Gość Gość Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2017 Wojtek skoro masz takie zejście na ziemniaki to cenę do guru :-) A w sumie cena powinna coś do guru iść bo kiepsko jest jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BOHEMA Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2017 CENY ZIEMNIAKÓW NIE MA I NIE BĘDZIE W TYM SEZONIE. NAWET JAK KRAJE POŁUDNIOWE ZACZNĄ KUPOWAĆ TO ODSORT (KALIBER + 6CM BEDA CHCIEC SPRZEDAC HOLENDRZY, FRANCUZI I NIEMCY. NA DZIEN DZISIEJSZY CENA ZIEMNIAKÓW W HOLANDII WYNOSI 50 EURO ZA TONE. URODZAJ JEST PONAD PRZECIETNY U NICH. JAK W POLSCE BEDZIE ZIEMNIAK GNIŁ TO PRAWDOPODOBIENSTWO JEST TAKIE ZE DO POLSKI RÓWNIEŻ BEDZIE IMPORTOWANY ZIEMNIAK Z ZACHODU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Amsterdam Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2017 CENY ZIEMNIAKÓW NIE MA I NIE BĘDZIE W TYM SEZONIE. NAWET JAK KRAJE POŁUDNIOWE ZACZNĄ KUPOWAĆ TO ODSORT (KALIBER + 6CM BEDA CHCIEC SPRZEDAC HOLENDRZY, FRANCUZI I NIEMCY. NA DZIEN DZISIEJSZY CENA ZIEMNIAKÓW W HOLANDII WYNOSI 50 EURO ZA TONE. URODZAJ JEST PONAD PRZECIETNY U NICH. JAK W POLSCE BEDZIE ZIEMNIAK GNIŁ TO PRAWDOPODOBIENSTWO JEST TAKIE ZE DO POLSKI RÓWNIEŻ BEDZIE IMPORTOWANY ZIEMNIAK Z ZACHODU. Nie pisz bzdur http://www.cenynaswiecie.pl/cena-ziemniakow-w-holandii,143,12/tu masz średnią cenę i jest ona 1euro czyli ponad 4zł. co myślisz ze jak u nas chce chłop sprzedać po 40 groszy grubego to holender sprzeda po 10 centów ?? mylisz się oni mają mniej rozumu niż my!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czesiek z pytowa Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2017 (edytowane) A u nas są po 2zł bo po tyle widziałem w bezdomce i co Ty na to? Edytowane 8 Listopada 2017 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin95 Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2017 A u nas są po 2zł bo po tyle widziałem w bezdomce i co Ty na to? tak potwierdzam taką cenę widziałem, a na tesco luzem po 1.3zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Dyskusja o odmianiach ziemiaków została przeniesiona tutaj: https://www.igrit.pl/forum/topic/1601-odmiana-ziemniaka-jak-irga-ale-nie-podatna-na-rdz%C4%99/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Denisk Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 (edytowane) A u nas są po 2zł bo po tyle widziałem w bezdomce i co Ty na to? sklepy umieją zarobić a wieśniak już nie tak było z lat. Przecież jak byś sadził jadalne ziemniaki to byś sprzedawał a ze sadzisz pastewne ... Edytowane 8 Listopada 2017 przez IGRiT Z tego typu opiniami zapraszamy do sekcji Opinie i Ostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2017 Został ktoś jeszcze z ziemniakami nie wykopanymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2017 witam wie ktos moze jaki adres i kiedy otwarta jest giełda w pińczowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2017 Tak ja nie wykopalem jecze mam 7ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waco Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2017 ja też kopie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2017 Mam to wykopania jeszcze 8 ha z tego połowa na pewno nie będzie wykopana bo stoi woda sąsiad mój ma jeszcze 150 ha i też nie wykopie Agni ją na potęgę już na gnój wróciłem około 60 t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blazej Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2017 To już nie kopcie bo cene będziecie psuć a tak po 20 groszy jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2017 Panowie jak cena na Broniszach.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Juzek Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2017 Panowie jak cena na Broniszach.? za 7zl/worek podaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin95 Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2017 za 7zl/worek podajaA jak z zejściem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kucyk Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2017 A jaka cena na Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zatwardziały rolnik Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2017 NA ZJAZDOWEJ JAKA CENA IRGI I ŻÓŁTEGO (DENAR) I CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE JAK Z ZEJŚCIEM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomala Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2017 Warszawa 6,5,4 zejście od niedzieli słabe ale jak ma schodzić jak belgijski na hali też 6 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Isia Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2017 Panowie jaka cena w kujawsko-pomorskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2017 Ja sprzedaje po 6 i nikt nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Noel Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2017 Masakra kompletny brak zainteresowania. Jak to wszystko wyjdzie z przechowalni w marcu to 3 zł wór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2017 3 zl/15kg to Max ile płacili na targu w Proszowicach wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bajbys Napisano 28 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2017 3 zl/15kg to Max ile płacili na targu w Proszowicach wczoraj jak ktoś jedzie na giełdę aby sprzedać ziemniaka po 3 to ma coś z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2017 A co niby ma zrobic podejrzewam ze jesli by wiedzial ze beda 3 zl to by nie sadzil u nas wszedzie dookola jest taka cena i nie ma mozliwosci sprzedac drozej do hurtu to jest smieszne przy dzisiejszych cenach w sklepach u nas tak gnija ze sie kopce zapadaja miejmy nadzieje ze na wiosne bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi