Gość robert Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Też jestem spod Białej Rawskiej i każdy z kim gadałem ma pełne komory także Andrzeju nie ciesz sie tak za bardzo bo pewność siebie bywa zgubna. A po za tym to mi zalatują te twoje wpisy trollowaniem mającym zrobić głupka z sadownika tak na marginesie. Jak na razie to o 2 zł możesz pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świadomy Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2017 u mnie pod Białą Rawską jabka już niema a ja mam i cena do góry idzie i bedzie 2 złote a jablko mi sie nie psuło nigdy, Andrzejek znowu bedzie liczył grubą gotówkę To jest typowy troll, nie karmcie go, bo to nie ma sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Pieprzenie. Na Broniszy deserowe ładny szampion JOnagored Eliza Gloster kontrola (7.5+ jonagored 8+) 15-18 za skrzynke. Czyli w sumie nic sie nie zmienilo. zdrożało po swiętach do 25 zł ale stoją wszyscy bo normalny handlarz tego nie kupi skoro w nettto 1.69 ładne jabłko. Inna kwestia LObo KOrtland tutaj poki co 25 zł ale zejscia zero. PO majówce będzie taniej bo warzyw coraz więcej pozdro. Export też nie wzrośnie w sumie po co płacić więcej skoro i tak bedą musieli sprzedać. NIe teraz to w czerwcu niech koszty rosna a cenę można zawsze dać w dół. Jabłko na Kujawach nie dostało w sumie tylko czeresnia delikatnie kordia 30% burlat z 20 wymarzło. pozatym 50% strat w jabłoniach to i tak zostanie za dużo!. Pozdrawiam sam Produkuję, handluję skupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2017 I to jest madre podsumowanie poczekamy co pokaze maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kino Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Widzę że te 15-18zl to było przed swietami.teraz ładny szapion ligola jonagoreda można wziasc 25zl na broniszach.i lobo jest w cenie około 35-40zl za skrzynke. Tylko eksporterzy narazie chcą wziasc na wytrzymałość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goscie Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Gość gość 20 47. Kupczyku nie siej fermentu. Na dzień dzisiejszy cena w okolicach warki to 1.1 - 1.2 gloster,1.2 idared. Jak będzie to świętach tego nie wie nikt. Jeżeli jabłko nie stanie w kolejnym tygodniu to może to już pójść siła rozpędu jak dwa lata temu. Nie będzie ceny 2zł ale przynajmniej sprzeda się to godziwe. Dzisiaj kupczyki nie mogą się dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sun, where are you now? Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Gość gość 20 47. Kupczyku nie siej fermentu. Na dzień dzisiejszy cena w okolicach warki to 1.1 - 1.2 gloster,1.2 idared. Jak będzie to świętach tego nie wie nikt. Jeżeli jabłko nie stanie w kolejnym tygodniu to może to już pójść siła rozpędu jak dwa lata temu. Nie będzie ceny 2zł ale przynajmniej sprzeda się to godziwe. Dzisiaj kupczyki nie mogą się dokupić. Bez tego kupczyka byś jabłka nie sprzedał, więc nie obrażaj. I ten kupczyk nie ma wpływu na cenę. Bardziej grupy producenckie. Więc oddawajcie im dalej na sortowanie bo się nie chce w karton robić i niech was łoją ile wlezie. Tylko później nie płaczcie, że macie źle przesortowane i że cena niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sławek Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 zagadzam sie z kolegą wyżej. Ja już tu psiałem kiedyś że jak handel to takie kokosy to zamiast kupować BMW czy Audi to można kupić cieżarowy i handlować a nie dosadzać z każdym rokiem drzewek. Oczywiście każdy zły tylko nie sadownik. Nie długo to łaske zrobi jeden z drugim że w pole wyjdzie bo co nie którym to sie już nic nie chce robić tylko sie liczy na gotowe i czeka na smsa z banku że przelew już dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość roki Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 czerwone-1.20(szampion,idared,jonagored,gloster) mutsu-1.30, golden-1.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 czerwone-1.20(szampion,idared,jonagored,gloster) mutsu-1.30, golden-1.50 Zgodnie z wcześniejszą prośbą w tym wątku proszę pisać KTO/GDZIE kupuje po takich cenach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świadomy Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 czerwone-1.20(szampion,idared,jonagored,gloster) mutsu-1.30, golden-1.50 Golden 1.50? Panowie spod białej rawskiej za 1.30 princa puszczają, więc o czym Ty wgl rozmawiasz . Andrzej, do 2zł to chyba te twoje jabłuszka nie dobiją :'( Takich cen nie ma........ 1.10zł max . Tyle płacą w eco i u kawęczyńskich za wysokiej jakości jabłko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ASD Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 prośba do moderatora o usuwanie wpisów z cenami które nie zawierają miejsca/nazwy kontrahenta. Wprowadzmy wreszcie jakąś powage na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świadomy Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 prośba do moderatora o usuwanie wpisów z cenami które nie zawierają miejsca/nazwy kontrahenta. Wprowadzmy wreszcie jakąś powage na tym forum. prośba do moderatora o usuwanie wpisów z cenami które nie zawierają miejsca/nazwy kontrahenta. Wprowadzmy wreszcie jakąś powage na tym forum. Również jestem za.. Bo patrząc na takie wymuszanie cen ze strony kupujących i sprzedających jest po pierwsze śmieszne, po drugie rzetelność forum spada, a co za tym idzie staje się bezużyteczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Ludzie, nie wierzycie ze takie są ceny? Zrobcie ogłoszenie, zadzwonia i sie dowiecie. Nawet prima z warki 1.1 płaci za czerwone. 1.2 to cena na dziś pRawie wszedzie. Myślę że bez problemu jak komuś zależy może dać 1.3. Zawaze mozna dalej sprzedawac jabłka do grup które mają na nas do 0.30 gr bo nie radza sobie z utrzymaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świadomy Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 To ja nie wiem, złoty telefon masz, do mnie z takimi cenami nie dzwonią . Sąsiad po 1.30zł idareda na gotowo sprzedaj, jonagored po 1.25zł szampiona po 1.45 sprzedaje ale wierzyć mi się nie chce za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 A Pan ASD domaga sie nazw firm bo sam jest pracownikiem jednej z nich będzie dzwonił i upominał tych którzy nie trzymają ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asd Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 tak jasne jestem pracownikiem i będe dzwonił po firmach a piszcie sobie i 3 złote tylko po co, nie można sie dowiedzieć nic konkretnego bo są bzdury wypisywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Świadomy, takie są ceny. Przecież możesz nie wierzyć. 1.2 i się wszyscy proszą. Jak handlujesz z grupami to normalne ze oni na Tobie zarabiaja. Może w maju być kicha, nie mówię że będzie 2 zł. Na dzień dzisiejszy 1.2 i cena idzie do góry, nie wiadomo jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 do ręki pieniądze przy załadunku ? bo znam przypadek gdzie ktoś zrobił wyśmienity biznes i sprzedal 20 gr drożej ale mineły trzy miesiące i ani kasy ani gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 prośba do moderatora o usuwanie wpisów z cenami które nie zawierają miejsca/nazwy kontrahenta. Wprowadzmy wreszcie jakąś powage na tym forum. Jak najbardziej możemy wprowadzić taką zasadę. Prosiłbym również o rejestrowanie się na forum i dokonywanie wpisów jako zalogowani użytkownicy - to również pomoże w podniesieniu wiarygodności i umożliwia nadawanie punktów reputacji i tym samym wprowadzania powagi na forum jak to ASD napisał. Od TERAZ proszę wraz z ceną podawać miejscę/nazwę kontrahenta. Wpisy bez tych danych będą usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paweł Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 no teraz prosimy o ceny i weryfikacja będzie w minutę przez wykonanie telefonu do danej firmy/kupca tylko teraz pewnie cisza w temacie sie zrobi znając życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ktoś Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Jak najbardziej możemy wprowadzić taką zasadę. Prosiłbym również o rejestrowanie się na forum i dokonywanie wpisów jako zalogowani użytkownicy - to również pomoże w podniesieniu wiarygodności i umożliwia nadawanie punktów reputacji i tym samym wprowadzania powagi na forum jak to ASD napisał. Od TERAZ proszę wraz z ceną podawać miejscę/nazwę kontrahenta. Wpisy bez tych danych będą usuwane. Rozumiem, że zasada dotyczy całego forum (ziemniak, warzywa itp....). Przecież nie mogą być równi i bardziej równi. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bbb Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Długo trzeba czekać na decyzje za banki będąc już po kontroli????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 W pieknym stylu rozwalono całkiem niezłe forum może o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xx Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 co ci rozwalono ?? przecież możesz pisać jak zawsze, byle by konkretny a nie dyrdymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi