Gość pyrka Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2017 po niedzieli to Do środy tylko jakies mrozy w nocy pozniej poczatki wiosny bo jak pokazuja na 20 lutego 12 stopni i słonce w dzien to już wszyscy wszystko beda szykowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2017 Nie jeden może szykować a nie chce bo czeka nie wiadomo na co. Jak się zrobi ciepło to oczy im się otworzą bo ruszą kopce itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2017 ale jesteście przewrażliwieni na tym punkcie jak ruszą to ruszą kopce pełne przechowalnie bardzo dobrze cena i tak nie pujdzie na dół bo jak widze to wszyscy sprzedają ładują na rumuna i tak ma być każdy niech zarobi na tym polega cały handel . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RemekRemigiusz Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2017 Na taniego pośrednika jest sposób: Skarbówka, u nas wiele było takich teraz legalnie wożą i cen na giełdach nie gnoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2017 no 5zl szczyt marzen Gość i tu nie masz racji ze 5zł szczyt marzeń ja w piątek w Poznaniu 16 ton po 7zł worek na hurtownie z odbiorem z miejsca ceny są róznę propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2017 Gość i tu nie masz racji ze 5zł szczyt marzeń ja w piątek w Poznaniu 16 ton po 7zł worek na hurtownie z odbiorem z miejsca ceny są róznę propozycje miałem na mysli ze mozna kupic za 5zl 15 to szczyt marzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Franek Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2017 Witam co tam słychać z ziemniakiem na Sieradzu jaka cena kaliber 4+ i 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga1 Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2017 7,7.50 15kg zależy od ilości i towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2017 Cena pnie się do góry, tak więc, jak tylko puści to będę kopał, bo jesienią mi się nie kalkulowało, albo zostawię i będę miał wczesne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2017 Kolego, sprawdzałem moje niewykopane w grudniu to już było błoto więc wiosną nie licz na kopanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik szuka żony do pyry Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2017 Cena ładna,to jak się tylko wiosna zrobi, zapinam bolka i kopę swoje pyry, które zostały w polu na przezimowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2017 Kolego Marcin, a jakie odmiany zostały? U mnie bellarosa i lord, z wszystkich pyr już błoto było w grudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2017 U mnie Satina. Spojrzałem w redlinę i większość zmarznięta więc poszła talerzówka potem kurzy pomiot i na wiosnę z powrotem ziemniaki na tym polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2017 Cena ładna,to jak się tylko wiosna zrobi, zapinam bolka i kopę swoje pyry, które zostały w polu na przezimowanie... a ty sie dobrze czujesz hihihi co bierzesz napewno cos mocnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2017 Witam jaka aktulalna jest cena irgi na broniszach. I jakie zainteresowanie. Jak by ktos znal cene również cebuli to tez bym prosil o podanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2017 Witam jaka aktulalna jest cena irgi na broniszach. I jakie zainteresowanie. Jak by ktos znal cene również cebuli to tez bym prosil o podanieIrga 7Cebul 5/6 za gruba, ceny w hurcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2017 A jak żółty na Broniszach? Cenę cebuli podałeś za worek 15kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2017 A jak zainteresowanie na ten towar. A po ile wolaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kałach Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2017 U mnie Satina. Spojrzałem w redlinę i większość zmarznięta więc poszła talerzówka potem kurzy pomiot i na wiosnę z powrotem ziemniaki na tym polu Taa a potem bakteriozy i inne h*jozy, nigdzie nie ma takiego syfu jak w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2017 Akurat mi dwie redliny zostały więc spokojna Twoja głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość niezorientowany Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2017 Co tam Panowie z cena po weekendzie?? jak giełdy? jak na eksport?? jakie zainteresowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2017 A jak żółty na Broniszach? Cenę cebuli podałeś za worek 15kg? Zolty nie wiem Tak za 15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prymityw Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) Taa a potem bakteriozy i inne h*jozy, nigdzie nie ma takiego syfu jak w PL. To tak jak Twoje ... <ciach> Edytowane 13 Lutego 2017 przez IGRiT Panie 'prymityw' - proszę pisać o ziemiakach jak w temacie, wszelkie osobiste wycieczki proszę kierować bezpośrednio do zainteresowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Długi Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2017 Taa a potem bakteriozy i inne h*jozy, nigdzie nie ma takiego syfu jak w PL. Kałach to już zapomniałeś? Jakiego ziemniaka przywoziłeś z zagranicy w 2012, 2013, 2014 roku o strupiałymi ciężarówkami czyszczonymi wacikami do uszu w szoferce. To Ci przypomnę: muchy to Cie do granicy goniły bo tak te pyrki śmierdziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2017 Prymityw, Długi - radzę Ci skończyć z tymi żałosnymi wypowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi