Przetworzone mrożone łapki z kurczaka
Klasa: (A)
Okres trwałości: 12 miesięcy.
Średnia waga / łapki: 32-35 gr.
Całkowity zakres wagi / łapa: 25 gr. do 50gr.
Złamane kości: mniej niż 2%
Głębokie nacięcia opuszek: mniej niż 5%
Zawartość wody: mniej niż 5%
Czarna plama: mniej niż 5%
Wygląd Kolor: biały i jasnoróżowy.
Punkt cięcia: 1 do 1,5 cm powyżej punktu ostrogi.
Stan wizualny: Bez piór, Bez czarnej poduszki, Bez krwi, Bez nieprzyjemnego zapachu, Bez czarnego paznokcia, Bez siniaka, Dobrze oczyszczone, Bez żółtej skóry, Bez zewnętrznych paznokci.
Surowce: dostarczane z okolicznych rzeźni i przenoszone tuż po uboju i rozpoczęciu przetwarzania w tym samym czasie.
Rodzaj zamrażania: Szybkie zamrażanie w chłodni w ciągu 6 godzin.
Wstrząśnięte / wysadzone w: -40 °C
Przechowywanie w: -20 °C
Transport w temperaturze: -18 °C.
Spożycie: Nadaje się do spożycia przez ludzi.
Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)
Cena do uzgodnienia
warmińsko-mazurskie , Bartoszyce