Gość Agent007 Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 We wrześniu czerwonej nikt nie chciał teraz bym chciał mieć 200 tom, za Włoch a miesiąc temu 60 groszy teraz 170 groszy! Nadzieja umiera ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamil Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 ja nie sprzedałem jeszcze ani główki do tej pory za te grosze nie będe sprzedawał tamten rok był kiepski wiosną ale ten bedzie dobry ja trzymam do końca kto nie rezykuje biede klepie i nie stać go na nowego JOHNa czy fenda tylko starą trzydziestkę morze kupić za te grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dark Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 Zapiekanki w zyciu nie zjadl ale kolejnego johnna kupi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość olek Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 kolego zapiekanki mało powiedziane on już z baba nie śpi tylko ryje ryje i co po prostu spłaca kredyty za jonaaa ......a sąsiad se cieszyyyy z fajnej żonki sąsiada Założę sie ze taki człowiek ma zryta psychik a niech usłyszy ze cena spada pierwszy sprzedaje a tu bezie wypisywał ze w pole wywiezie w gnoju będzie grzebał żeby tylko wszystko sprzedać MUSI BYC CO JAKIS CZAS TAKI ROK POKORY DLA ROLNIKA POCZYTAJCIE WPISY I SAMI DOJDZIECIE DLACZEGO TAK PISZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomasz Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 kto ma chłodnie i przechowalnie ten robi kase zawsze na wiosne towar jest drogi nawet brać kredyt na przechowalnie sie opłaci to sie spłaca z zyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ROBERT Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 i co koledzy dobije już niedługo do 50 gr i wtedy przeprosicie za te głupie wpisy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 Po ile obecni sprzedajcie? Ziemniak drożeje to i kaucja teź musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 mazowieckie 0.33gr za kapustę biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igor Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 cena 33 gr przytrzymajmy troche dobije do 70 nie sprzedawajcie wstrzymajcie sprzedaż kapusty jak kupiec bedzie dzwonił odmawiać za tydzień podniosą na 80 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 To wszystko zależy od sprzedającego jeśli ktoś nie liczy kosztów produkcji to niech sprzedaje poniżej ale jaki jest sens wyjazwyjeżdzać znowu w pole. Koszt wyprodukowania przechowania uszykowania i transportu na giełdę na dzień dzisiejszy to 1 zł kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieradz Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 ja tam nie sprzedaje co roku zaczynam sprzedawać od lutego do końca kwietnia ceny są lepsze skoczki co mają ursusy c330 i c 360 mf 255 sie wyprzedają jest lepszy chadel nie psują rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 najgorsze to są te dziady na tych giełdach przywlecze tone tego szmelcu i tylko pier**li cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karol Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 najgorsze to są te dziady na tych giełdach przywlecze tone tego szmelcu i tylko pier**li cene słuszna racja i te busami po 100 pare worków busiaze i osobówki z przyczepką te to jak wiadą to kolana grają i juz po cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 Duźo jest jeszcze w przechowalniach?,a ciekawe jak jest z tą w kopcach po tych mrozach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Broniewski Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 kto licho przykrył to kopce poleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dark Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 Pewnie ze te dziady z busow psuja cene nie ma to jak by przyjechalo 10 bambrow lufami po 20 ton wtedy cena 2 lapie momet wkacu kupiec musi sobie zdawac sprawe ile taka lufa kosztuje co nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SKOCZEK Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 ja tam nie sprzedaje co roku zaczynam sprzedawać od lutego do końca kwietnia ceny są lepsze skoczki co mają ursusy c330 i c 360 mf 255 sie wyprzedają jest lepszy chadel nie psują rynku PEWNIE SAM DZIADU ORZESZ WOŁAMI BO NA OWIES DLA KONIA CIĘ NIE STAĆ A OD SKOCZKÓW WARA BO NA ROPĘ DO C 330 TO ZAWSZE NAS BĘDZIE STAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzysztof Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 Duźo jest jeszcze w przechowalniach?,a ciekawe jak jest z tą w kopcach po tych mrozach? agencie w tym roku białej to jest do oporu kazdemu brakowało skrzyń tak ze na wiosne bedziesz jeszcze miał co wywalić w tamtym roku wywaliłeś i w tym tez wywalisz jak co roku agecie 007 zgłos sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik szuka zony Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 Dość marudzenia lepiej porozmawiajmy o białej jak bd 40gr na luzie w skrzynie przerzucić to będzie sukces jak na rok i plon który był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 Ale na zachodzie Europy nie ma do oporu maluchy i to jedyna szansa tylko trzeba ją tam pchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2017 kapusta biała bedzie droga na wiosne 1 zł prawie sie wyprzedały małe gospodarstwa co mają tanią siłe roboczą i chodzą do pracy i z tego dokładają do gospodarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2017 Czyli piszesz że złotówka za kilo realna za 2 miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marunia Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2017 Ciekaw jestem mam nakupione i zmagazynowane w skrzyniach na chlodni 2 tiry od gospodarza który przy zbiorach do nie mieścił po 10 groszy. Ogólnie cały czas na bieżąco kupuję a tamtej jeszcze nie ruszyłem. Dla mnie bez znaczenia ogólnie po ile jest poprostu mam mieć swój stały zysk z wora. Miesięcznie popcham jakies 50 ton. Ale jak skoczy na 1 zl u producenta to ja na tamtej sporo zarobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2017 Czyli piszesz że złotówka za kilo realna za 2 miesiące? tomek juz płaci 35 gr białą kapuste najlepiej płaci na igrit i ładuje wszystko bez wymagan w daje skrzynie na kapuste okl. sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kacper Napisano 20 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2017 kapusta biała zapłaci niema kapusty 40 gr juz szukają na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi