Gość sieradzak Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2016 Chłodnia zarabia tylko i wyłącznie na elektrownie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2016 Chłodnia zarabia tylko i wyłącznie na elektrownie w tym roku. nie nazekaj ci rolnicy co mają chłodnie robią kase na wiosne towar płaci marzec kwicień robicie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2016 Panowie jak tam ceny pekina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2016 Panowie jak tam ceny pekina ? Błonie 1,1zł/kg na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2016 okolice Grójca 0,65 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Knw Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2016 W marketach około 2-2,50 za kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro srdz Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2016 Otwórz market i zarobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rovek Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopada 2016 rolnik zanim wsadzi powinien zastanowić sie komu bedzie sprzedawał agrosad kupił ziemie i ma rynek zbytu a jak sie niema rynku zbytu to mus jest odawać i pracować tanio produkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Knw Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2016 Już otworzyłem wy produkujecie za grosze ja sprzedaje za złotówki haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bolek Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2016 Miło poczytać jak producenci dbają o siebie na wzajem, doradzają, kalkulują sobie koszty. To jest bardzo budujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiesław Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2016 Jaka cena na pekine w waszych rejonach? okolice otwocka 0,7/kg w wadze do 1,5kg. Jest gdzieś drożej? Cena mizerna jak na tę porę. Ludzie masę pekiny zjeździli gruberami, talerzówką lub została w polu. Wszystko zgniłe w środku. W waszych rejonach też tak było? Ta susza była katastrofa dla tego warzywa w tym roku. I ten ciągły wiatr, który nie dał jej podlać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2016 Jaka cena na pekine w waszych rejonach? okolice otwocka 0,7/kg w wadze do 1,5kg. Jest gdzieś drożej? Cena mizerna jak na tę porę. Ludzie masę pekiny zjeździli gruberami, talerzówką lub została w polu. Wszystko zgniłe w środku. W waszych rejonach też tak było? Ta susza była katastrofa dla tego warzywa w tym roku. I ten ciągły wiatr, który nie dał jej podlać... U mnie ilości identyczne jak w tamtym roku. Jakość dobra tylko strasznie opity wodą, chyba do kwietnia nie doleży . Sieradz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość W. Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2016 Jaka jest obecna cena na pekina? z chłodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2016 W gminie Wróblew bez problemu w dużym hospodarstwie można kupić po 40gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2016 W gminie Wróblew bez problemu w dużym hospodarstwie można kupić po 40gr. Czystą bez mszycy i NIEzgnitą to po ile sprzedajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2016 Max 50gr.Przy ilości cało samochodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2016 Max 50gr.Przy ilości cało samochodowej. A taką czystą bez mszycy, niezgnitą i główki do 2kg to po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arek Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2016 mi szykuje pekina koło sieradza z hłodni 35 gr luzem bez owijania na wage ogólną gosciu ma pekina 300 ton z hłodni chce sprzedawać bo wszystkiego na wiosne nie zostawi bo za prąd płaci 5 tys na miesiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowy Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2016 mi szykuje pekina koło sieradza z hłodni 35 gr luzem bez owijania na wage ogólną gosciu ma pekina 300 ton z hłodni chce sprzedawać bo wszystkiego na wiosne nie zostawi bo za prąd płaci 5 tys na miesiąć jakaś paranoja !!!!! może za darmo niech lepiej odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2016 No niestety ale arek prawdę pisze.A po świętach pewnie będzie jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2016 mi szykuje pekina koło sieradza z hłodni 35 gr luzem bez owijania na wage ogólną gosciu ma pekina 300 ton z hłodni chce sprzedawać bo wszystkiego na wiosne nie zostawi bo za prąd płaci 5 tys na miesiąć Pewnie prosto z kopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Richi Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2016 taaaa bo Ty pewnie z chłodni sprzedajesz po 0,90 i telefon sie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość W. Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2016 mi szykuje pekina koło sieradza z hłodni 35 gr luzem bez owijania na wage ogólną gosciu ma pekina 300 ton z hłodni chce sprzedawać bo wszystkiego na wiosne nie zostawi bo za prąd płaci 5 tys na miesiąć Ale mi chodzi o nie zgniła w środku i bez mszycy i smietki w jakiej jest cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2016 Ja sprzedawałem prosto z pola po 50gr bez owijania jak idzie luzem chyba niezle jak na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiesław Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2016 1 chłop na 10 pośredników. Ot statystyka wypowiedzi na forum... Mam jeszcze jedno pytanie. Ile osób w waszych rejonach nie sprzątało pekinki z pola? Ciekawi mnie owa sytuacja. Może będzie łatwiej o uzyskanie odp niż w stosunku do cen. Osoby produkujące rozsady jak i sklepy sprzedające nasiona mówią o 25% spadku powierzchni upraw pekinki w stosunku do zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi