Gość Xyz Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 17 minut temu, Gość Master napisał: Jak dziś Rybitwy ? Rano 14 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 Godzinę temu, Gość jaro napisał: Panowie po ile macie ziemniaków pod krzakiem w gruncie , wczoraj pryskałem od zarazy i spojrzałem to czy irga catania czy tajfun to od 3 do 8 a nawet wyrwałem duży krzak tajfuna tobył tylko 1. Irga 4-14, Lord 6-18. Denar, Lilly, Gala, Melody nie wiem, bo nie wyrywałem. Przewaga krzaków co nie mają więcej niż 8 bulw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 2 godziny temu, Gość jaro napisał: Panowie po ile macie ziemniaków pod krzakiem w gruncie , wczoraj pryskałem od zarazy i spojrzałem to czy irga catania czy tajfun to od 3 do 8 a nawet wyrwałem duży krzak tajfuna tobył tylko 1. Kolego najsmutniejsze jest że na tej drobnicy nie ma żadnego przyrostu. Z zawiązaniem podobnie jak u Ciebie, jak jest dużo to żaden nie osiągnie wielkości handlowej bo już czas wegetacji mija. Nie wiem jaka sytuacja jest w póznych odmianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 od 20 do 25 zalezy od towaru i ile jest kupca.ale za ladny towar mniej jak 23 się nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kol Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 2 godziny temu, Gość pankracy napisał: od 20 do 25 zalezy od towaru i ile jest kupca.ale za ladny towar mniej jak 23 się nie bierze 2 godziny temu, Gość pankracy napisał: od 20 do 25 zalezy od towaru i ile jest kupca.ale za ladny towar mniej jak 23 się nie bierze Wolbrom targ kpr sprzedaje detal 12-14 zł i tacy jestescie mądrzy szkoda ze tylko na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 3 godziny temu, Gość Kol napisał: Wolbrom targ kpr sprzedaje detal 12-14 zł i tacy jestescie mądrzy szkoda ze tylko na forum taka odmiana jak irga to znasz? sadzileś kiedyś?? może jak zaczniesz uprawiać to stwierdzisz ze wolisz swoje tansze zółtki. Pozdrawiam wszystkich szanujących się producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 100lec Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 Barany same siebie oszukują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 Jaka dziś cena na Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 7 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2021 i następuje zmiana trendu Dzis poszukiwanie ziemniaków Kopałem dziś po 13,50 a na jutro było już z 10 tel żeby szykować Mysle ze czas zweryfikował plony i cena sei utrzyma ok 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konefał Napisano 8 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2021 Widzę że na igrit-cie co raz więcej ogłoszeń za dychę, chłopy opanujta się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 8 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2021 Bronisze noc 13-15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2021 2 godziny temu, Gość Bronek napisał: Bronisze noc 13-15 zł Bronek to się robi nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 8 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2021 (edytowane) 13 godzin temu, Gość Bronek napisał: Bronisze noc 13-15 zł upały zaszkodziły?? Edytowane 9 Lipca 2021 przez IGRiT usunięto atak personalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość sochaczew Napisano 9 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2021 Jak dzis Bronisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 9 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2021 6 godzin temu, Gość Gość sochaczew napisał: Jak dzis Bronisze? Ciężko stwierdzić bo jest pusty plac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 9 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2021 To jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 9 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2021 Będzie chwilowa zwyżka a później dołek koniec tygodnia może unormuje cenę chociaż kto wie co będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stanley Scania Napisano 10 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2021 Na Bronisze pusty placyk cena w nocy 30zł irga arrow podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 10 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2021 7 godzin temu, Gość Stanley Scania napisał: Na Bronisze pusty placyk cena w nocy 30zł irga arrow podobnie Razem z twoją scanią i z tobą do pracy za 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamit Napisano 10 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2021 Piątek irga i arrow 30zl nawet 32 zl. Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 11 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2021 12 godzin temu, Dynamit napisał: Piątek irga i arrow 30zl nawet 32 zl. Potwierdzam. dosadzta jeszcze bo braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 11 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2021 12 godzin temu, Dynamit napisał: Piątek irga i arrow 30zl nawet 32 zl. Potwierdzam. sadzta bo braknie ziemniaka jeszcze urosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 11 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2021 13 godzin temu, Dynamit napisał: Piątek irga i arrow 30zl nawet 32 zl. Potwierdzam. Wieczorem cenili nawet 35 A kupczykom ręka się trzęsła jak płacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 11 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2021 Już wsadzone, cena będzie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2021 Bronisze 30-32 zł irga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi