Gość Marcin Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 co ci rozwalono ?? przecież możesz pisać jak zawsze, byle by konkretny a nie dyrdymały I od kilku godzin zadnych konkretów. Czyli niektore ceny wyssane były z palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość majko Napisano 28 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Czegoś takiego tu nie będzie bo też w innych miejscach się nie sprawdziło tzn., że ktoś poda cenę i poda też namiar kupca, ktoś powie, ze sprzedał idareda za 1.50 ale nie powie gdzie i komu, aby może skoro ma taki gość jeszcze tira na stanie więc co konkurencje sobie zrobi? Nawet na forum sadownictwo jak ludzie czasami na priva pisali o namiar to chwalący przepadali nikt nie powie jedźcie tu i tu bo tu płaca najlepiej, to się nie przyjmie bynajmniej nie w tym kraju i przez najbliższe 100 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2017 To lipa napewno po pierwsze dane osobowe a po drugie sprzedawałem jabłka kupiec mi dał 10 groszy więcej za ładny towar i ogólnie potrzebował drugi chciał kupić pochwalił się że ten pierwszy mi dał tyle i powiedziałem dokładnie kto to ten odrazu za telefon do niego dlaczego on tyle płaci i tak oto skończył się handel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 29 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Rozumiem, że zasada dotyczy całego forum (ziemniak, warzywa itp....). Przecież nie mogą być równi i bardziej równi. :-) Panie Administratorze czy podawanie danych osobowych bez czyjejś zgody jest zgodne z prawem. A gdzie ochrona danych osobowych, wiele firm kupuje pod nazwiskiem właściciela. Czy aby napewno dobrze Pan to przemyslal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 29 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2017 co ci rozwalono ?? przecież możesz pisać jak zawsze, byle by konkretny a nie dyrdymałyFirmy mają stałych dostawców i wiedzą na jaką jakość towaru mogą liczyć jednemu dorzucą 10gr lub wiecej od drugiego w normalnym sezonie wcale nie chcą bo tylko mają kłopot przy sortowaniu i na rozliczeniu i taka jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heniek Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 jabłek jest już mało ,a zapotrzebowanie ogromne ,ceny wzrastają i już niedługo będą po2zł ,i jeszcze od połowy maja będzie można przekazywać jablka na dary ,to jeszcze cena wzrośnie , a w czerwcu to moze i będzie po3zl bo czereśnie i Genewa wymarzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Mnie ten rumun powiedzial ze on ma dwie chlodnie pelne jablek I ma w sejfie troche kasy roznica miedzy sejfem a chlodnia jest taka Ze co jest w sejfie nigdy nie potanieje ani sie nie zepsuje I nie bieze pradu W chlodniach muwi moze i podrozec moze i potaniec moze sie i Zepsuc a najbardziej to go wkurza ze bierze prad Nie wiem czy jest facet madry czy glupi Ja jestem za mlody w tym handlu na razie zawiozlem Mu 27 tirow i dalej mam pieniadze na dziesiec Jak tak czytam to obawiam sie ze skupie I chyba w ten wekend uderze w pijanstwo Przynajmniej jednego przepije i zostanie Mi do kupienia 9 tirow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość qq Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 jabłek jest już mało ,a zapotrzebowanie ogromne ,ceny wzrastają i już niedługo będą po2zł ,i jeszcze od połowy maja będzie można przekazywać jablka na dary ,to jeszcze cena wzrośnie , a w czerwcu to moze i będzie po3zl bo czereśnie i Genewa wymarzly tak tak będzie po 3 złote a w lipcu po 4 ehh ludzie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Jak mysli że pieniądze nie tracą w sejfie to tak, jest głupi... Jabłek coraz mniej, przetwórstwo się budzi 0.58 za suchy na zakladzie na przyszły tydzien dla rolnika. +8 od dwóch tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fredek Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 O matko, ale dywagacje kto ma racje. Już byście przestali pie****, znaczy się dyskutować i zaczęli wrzucać konkrety. Co z cenami? Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość włodek Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 jak od pewnego czasu trzeba pisać prawde to piszący zniknęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 realne ceny 90gr-1zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) Idared 1.10 zł Gloster 1.05zl ---------------------------------- Gdzie tak płacą? Miejscowość? Proszę podawać więcej danych. Administracja Edytowane 2 Maja 2017 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 Ja dla rumuna skupuje po 90 gr idareda i na razie nie mam problemow z zaladowaniem tirow Mam propozycje i 1.5 ale takie jablko rumun bierze na przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goscie Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 Tak jak pisałem przed niedziela, idared 1.2 okolice warki, Gloster 1.1. Grupy 1.1 za idareda. I teraz coś dla was cwaniakow -po co mam pisać kto tyle płaci? Szukajcie zbytu. Mi nilt nic za darmo na tacy nie podaje. Poza tym nie wiem czy słyszeliscie jeden z drugim szczególnie pan od rumuna o tajemnicy handlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asd Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 Po 90 to dwójka po gradzie jest pakowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maja Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 Tak jak pisałem przed niedziela, idared 1.2 okolice warki, Gloster 1.1. Grupy 1.1 za idareda. I teraz coś dla was cwaniakow -po co mam pisać kto tyle płaci? Szukajcie zbytu. Mi nilt nic za darmo na tacy nie podaje. Poza tym nie wiem czy słyszeliscie jeden z drugim szczególnie pan od rumuna o tajemnicy handlowej dobrze piszesz, że cwaniaki chcą wszystko na tacy podane, polak to taki jest że jeszcze zadzwoni i powie kupcowi żeby nie brał od innego że on da taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 Tak jak pisałem przed niedziela, idared 1.2 okolice warki, Gloster 1.1. Grupy 1.1 za idareda. I teraz coś dla was cwaniakow -po co mam pisać kto tyle płaci? Szukajcie zbytu. Mi nilt nic za darmo na tacy nie podaje. Poza tym nie wiem czy słyszeliscie jeden z drugim szczególnie pan od rumuna o tajemnicy handlowej Prosimy pisać te informacje po to aby je uwiarygodnić. Można podać choćby przy jednej cenie (np. Grupie) kto tak płaci. W przeciwnym wypadku jeśli ktoś się nie przedstawia tylko jako Anonim podaje ceny i nie podaje źródła to nie wiadomo czy to brać na poważnie czy między bajki włożyć. Oczywiście tajemnica handlowa swoją drogą obowązuję ale wtedy cena kupna/sprzedaży jest też jej częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 Prosimy pisać te informacje po to aby je uwiarygodnić. Można podać choćby przy jednej cenie (np. Grupie) kto tak płaci. W przeciwnym wypadku jeśli ktoś się nie przedstawia tylko jako Anonim podaje ceny i nie podaje źródła to nie wiadomo czy to brać na poważnie czy między bajki włożyć. Oczywiście tajemnica handlowa swoją drogą obowązuję ale wtedy cena kupna/sprzedaży jest też jej częścią. a to sobie kasujcie i tak ceny jabłek pójdą w góre a wy wcale nie jestescie obiektywni tylko trzymacie ze skupczykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 a to sobie kasujcie i tak ceny jabłek pójdą w góre a wy wcale nie jestescie obiektywni tylko trzymacie ze skupczykami Panie 'Gość' Z nikim nie trzymamy a jedynie chcemy aby to forum niosło jakieś merytoryczne treści oparte na faktach i wartościowe dla czytających. Jeśli ma Pan jakieś konkretne propozycje to chętnie ich wysłuchamy i rozpatrzymy. A co do cen jabłek to dobrze jeśli cena pójdzie w górę, może wtedy zwrócą się koszta ich tak długiego przechowywania. Pozdrawiamy Administracja Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 2 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2017 to jak pójdą w góre to sie ciesz i czekaj w takim razie, po co to oznajmiać w kólko wszystkim wokół że zaraz bedzie drożej skoro to taka oczywistość ? wiesz ile ludzi ma pełne komory ? to sie dowiesz za nie długi czas. Nie jesteś wiarygodny bo jakbyś był taki pewny siebie to byś nie pisał że zdrożeje, wujki dobra rada już byli tutaj co kazali nie sprzedawac przemysłu po 0,50 bo bedzie po 0,70, potem sypali po 0,35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 Idared 1.10 zł Gloster 1.05zl ---------------------------------- Gdzie tak płacą? Miejscowość? Proszę podawać więcej danych. Administracja Proszę bardzo. Marcin z Dębego tak płaci jabłko do sortowania. Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 Proszę bardzo. Marcin z Dębego tak płaci jabłko do sortowania. Zadowolony? Tak. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad san Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 Sandomierz ceny jabłek czerwone 1,3 prins, golden 1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 3 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2017 To jest moj ostatni wpis na tym forum bo nie podoba mi sie to co robi Administrator wiem jedno jak sprzedawałem pod koniec lutego i na początku marca czerwone po 1,1zl princa po 1.65 goldena po 1.5 od 7+ to wszyscy mówili że kłamię wiec uważam tych wszystkich którzy tak krzyczą o podawanie nazw firm za zwykłych nieudaczników którym sie nie chce może nie mają odwagi wynegocjować kasy extra a może poprostu mają kiepski towar i muszą oddać za ile ktoś da niestety takim sadownikom jak ja psują cenę pozdrawiam i życzę wysokich cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi