Gość Sad Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Jakie ceny za jabłko słyszałem że za idareda 1,2 mogą zapłacić bo potrzeba a niema skąd wziąć prawda to? Może wie ktoś o aktualnych cenach jonagoldów goldena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gs Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Jakie ceny za jabłko słyszałem że za idareda 1,2 mogą zapłacić bo potrzeba a niema skąd wziąć prawda to? Może wie ktoś o aktualnych cenach jonagoldów goldena Grupy-1.6 na gotowo[chcom kupic po 90gr ale nie ma] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 już niedługo będzie po 2zł ,bo jabłek nie ma i jeszcze te mrozy ,czereśnie wydarzył i może w czerwcu to będą po 3zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Dzwonil ktos ostatnio i pytal o aktualne ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 wczoraj idareda dogadałem za 1 zł płatność 7 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GS Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 wczoraj idareda dogadałem za 1 zł płatność 7 dni słabo negocjowałeś 1.2 to na koło płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Teraz robie ligola jak leci w karton 0.95 na kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 1,2 to nikt rzetelny nie płaci, w dodatku z szybka płatnościa na której mi zalezało. Ewentulanie podaj firme która tyle daje i ile trzeba czekac na kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadek Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Za idareda 1 zł to słabo bardzo 1,2 dają na rękę przy kole chyba że piszę to osoba która chce kupić a oczywiście nie może nikogo się doprosic bo oczywiście nikt nie sprzedaje tylko czeka na cenę która z resztą powinna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GS Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 1,2 to nikt rzetelny nie płaci, w dodatku z szybka płatnościa na której mi zalezało. Ewentulanie podaj firme która tyle daje i ile trzeba czekac na kase kiedyś podałem sąsiada do sądu to siedzi do tej pory ,więcej inf. podaj numer oddzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Genewa zmarzła i nie będzie , w chlodniach też już jabłek nie ma ,cena lada moment wzrosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadek Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Jakie ceny od poniedziałku? Cisza taka nikt nie piesze z tego co widać to chyba próba nerwów ciekawy sezon a może jego końcówka najciekawsze kto wygra ten kto sprzedał wcześniej czy ten co ma serducho mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 No właśnie, ktoś orientował się w dzisiejszych cenach? Jak szampion, Ligol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świadomy Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Genewa zmarzła i nie będzie , w chlodniach też już jabłek nie ma ,cena lada moment wzrosnie Jabłka w chłodniach nie ma? Hhahaha . Jesteś na forum igritu, a na igricie nie widzisz ile ogłoszeń w dziale jabłka? Boże . Jabłko czerwone od 0.95 do 1.05 w grupach wypłacających ( janfruit - kawęczynscy ) coś tam niby podskoczyło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrekj Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 waluty spadają a to nie wróży podwyżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad san Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Sandomierz wzrost cen czerwone 1,15-1,2 za samo jabłko KA 7+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cierpliwy Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 waluty spadają a to nie wróży podwyżek teraz waluty to drugorzedna sprawa gdy był silny dolar to ceny były 70-80 groszy takze takie argumenty włoz miedzy bajki.a zreszta piszcie na temat ja dzisiaj miałem propozycje za ładne mutsu oraz wszystkie czerwone typu decosta ligol szampion 1.50 za samo jabłko płatnosc natychmiastowa jabłko extra + FRESH ale moje komory poczekaja na 2.00 złote !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świadomy Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) teraz waluty to drugorzedna sprawa gdy był silny dolar to ceny były 70-80 groszy takze takie argumenty włoz miedzy bajki.a zreszta piszcie na temat ja dzisiaj miałem propozycje za ładne mutsu oraz wszystkie czerwone typu decosta ligol szampion 1.50 za samo jabłko płatnosc natychmiastowa jabłko extra + FRESH ale moje komory poczekaja na 2.00 złote !!!! Bajki to Ty opowiadasz, ile razy można pisać, żeby swoje informacje potwierdzać !!!!!!!!!!! Poprzez podanie nazwy firmy . Na te chwile robisz z siebie co najwyżej ... pff czekaj i na 3 złote . Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez IGRiT usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cierpliwy Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Bajki to Ty opowiadasz, ile razy można pisać, żeby swoje informacje potwierdzać !!!!!!!!!!! Poprzez podanie nazwy firmy . Na te chwile robisz z siebie co najwyżej ... . pff czekaj i na 3 złote . ale ja przynajmniej nikogo nie obrażam i nie ubliżam wyzwiskami a tobie nerwy puszczaja bo nie masz juz jabłka gdzie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Edzio Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Gość_cierpliwy_* dziś, 12:44 piotrekj, dnia 24 Kwie 2017 - 13:29, napisał: waluty spadają a to nie wróży podwyżek teraz waluty to drugorzedna sprawa gdy był silny dolar to ceny były 70-80 groszy takze takie argumenty włoz miedzy bajki.a zreszta piszcie na temat ja dzisiaj miałem propozycje za ładne mutsu oraz wszystkie czerwone typu decosta ligol szampion 1.50 za samo jabłko płatnosc natychmiastowa jabłko extra + FRESH ale moje komory poczekaja na 2.00 złote !!!! Napisz kto tyle proponuje lub zamilknij bo jesteś niepoważny i śmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świadomy Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Gość_cierpliwy_* dziś, 12:44 piotrekj, dnia 24 Kwie 2017 - 13:29, napisał: waluty spadają a to nie wróży podwyżek teraz waluty to drugorzedna sprawa gdy był silny dolar to ceny były 70-80 groszy takze takie argumenty włoz miedzy bajki.a zreszta piszcie na temat ja dzisiaj miałem propozycje za ładne mutsu oraz wszystkie czerwone typu decosta ligol szampion 1.50 za samo jabłko płatnosc natychmiastowa jabłko extra + FRESH ale moje komory poczekaja na 2.00 złote !!!! Napisz kto tyle proponuje lub zamilknij bo jesteś niepoważny i śmieszny Dokładnie . Poza tym pisałem już ileś razy, że nie jestem żadnym kupcem, sam mam sad. Jestem z Wilkowa mazowieckie . Denerwują mnie tylko ludzie, którzy sami sobie ubzdurali cene, jakiej nie ma, a potem napuszczają innych sadowników, a te jak błędne owce idą za baranem. Podaj cene faktyczna i nazwe grupy która tyle daje wtedy nie ma problemu, to że ty nie chcesz sprzedac po 1.50, to moze ktos chetnie sprzeda - to co uskuteczniasz to typowe polskie cebulactwo i chamstwo, sam nie wezmie i drugiemu nie da. Chcialbym zobaczyc to twoje jablko, ktore czeka na 2zl, 20 razy opryskal w sezonie, jablko jakosciowo max na rosje i czeka na 2zl, ahahhah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Dokładnie kolego, masz rację bo cena max na dziś za czerwone jabłko to 1,10 zł w okolicach Błędowa i to tylko w niektórych grupach. Sam mam jeszcze 2 komory jabłek wiec jestem na bieżąco z ceną.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robert Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2017 dzwoniłem w trzy miejsca (rzetelne nie jacyś obcy handlarze) idared 1 zł nie słuchajcie prowokatorów co bajki piszą bo sobie jaja robią krótko mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cierpliwy Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2017 dzwoniłem w trzy miejsca (rzetelne nie jacyś obcy handlarze) idared 1 zł nie słuchajcie prowokatorów co bajki piszą bo sobie jaja robią krótko mówiąc Dokładnie . Poza tym pisałem już ileś razy, że nie jestem żadnym kupcem, sam mam sad. Jestem z Wilkowa mazowieckie . Denerwują mnie tylko ludzie, którzy sami sobie ubzdurali cene, jakiej nie ma, a potem napuszczają innych sadowników, a te jak błędne owce idą za baranem. Podaj cene faktyczna i nazwe grupy która tyle daje wtedy nie ma problemu, to że ty nie chcesz sprzedac po 1.50, to moze ktos chetnie sprzeda - to co uskuteczniasz to typowe polskie cebulactwo i chamstwo, sam nie wezmie i drugiemu nie da. Chcialbym zobaczyc to twoje jablko, ktore czeka na 2zl, 20 razy opryskal w sezonie, jablko jakosciowo max na rosje i czeka na 2zl, ahahhah Jak dla mnie to wy i po 50 groszy możecie sprzedawac , prawda jest taka ze do branzy sadowniczej co roku wkraczają ludzie (czytaj sadzą sady) u których poziom intelektualny oraz kultury osobistej daleko odbiega od rodowitych sadowników którzy swoje gospodarstwa prowadza od lat 50-60. Mozecie tu sobie pisac hejtowac opluwac mnie ja nie mam zamiaru zniżac sie do twojego poziomu świadomy bo wiem jak produkowac towar wysokiej jakości i za ile go sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robert Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2017 a w tamtym roku za ile sprzedałeś latem ? moze sie pochwalisz jakie kokosy zbiłeś na swoim extra towarze bo jak rozumiem twardo trzymałeś do czrewca czekając "cierpliwie" na 2 złote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi