Gość mj Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2016 Ja mam galaxy od 1kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2016 Proszowice jarmark- 4zł/25kg na wyjściu! Słowem zaj...e! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2016 Ma ktoś na sprzedaż 320t kapusty zimowej najlepiej storema,galaxy place 35gr . posiadam kapustę odmiany storema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2016 posiadam kapustę odmiany storema Panowie i Panie, proszę zakładać sobie konta i kontaktować poprzez wiadomości prywatne, i nie robić bałaganu poprzez umieszczanie ofert w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cezio Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2016 Jak widzę ogłoszenia typu 10gr kg to mi się nóż otwiera. Ten kto zamieszcza takie ogłoszenie podejrzewam że nie wie jak kapusta wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2016 Jak widzę ogłoszenia typu 10gr kg to mi się nóż otwiera. Ten kto zamieszcza takie ogłoszenie podejrzewam że nie wie jak kapusta wygląda. do marca jak poczekasz to po 5 groszy odasz i spadochron ci sie nie otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudnia 2016 Do ceny 20gr to się talerzuje, wy oddawacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cezio Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudnia 2016 Po 15gr u mnie kapusty nie kupisz Mariusz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 22 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2016 Jak ceny kapust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2016 Biała bez zmian.Czerwoną we wtorek sprzedałem po 0.80gr luzem 2,5tony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rysiek Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2016 takiej brydzy na rynku z białą kapustą ze zbytem dawno juz nie było od wrzesnia do swiąt bozego narodzenia nie sprzedałem ani główki kapusty białej nikt w ogóle nie pyta mam 300 ton w jednym roku idzie a w drugim nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 29 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudnia 2016 ruszy sie cos z biala kapusta? jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 29 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudnia 2016 Widoków niema, chociaż wszystkie kapusty oprócz białej idą w górę to kto wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 29 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudnia 2016 oby cos sie ruszylo bo 15gr za workowana to sie koszty zadne nie zwracaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 29 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudnia 2016 biala 50 groszy czerwona najlepsza oferta ktora dzis dostalem to 1 zl kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudnia 2016 O no to fajnie mi jakoś za czerwoną więcej jak 0,70 dać nie chcą.Mam sporo a przez 3dni tylko 3telefony byly.O biała to nawet nikt nie pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 30 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudnia 2016 biała 50gr? dobre zarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro srdz Napisano 30 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudnia 2016 W kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość qwert Napisano 31 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudnia 2016 w kwietniu jak najbardziej ale którego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2017 Drodzy producenci kapusty białej to wy sami psujecie rynek proponując cene 0.15zl za kilogram wiem bo dzwoniac do kilku kupujących i proponując cene 0.30 zl każdy mowi ze za drogo ma propozycje 0.15 zl wiec kto tu psuje rynek wy sami żeby wszyscy proponowali cene minimalna 0.30zl za taka cene każdy z nas by sprzedawal wina lezy po stronie sprzedających i wiecznie nazekajacych .Ludzie bez paniki i z nowym rokiem zycze wam abyście inaczej zaczeli myslec bo wszyscy w koncu zbankrutujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 2 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2017 W okolicach krakowa biala po 30gr\kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 2 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2017 Do kolegi Gość_Gość_* nie myslisz ze twoj kupujacy celowo taka cene ci podal? Przeciez to kupujacy sie zmawiaja miedzy soba nie sadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GOSC Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2017 Jeżeli kupujący się zmawiają to niech się tak zmowia żeby kupic po 0.15 zl jeżeli my producenci będziemy wyceniać swój towar po minimum 0.30zl i wtedy musieli by stawke podnieść bo towaru by nie kupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michał Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2017 Jeżeli kupujący się zmawiają to niech się tak zmowia żeby kupic po 0.15 zl jeżeli my producenci będziemy wyceniać swój towar po minimum 0.30zl i wtedy musieli by stawke podnieść bo towaru by nie kupili chłopy trzymejta sie po 0.30 gr ja sprzedam a wy wywalicie w pole tylko sie trzymejta nie opuszczać trzymać cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2017 Jesli ktos wsadzil kapuste biala do dlugiego przechowania i 15gr 3 stycznia uznaje za super cene i ma strach w oczach jak duzo ryzykuje gdzie 100 workow na kapuste[najtanszych]25kg kosztuje 30zl+ dla mnie jest DEBI..M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi