Gość producent Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2017 realna cena to 7 zł do hurtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2017 Witam wszystkich i pytam co wy ludzie wymyslacie z cenami średnio dobry ziemniak idzie za 40groszy ładny w worku na palecie wymyslacie ceny kosmiczne nie wiadomo skąd te zamysły sprzedajecie po 300zł tonę a gadacie o cenach większych po co ta pycha i sciema..... Kogo naganiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość firma Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2017 Przyjedźcie w moje strony. Za 4 obkupicie się 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2017 U mnie też tylko te co wystają z ziemi to zmarzły a tak to dobre i tez chyba będę kopac ale mam nie dużo jakieś 3 hektary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2017 kto głęboko zasadził i ma dobry obsypnik ten wegrał cena to od dziś 65 gr ziemniak do mycia a 50 brudas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2017 Marku faktycznie nie przemarzły wszystkie pyry tylko te co były płytko? Będziesz je kopał na wiosnę? Ja hektar zostawiłem na zimę, ale nie patrzyłem jak mi przezimowały w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2017 Gość pisze o cenach z kosmosu niech powie gdzie komu sprzedał za taka dobra cenę ludzie telefony do raczek i dzwoncie zobaczycie sami jakie są prawdziwe ceny za ziemniaki, ktoś proboje podbić cenę myśląc ze opowie bajeczki ze kupuje po 50 lub 65gr kilogram... Ścisłą ścisłą i raz jeszcze sciema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mały Napisano 30 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2017 witam.Mieszkam w zachodniopomorskim ,często odwiedzam to forum i cały czas się zastanawiam kto bardziej blefuje kupujący czy sprzedający,podejrzewam że ci pierwsi ponieważ jak pośrednik daje mi za bellarose kal.5+ po 50 gr/kg i wysyła to do Rumuni a drugi na Węgry to ja się pytam was dlaczego nie biorą od was z południa i wschodu Polski skoro niby u was są po 30gr. i mają przynajmniej o połowę tańszy transport.odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaromir Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2017 Znacie jakiegoś Stasia co ma końcówkę numeru 777? Handlarz chyba wydzwania do mnie po nocy, wymagania jak z kosmosu a cena śmieszna kto to taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2017 bo chcą kupić jadalnego za 50 gr a nie paszowego po 30 gr paszówka to 20 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hosppiste Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2017 witam.Mieszkam w zachodniopomorskim ,często odwiedzam to forum i cały czas się zastanawiam kto bardziej blefuje kupujący czy sprzedający,podejrzewam że ci pierwsi ponieważ jak pośrednik daje mi za bellarose kal.5+ po 50 gr/kg i wysyła to do Rumuni a drugi na Węgry to ja się pytam was dlaczego nie biorą od was z południa i wschodu Polski skoro niby u was są po 30gr. i mają przynajmniej o połowę tańszy transport.odp. dokładnie tak, u nas natomiast tłumaczą po ile to mogą kupić u Was w zachodniopomorskim, wszystko wskazuje na to że tak im trzeba mówić bo coraz trudniej im kupić w "promocyjnych" cenach, ziemniaki idą w górę i tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gościu Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2017 Ktoś się orientuje jakie ceny i zejście ziemniaka na giełdzie targipiast Wrocław ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Franek Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2017 Witam jak tam cena teraz na sieradzu ziemniaka 45+ i 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2017 Ktoś się orientuje jakie ceny i zejście ziemniaka na giełdzie targipiast Wrocław ?? Żółty ziemniak 6-7zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Niemrawy Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lutego 2017 Na Sieradzu ziemniak 5+ 6,5zł-7,5zł można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trm Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2017 Orientuje się ktoś jak za żółty na broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2017 Orientuje się ktoś jak za żółty na broniszach?5-6zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2017 Idzie kolejna fala mrozów - będzie dobrze, ceny się utrzymają conajmniej bo w końcu płacą że coś się zwraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2017 dokładnie nie mam ziemniaków akurat w tym roku ale znając handel im drożej u rolnika tym marża posrednika większa bo ryzyko też większe wiec niech każdy zarobi pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Niemrawy Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2017 dokładnie nie mam ziemniaków akurat w tym roku ale znając handel im drożej u rolnika tym marża posrednika większa bo ryzyko też większe wiec niech każdy zarobi pozdrawiam:) Święte słowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2017 Może te mrozy wyjdą nam na dobre i po jakichś sensownych cenach to pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janusz Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2017 Malopolska 6 - 7 zl hurtownie placa a u was jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kaliszok Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2017 Pyrka 8-10zl na Kaliszu rumun 10zł bułgar 12zł z fito luzem na paczkę po 550zł za tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomala Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2017 Jak ceny i zejście łódź sandomierz żółty i czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość radek Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2017 Jak Panowie myślicie? Dojdzie do 12 zł na tira? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi