Gość sieradz Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2016 No,problem w tym że nie tylko ty tak zrobisz.I na drugi rok może być tak że czerwonej będzie od h i trochę i będzie to samo co z białą i pekinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OLI Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2016 HEJ ZNACIE Z SLOMKOWA SUCHEGO GOSCIA CO SKUPUJE KAPUSTE NA PRZEMYSL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miki Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2016 no pewnie ze tak i to nawet niezle płaci 17gr sam ładowałem do niego 24 ton w big bagu big bagi daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OLI Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2016 W BIG BAGI TO CHYBA NIE O TYM SAMYM MOWIMY. JAK SIE NAZYWA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2016 No właśnie okim mowa.O panu G czy panu K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2016 na "k" to nie radze lepiej niech w szkrzyniach zgnije niz sie o pieniadze sie kłócic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość haos Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2016 ja mam na niego sposób wisał mi kase 3 miesiąće wykonałem telefon i pieniądze przywiózł na drugi dzien nie trzeba sie cackać pieniąze w zebach przyniesie dwa słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2016 ja mam na niego sposób wisał mi kase 3 miesiąće wykonałem telefon i pieniądze przywiózł na drugi dzien nie trzeba sie cackać pieniąze w zebach przyniesie dwa słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zenek Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2016 ham nie czlowiek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2016 Podobno pan M ten młody ze Słomkowa Suchego też kantuje ale o K też słyszałam że dobry macher.Co za czasy nastały że jak już zarobi na człowieku taki handlarz to najchętniej by ci jeszcze siodło założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zenek Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2016 daj towar a o pieniadze sie pros a on jak bedzie ci chcial to ci odda a jak zadzwonisz to nie bedzie odbieral a brama na podworko zamknieta i szukaj wiatru w polu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 13 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2016 Ma ktoś na sprzedaż 320t kapusty zimowej najlepiej storema,galaxy place 35gr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wiesiek Napisano 13 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2016 mam jak sie z panem skotaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość andrzej Napisano 13 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2016 mam pytanie po ile sprzedajecie kapuste marketową 1-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość olo Napisano 13 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2016 Słomków to wylęgarnia cwaniaczków i handlarzyków bez kasy gołodupców Nauczyli sie brac towar a zapominają zapłacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wuj Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2016 sa i uczciwi w slomkowie wtedy z takim czlowiekiem az sie chce handlowac bo wiesz ze cie nie wykoleguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2016 Z tych co znam to jest tylko jeden uczciwy w Słomkowie ale bierze mało i tylko czerwoną ale za to co roku i kasa jest od ręki.Reszta to banda manipulantów.Wiem bo handlował i z panem K.Z.G i M i zawsze było jakieś ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maciek Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2016 Z tych co znam to jest tylko jeden uczciwy w Słomkowie ale bierze mało i tylko czerwoną ale za to co roku i kasa jest od ręki.Reszta to banda manipulantów.Wiem bo handlował i z panem K.Z.G i M i zawsze było jakieś pieniedzy niebedzie po terminie płatności i nie wiadomo kiedy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość IREK Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2016 JAK nie ma towaru to pan G CZY K CZY Z W DUPE BY WLEZLI A JAK JEST TO TOWAR ZAMAWIAJĄ NIE ODBIERAJA CWANIACZA WSZYSTKO HANDLARZYKI PO PODSTAWÓWCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mich Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2016 Ma ktoś na sprzedaż 320t kapusty zimowej najlepiej storema,galaxy place 35gr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mi Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2016 Ma ktoś na sprzedaż 320t kapusty zimowej najlepiej storema,galaxy place 35gr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MARHWIo Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2016 JAK nie ma towaru to pan G CZY K CZY Z W DUPE BY WLEZLI A JAK JEST TO TOWAR ZAMAWIAJĄ NIE ODBIERAJA CWANIACZA WSZYSTKO HANDLARZYKI PO PODSTAWÓWCE w słomkowie to teraz telefonu nie odbierają niema za co swiąt wyprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość EM Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2016 Ma ktoś na sprzedaż 320t kapusty zimowej najlepiej storema,galaxy place 35gr . mam pytanie po ile sprzedajecie kapuste marketową 1-3 PO 20 GR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bartus Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2016 Mam do sprzedania 10 t kapusty czerwonej czy w słomkowie suchym biorą czerwoną bo słyszałem na zjazdowej że jakiś gościu bierze i nawet dobrze płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feliks Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2016 I dziwić się ze ceny są jakie są 5gr x100t 5tyś nawet palcem bym nie ruszył trzeba się Szanować zawsze nie zawsze trzeba sprzedawać lepiej poprostu wywalić dużo i nas tak robi gdyby wszyscy wyrzucili 1/3 to by im nic nie brakło bo ceny by ruszyły w górę ale jak ktoś nabrał kredytu na maszyny z uno 3 razy droższe i traktory bo odrazu chciał mieć wszystko to się nie dziwię ze każdy grosz się liczy bo Banki nie poczekają ludzie ogarnijcie się bo niedługo będziecie pracować za free kolego już pracują ale nie za darmo tylko jeszcze do tego dopłacają z własnej kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi