Gość Rolnik z pomorza Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Niech oddają za darmo. W zeszłym sezonie było podobnie. W lipcu na giełdzie w Sieradzu ziemniaki można było kupić po 4 zl/15kg. We wrześniu ziemniaki zaczęły drożeć i każdy widział jaką cena była zimą I wiosną. Ja miesiąc temu skończyłem sprzedawać stare ziemniaki. Ostatni kursy woziłem po 30 zł/15kg przy wydajności Jelly około 50 t. Taki rok się pewnie szybko nie powtórzy ale mam nadzieję że wydajność i cena jesienią będzie godna naszej pracy. Pozdrawiam szanujacych się rolników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja1 Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Ile jest ziemniak na łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Dolny Śląsk Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Gość Błaszki napisał: Przestańcie się nas czepiać widzisz Wrocław ma swój towar z pod Oleśnicy i też jest dno. A tu słyszę Sieradz i Sieradz winny Katowice też dno kolega jest. A co za różnica sierdza czy olesnica we Wrocławiu, tak samo jedni i drudzy pałuja cene w dół, ... Postoicie pół godziny i galareta w tyłku że jeszcze nie sprzedane, ... Edytowane 4 Czerwca 2019 przez IGRiT Usunięto inwektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Sporo. Godzinę temu wróciłem i tak jak ktoś tu już pisał 15 wywoławcza. Miałem 3t dosyć gróbego to od 4 do 10 na sztuki poszło po 15. Ale na szybko to max12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc123 Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 A jak Irga w Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody 123 Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Głupota ludzka nie zna granic byle wyrwać i sprzedac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Z Katowic Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Katowice 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 41 minut temu, Gość Z Katowic napisał: Katowice 35 Debil!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Heniek Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Jak tam Sandomierz,kraków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość konsument Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Gość Z Katowic napisał: Katowice 35 Chyba za 2 woreki zapomniał dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Katowice 30 sprzedałem całe auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Śląsk Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Jak szybko cena spada to ziemniaki będą na jesień drogie.. dwa lata już tak było . Trzeba szanować swoją pracę i swój towar.. winni są rolnicy bo spuszczają ceny jak był stary ziemniak drogi to szło jakoś trzymać cenę a teraz nie można ? Szkoda że w sklepach są ceny z kosmosu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cyngiel Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 (edytowane) 5 godzin temu, Gość Gość konsument napisał: Chyba za 2 woreki zapomniał dopisać Nie cwaniakuj ... Łódź 32 totalny brak towaru Kalisz 30 teraz Edytowane 4 Czerwca 2019 przez IGRiT Usunięto inwektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gr.rol Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 To jak te Katowice? 20 zl ? Wrocław wraca do normy Ukrainiec 1.3 placi na zrzutke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2019 Katowice 17zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość z katowic Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 Katowice dzis 25 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 Jakie dzisiaj ceny na giełdach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 Sandomierz od 30 do 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PYRA Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 Kraków 30 rano było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 30zł za dwa worki po 15 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spozniony Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 Witam, Panowie, jest jeszcze szansa sprzedać starego ziemniaka na giełdzie[zjazdowa.bronisze], jakie ceny teraz z taki "towar"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szzone Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 Stary ziemniak jak w dobrej kondycji to spokojnie 25 zł dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2019 Jaka cena młode ziemniaka na giełdach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 6 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2019 Nie znam ceny ziemniaka w Łodzi bo z warzywami byłem , ale tylko kilka busów pyry było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rudy Napisano 6 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2019 Łódź 28 - 30 15kg brak towaru przezut zabrał wszytko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi