Gość pietrasiuk Napisano 21 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2017 w Kalinowej też uprawiają ziemniaka tak jest napisane na stronie to jeszcze sprowadzają? To co robią ze swoimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bones Napisano 21 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2017 Talerzówka chyba pójdzie w ruch coś tak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Podk Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 Ale kto zawsze opuszcza pierwszy cenę Sieradz i Kalisz robią masówkę nieważne, że towar najgorszy szajs byle by jak najwięcej go było. Ogarnijcie się lepiej z nadprodukcją. I nie będzie nikt narzekał, że za darmo oddaje towar. Małopolska i podkarpackie w tym roku u nas nie ma ziemniaka były u nas najgorsze warunki plon z ha może max. 11 ton. To albo jesteś rolnik amator albo żeś coś zepsuł. U mnie okolice Jarosławia carrera sypla 46 ton z ha fakt faktem nie kopalem jej od początku czerwca tylko od 20 czerwca. Lord denar też sypia. Pozna mam owacje z centrali to pod krazkiem 9 10 szt ale tak ładnych krzaków jeszcze nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość polo Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 Nagonka na Sieradz trwa dalej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość boluś Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 Praw Nagonka na Sieradz trwa dalej :-D Prawdę trzeba mówić tego ukryć się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyra Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 Po co piszecie te bzdury jeden na drugiego ------zmowa ceny i po krzyku -----7 zł worek=nic taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 Tak po 7zl jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 7.5 /15 KG TO JEST W DETALU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rysiek Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 Po 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 7.5 /15 KG TO JEST W DETALU W detalu to jest od 0,8 za lulę do 1,8 za dużego . 20 gr to na paszę dla zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 Czy lulę warto brać na giełdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipca 2017 kolego ja piszę prawde 50 gr /kg sieć aklepów SPAR jak zobaczyłem to też płakać czy śmiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z glowa Napisano 23 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2017 Koledzy nie sprzedajcie ziemniaków poniżej 5zł za 15kg na południu europy totalna susza oferty na Włochy już są w Rumunii ziemniak kosztuje 1zł za kilo co idzie sprawdzić na ogłoszeniach rumunskich. Węgry Chorwacja susza jak nie wiem 50dni bez deszczu. Jest jeden problem bo jest za gorąco żeby pod planteka jechały. Spokojnie nie panikujcie jak rok temu pamiętacie jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 23 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2017 Kolego masz rację w piątek miałem już pierwszy telefon z Włoch na listopad mam umówione pierwszy transport minimalna cena 0,60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 23 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2017 PS dla kolegów z Sieradza drodze rolnicy nie ulegajcie presji Handlarzy bo to są Chieny które chcą żerować na waszej ciężkiej pracy śmieją się z was na giełdzie jacy z was ułomni ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 23 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2017 Koledzy nie sprzedajcie ziemniaków poniżej 5zł za 15kg na południu europy totalna susza oferty na Włochy już są w Rumunii ziemniak kosztuje 1zł za kilo co idzie sprawdzić na ogłoszeniach rumunskich. Węgry Chorwacja susza jak nie wiem 50dni bez deszczu. Jest jeden problem bo jest za gorąco żeby pod planteka jechały. Spokojnie nie panikujcie jak rok temu pamiętacie jak było? A są miejsca w Polsce gdzie długo woda stoi , ostro zaraza weszła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cena będzie Napisano 23 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2017 Czy lulę warto brać na giełdę? warto brac tylko rurowa metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 24 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2017 Czy zauważyliście mały przełom? Oferty kupna na giełdzie, susza na poludniu, zaraza w naszych plantacjach, koniec kopania na siłę pod kalafior i już nikt nie kopie po 2 zł worek, teraz ciągnąć cenę do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alek Napisano 24 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2017 cały czas ktos kupuje tylko coraz mniej placa mozna pociagnal niewiadomo co... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 24 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2017 Okolice Rawy Maz ziemniak póżny słabo niema co ukopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blaszki Napisano 24 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2017 Tego ziemniaka to nie ma dużo tylko kupca było mało ale więcej telefonów się robi do tego ma przez 2 dni lac to kartofle wygnija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Wroclaw Napisano 24 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2017 Juz w tamtym roku mialo nic nie byc zimniakow bo susza jakie mialy drogie byc a tu 3 zl nie mial kto dac jesienia ratuje nas jedynie export. A w okolicy rawy mazowieckiej mam kolege mowil mi ze tam sa slabe jakosciowo ziemniaki duzo jest pogryzionych przez drutowca albo dziurawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gość Napisano 24 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2017 koledzy nie oddawajcie ziemniaka za dwa złote , ziemniaki gniją na potęgę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bosss Napisano 24 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2017 nigdy susza nie zrobi tyle zlego co nadmiar wody. najlepszy zarobek na ziemniaka był prawie zawsze w mokre lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2017 Słyszeliście Panowie coś więcej o eksporcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi