszego francuza za rok, a Ciebie będą mieli w 4literach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2017 Potwierdzam też mam możliwość sprzedania to na Francję czy Włochy po 0,50 zł ale co z tego jak taki rok jak ten gdzie Europa nie ma ziemniaków Zdarza się bardzo rzadko. trzymam moje Hurtownie ,sprzedaje taniej Ale wiem że za rok one przyjadą do mnie. woziłem na hurtownie podobny rok do tego słodzili zeby przywożić woziłem a na drugi rok towaru było to sie tyłkiem wypieli rolnicy to są nasze pieniądze n sprzedawajmy tam gdzie lepsza cena bo 500 zł na ulicy sie nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość domino Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2017 gadka hurtowników zawsze jest taka sama gdy cena rośnie a i tak wezmą tam gdzie taniej i nie patrzą na długoletnią współpracę cena rośnie, było 50 groszy a już można za normalny towar wziaść 60 groszy albo i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość enter Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2017 najlepsi są Ci handlarze co po gospodarstwach jeżdżą wmawiają że oni co roku ziemniaka ładują ? a ja się ich pytam a gdzie Ty byłeś jak cena 3zł za worek było i nie miał kto ładować??? odpowiedź prosta handlował czymś innym co łatwo się sprzedawało. Cena 650-700zł w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomala Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 najlepsi są Ci handlarze co po gospodarstwach jeżdżą wmawiają że oni co roku ziemniaka ładują a ja się ich pytam a gdzie Ty byłeś jak cena 3zł za worek było i nie miał kto ładować??? odpowiedź prosta handlował czymś innym co łatwo się sprzedawało. Cena 650-700zł w tym tygodniu enter ja tez znam takich producentów co dzwonią tylko do ciebie jak nie mają gdzie sprzedać rok 2014 dzwoniła prosiła żebym wziął miałem więzienia wywiozłem producentowi w tamtym roku podjeżdżam i był tekst tir daje 45gr jak dasz 60 gr to wjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość admar Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 enter ja tez znam takich producentów co dzwonią tylko do ciebie jak nie mają gdzie sprzedać rok 2014 dzwoniła prosiła żebym wziął miałem więzienia wywiozłem producentowi w tamtym roku podjeżdżam i był tekst tir daje 45gr jak dasz 60 gr to wjeżdżaj No i to jest chyba normalne nie ma ceny sprzedaje sie za grosze byle poszło. Jest cena to zapłać lepiej, a dostaniesz ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 No i to jest chyba normalne nie ma ceny sprzedaje sie za grosze byle poszło. Jest cena to zapłać lepiej, a dostaniesz ile chcesz cena już spada 6 zł max ciekawe kto dostaje te 10zł i więcej chyba już Rumunom nie opłaca się przyjeżdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 ja sprzedałem ostatnio po 9zł i umówił sie że za tydzień znowu przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 Panowie proszę bardzo piszcie konkrety. Cena ziemniaka, ilości, kolor skórki oraz region Polski skąd jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janusz Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 ziemniaki drozeją wszedzie w europie ceny idą w góre ja dzisaj z fito załadowałem 24 tony 10,50 kupiec zapłacił za worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 ziemniaki drozeją wszedzie w europie ceny idą w góre ja dzisaj z fito załadowałem 24 tony 10,50 kupiec zapłacił za worekPropagandę siejecie. Nie ma i narazie nie będzie takiej ceny. Wielu by chciała tą cenę teraz. Daj namiar, numer telefonu jak masz oczywiście tego "klienta" po 10,5 za worek 15. to chłopaki zarobią chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 ziemniaki drozeją wszedzie w europie ceny idą w góre ja dzisaj z fito załadowałem 24 tony 10,50 kupiec zapłacił za worek A ile we worku? 25kg Żółty czy czerwony? Piszcie dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Franek Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 Witam po ile teraz ziemniak na sieradzu kal 45+ i 50+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 łódz zjazdowa 9-10 zł worwk 15kg dzisaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 Za jaki worek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość juzef Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 jakie ceny ziemniaka okol sieradza 45+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość boss Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 kraków dzis przed poludniem zółty 9zl czerwny 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arcangelo Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 kraków dzis przed poludniem zółty 9zl czerwny 10 sandomierz 5-6 zółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 sandomierz 7/15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 łódz zjazdowa 9-10 zł worwk 15kg dzisaj chyba za dwa worki. wczoraj byly dwa busy i ledwo sprzedały. cena 6-5 zejscie bardzo slabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość irek Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 Sieradz 4zł max 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janek Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 Sieradz 4zł max 5zł komu wiezyć jedni mówią 8 -7 zł kto kłamie ja swojemu kupcowi sie postawiłem i nie sprzedałem a tu ze podwyzki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 No i się nie doczekałem numeru telefonu klienta co płaci 10,5/15 kg i jeszcze dołożyć chce. Po co piszesz takie bzdury. U mnie cały czas 4 zł. Kuj_pom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 okolice sieradza kal 45+ 6zł/15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi