Gość tomek Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2016 a na te tiry to jaki musi być kaliber ma mam troche bellarosy ale robionej od 45 i równa jest moźe być taka czy będą marudzíć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fidel Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2016 Witam pamowie i jak wyglada ładowanie na tiry jest juz jakiś ruch bo ja powoli zaczynam sie obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kacper Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2016 nie ma sie czego obawiac rumun ładnie ładuje belaroze 9 zł za tiowe ilosci belaroze to nawet 3+ załadujesz to jest ziemniak poszukiwany przez rumuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2016 Na czerwonego może i ruch jest ale żółty do tej pory bardzo słabo idzie, zobaczymy może coś się ruszy ale jakby nie patrzeć to ziemniaka jest bardzo dużo w przechowalniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 12 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2016 (edytowane) buhahaha Jarek to sie ciesz kasiory naczeszesz..... Edytowane 13 Stycznia 2016 przez IGRiT z szacunkiem do innych proszę, nikt do czytania nie zmusza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zdzisław Napisano 12 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2016 buhahaha Jarek to sie ciesz kasiory naczeszesz.... w przechowalniach w duzych duzi molochy maja naładowane kazdy trzymał i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość malorolny Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2016 w przechowalniach majo aco majom juz niemiec kaita do maja pozdrawiam rolnikow anie czynsi portek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2016 Mam pytanie czy idzie. Export na rumunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michał Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2016 kole Mam pytanie czy idzie. Export na rumunie kolego ziemniaka ładuje na rumunie ale tylko jak niema mrozu 6.50-7 zł zalezy od towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2016 Jaka jest aktualna cena za ilosci tirowe w centrum polski bo mam zapytania 6zl chyba jeszcze poczekam do lutego pozdrawiam wszystich rolnikow i trzymac cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2016 gość mogą dzwonić i pytać bo troche mrozu i nikt nie chce brać na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kacper Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2016 gość mogą dzwonić i pytać bo troche mrozu i nikt nie chce brać na giełdzie kolego z kupcem trzeba negociowac cene do mnie przyjechał po ziemniaka płacił 6 zł na rumuna negociowałem zapłacił 7 zł na tira 1700 worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janusz Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2016 ziemniak czerwony 9 zł płacą na słowacje ładuje a zółty 6.zł gróz pakujesz to co sie urodziło za ładny towar możesz nawet 7,50 wynegocjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2016 kacper chodziło mi o to źe w mróz wielu woli dołoźyć złotówke i mieć pewny towar niź kupić na giełdzie podmroźone czy coś. sam dzísiaj wioze na hurtownie 450 worów źółtego bo powiedział to co napisałem źe woli dać zeta więcej i mieć nie zmroźony towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arek Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2016 tomek wieziesz pod plandeką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2016 nie mam chłodnie pare lat wstecz to woziłem i pod plandeką tylko ocieplałem pake no i butla gazu była zamontowana na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2016 kacper wracając do twojej wypowiedz tej z negocjacjami gdzie teraz na rumuna 1700 wora chłodnia max 1500 a plandeka 1600 no i chyba nikt teraz nie będzie kładł na plandeke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2016 Mam pytaanie czy ktos laduje na rumuna w mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2016 Witam panowie imortt nam nie grozi mam kolege tez rolnika w niemczech ziemniak kosztuje od rolinka 160 euro a euro w polsce mocno podskczylo wiec trzymac cene a mi mowil ze w niemczech jest tendecja do rosnacej ceny popyt jest wiekszy niz podaz pozdrawiam wszystikich szanujacych swoja ciezka prace roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2016 tak tak radzisz trzymać cene a sam pewnie wywozisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2016 a jak belarosa lub rosalinda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2016 Ziemniak to jest kila i mogila wszystko ma cene marchew pietruszka kapusty itd to colerstwo najtansze a chcacy zastosowac porzadne sadzeniaki koszt produkcji 1ha najdrozszy ze wszystkich warzyw srednia 5-letnia najgorsza nie pamietam jeszcze aby worek ziemniakow np na jesieni kosztowal np 1 zl a wkoncu kwietnia 1zl kosztowal 1 kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2016 tak tak radzisz trzymać cene a sam pewnie wywozisz ja znam goscia z okolicy sieradza co na rynku w łodzi mówił tak chłopaki trzymejta cene a odawał 2 zł taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Gosc Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2016 Krakow trzeba dwa dni przestac zeby 200 workow spszedac ziemniak to wielkie gowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2016 ziemniak spozycie spadło ludzie mniej jedzą ziemniaków na ziemniaku zimą sie nie da zarobić od paru lat zamiast zysku sa straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi