Gość aaa Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2018 ceny dzisiaj zaslyszane w kilku grupach (na sortownie) -idared 1.3-1.4 -jonagored 1.5-1.6 sampion 1.5-1.8 jablko idzie powoli, duzo przemyslu odchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość norbi Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2018 Na czyms musza zarobic . Tu sie odrzuci tam dorzuci i miga placic i dwa zlote zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rtrt Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2018 Co nie zmienia faktu że jakość jest kiepska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2018 Jakosc kiepska bo oprócz tego ze kiepsko sie przechowuje to jeszcze słaba jakosc była włozona z drzewa bo grad sie kładło,ale też mówili ze mało jabłek to jakos się sprzeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czcibor Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2018 ale przecież i grad się sprzedaje bez problemu wiec w czym problem, nawet sami się ogłaszają ze kupią pogradowe, tyle ze 10-20gr mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jabłko Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2018 Gość_gosc_*wczoraj, 23:29GDZIE wy macie 1,5 za idareda?okolice Lubani 1.2-1.3w karton.chyba ze 1,5 na sortowanie to rozumiem,bo wtedy ok,1,1wyjdzieGośćiu wyjdź z przechowalni z tych kartonów wyjedź czym prędzej z tej Lubani popytaj w firmach okolice Grojca najlepiej to się zdziwisz jakie sa ceny i w cale tak kiepsko nie sortują i jeszcze Ci vat dołożą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vip Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 Przeliczyć koszty a zysk na jesieni po wysypaniu tego całego waszego towaru na przemysł to jesteście na zero w późniejszym okresie coś zarobicie ale z tego zysku to może ba średnie wczasy wystarczy ale wy jak sawicki określił tak już macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jabłko Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 A Ty gościu też wyjdź z tej przechowalni i weź słownik ortograficzny do ręki! Bo Ci już więcej tego VAT-u nie dołozĄ!!! ;P Mogą mnie pocałować w cztery litery i tak im nie sprzedam nie jestem frajerem tak jak TY ;D Co do firm handlujących jabłkiem polecam InterTrade pewna i rzetelna firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majkel Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 a co tu wróżki mamy widzę, które wiedza co będzie za 1,2,3,4 miesiące na rynku, sytuacja na rynku rozwija się zgodnie z przewidywaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Koleżanka Kasia Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 haha te wasze przewidywania to jakoś od jesieni się nie sprawdzają przemysł po 1,20 a export to już wogole haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majkel Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 lubię czytać wypowiedzi handlarzykow, ja np właśnie trochę Gali schnigi puściłem w karton bo 2,5zl, a ceny reszty odmian w ciągu 2 tygodni podskoczyły do tych z jesieni, za jonagoreda dziś mi ktoś dawał 1,7 , ale puzniej mogą tez polecieć na łeb na szyje, wszystko jest możliwe, wiec nie wiem po co te posty? raczej nie wy stracicie, jak trochę sprzedałem jabłka na jesieni, trochę teraz, trochę później, jabłka jest coraz mniej, zapasy na zachodzie skończą się w lutym, ja zawsze rozkładam to w czasie bo mam inne prace na głowie i na spokojnie sprzedaje w luźniejszych okresach, strace, zarobie trudno, płakać nie będę, nikt rozsądny nie sprzedaje wszystkie jabłka na jesieni, nie ważne jaka była by cena, może w tym roku by dobrze wyszedł, aczkolwiek zobaczymy to w skali 5-10 lat byłby na pewno na minusie, a na to trzeba patrzeć długookresowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 dziś miałem propozycje za jonagoldowate z ka 1.8 w pudło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2018 O bezpłatnej dystrybucji proszę dyskutować w dedykowanym do Tego wątku: https://www.igrit.pl/forum/topic/1761-bezpłatna-dystrybucja-20172018/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 Witam.Jaktam ceny idareta z chlodni w grojeckim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 Idared 1,3zl zainteresowania brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 Idared 1.5 zaczynają szukać i taka jest prawda Panie Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 ceny zaczynają wzrastać , zainteresowanie jabłkami coraz większe ,a idareda to nawet z przechowalni bez problemu można sprzedać na export ,ale najbardziej to exporterzy szukają gali prązkowanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 Idared 1.5 zaczynają szukać i taka jest prawda Panie Andrzej po 1,30 bym oddał a i tak nie ma komu sprzedać grojeckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 Zadzwoń do Family Fruit, w piątek szukali idareda jak obejrzą i nie będą chcieli to sam sobie wymyśl dlaczego, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 Po ile golden u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2018 Panowie jak ceny w tym tygodniu za czeerwoniaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janeczek Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2018 parę grup podniosło o 10gr od poniedziałku,a w cenach duży rozrzut w zależność i od ilości, jakości i historii handlu z danym odbiorcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2018 exporterzy podnoszą ceny ,bo wiedzą ze jeszcze pare dni i ruszy bezpłatna dystrybucja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2018 exporterzy podnoszą ceny ,bo wiedzą ze jeszcze pare dni i ruszy bezpłatna dystrybucja Odpowiadając na sugestie. Szału z dystrybucja nie będzie tym bardziej jak ktoś dostał pomrozowe to nie ma co liczyć na przydział także skorzystają nieliczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gggg Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2018 Ale duzo ludzi nie złożyło przymrozkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi