Gość Gosc Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 Od 0.8 -1.2zl za ładnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eryk Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 cena pojdzie jeszcze do gory czy tylko na swieta ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zenek Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 ja mam ładnego pekina 180 ton kal. 0.8-1,80 kaliber do uzgodnienia daj mi tego kupca co płaci 80-1,20 bo nikt niechce dać wiecej jak 0.60 za ładnego pekina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzki Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 ja mam ładnego pekina 180 ton kal. 0.8-1,80 kaliber do uzgodnienia daj mi tego kupca co płaci 80-1,20 bo nikt niechce dać wiecej jak 0.60 za ładnego pekina Zadzwon do tego co się ogłasza że z Grójca jest, daje na gotowo po 1.3 zł a za chłodnie i to zieloną można wyciągnąć po 1.50 zł/kg. Tylko trzeba negocjować a nie jak Ci z południa woj. Łódzkiego oddają się bez majtek... Dobry odbiorca ale też trzeba trochę się upomnieć o swoje jest ten Adrian, On trochę mniej bo tak ,średnio 1,25\kg przechowalnia i 1,45 chłodnia. Dużo jest kapusty czarnej, zgnitej i zamarzniętej w środku i ta jest za grosze. Póki co to niektórzy nie kroje a jeśli już to ten co przyjmuje na magazyn jeśli znajdzie to w kieszeń mu 50 zł i idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 To po co tyle sądzisz jak kupca nie masz ja sądzę i mam 120 T Ale wiem gdzie sprzedać i odbiorcę mam stałego najlepiej nasadzcie hektary a poznie marudzcie gdzie komu i czemu tak tanio sprzedać .powinno być na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pnowy Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 ja mam ładnego pekina 180 ton kal. 0.8-1,80 kaliber do uzgodnienia daj mi tego kupca co płaci 80-1,20 bo nikt niechce dać wiecej jak 0.60 za ładnego pekina To nie jest kapusta na eksport za gruba. dlatego dają Ci 0,60 a nie 1,20 . Mam ofertę za ładną zieloną od 0,40-1,3 kg. po 1,2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 Zadzwon do tego co się ogłasza że z Grójca jest, daje na gotowo po 1.3 zł a za chłodnie i to zieloną można wyciągnąć po 1.50 zł/kg. Tylko trzeba negocjować a nie jak Ci z południa woj. Łódzkiego oddają się bez majtek... Dobry odbiorca ale też trzeba trochę się upomnieć o swoje jest ten Adrian, On trochę mniej bo tak ,średnio 1,25\kg przechowalnia i 1,45 chłodnia. Dużo jest kapusty czarnej, zgnitej i zamarzniętej w środku i ta jest za grosze. Póki co to niektórzy nie kroje a jeśli już to ten co przyjmuje na magazyn jeśli znajdzie to w kieszeń mu 50 zł i idzie? Skąd takie ceny wziąłeś? 80 gr brutto i to wszystko oczywiscie za ładny towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość endriu Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 To nie jest kapusta na eksport za gruba. dlatego dają Ci 0,60 a nie 1,20 . Mam ofertę za ładną zieloną od 0,40-1,3 kg. po 1,2 zł co ty z tego masz człowieku jak masz półkilowe główki pekina to cie wychodzi 50 gr na takim kalibrazu to nic z tego niema to są fujarki nie pekin fujare jak potrzymasz do marca to wywalisz w pole zelzeje i niema co owinąć napewno masz ziemie wyrobaną od pekina i tak mały u ciebie rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arek Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 pekinka jeszcze 5 -6 lat temu były za nią pieniądze teraz z roku na rok coraz wiecej chłodni coraz wiecej rolnicy sadzą jest poprostu coraz gorsza opłacalność kupuje kapuste pekińską od rolników od lat jezdze do gospodarstw po towar naprawde ilu rolników juz pzepłaciło zdrowiem udary zwyrodnienia konczyn od kapust a nawet smierćią przepłacili rolnik w wieku 40 lat jest siwy jak gołąbek ogromny stres kapusta pekińska jest rosliną bardzo pracochłonną i bardzo wysokie koszta uprawy zbioru i przygotowania do sprzedaży a mimo to rolnicy coraz więcej i zwiększają nasadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowy Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 co ty z tego masz człowieku jak masz półkilowe główki pekina to cie wychodzi 50 gr na takim kalibrazu to nic z tego niema to są fujarki nie pekin fujare jak potrzymasz do marca to wywalisz w pole zelzeje i niema co owinąć napewno masz ziemie wyrobaną od pekina i tak mały u ciebie rosnieto zawsze sprzedaje w marcu i nie powiedziałem że mam fujarki tylko że taki kaliber może być na eksport. od 15 lat nie wywaliłem ani kg. w pole , zawsze sprzedaje na eksport i nie dopuszczam żeby przerósł i miał 1,8 bo takiego nie chcą. lepiej chyba teraz sprzedać kilówkę po 1,2zł niż dwókilówkę po 40gr. i prosić się o kupca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzki Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2016 Skąd takie ceny wziąłeś? 80 gr brutto i to wszystko oczywiscie za ładny towar No Adrian tak płaci i ten z Grójca tak pisze ale firma gdzieś pod Warszawka się mieści. Dzwoń, rozmawiaj, zarabiaj a nie masz 15 nicków i biadolisz, że tanio. Tanio to TY chcesz kupić i tym uczciwym Panom sprzedać, ot Cwaniak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość edek Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2016 towar gnije pekin strasznie w sieradzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aaaaa Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2016 towar gnije pekin strasznie w sieradzu Tiburn?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jan Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2016 czarny jest w środku na sieradzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Potwierdzam dzisiaj nie załadowałem lufy na Baszkowie bo był czarny mają naszykować lepszego, na R... to samo ale żeby profesorą z Wągłczewa też kinder niespodzianka się trafiała to już brak słów. Najwięcej jest na Łowiczu i Krakowie. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 Potwierdzam dzisiaj nie załadowałem lufy na Baszkowie bo był czarny mają naszykować lepszego, na R... to samo ale żeby profesorą z Wągłczewa też kinder niespodzianka się trafiała to już brak słów. Najwięcej jest na Łowiczu i Krakowie. Ja mam czystego po nowym roku zaczynam, Radom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość shower gel Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 Ja mam czystego po nowym roku zaczynam, Radom Ja też mam czystego. Zacząłem od wczoraj. Zona jest zadowolona z "choinki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Incognito jak Daniel :P Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 Panie Daniel dzwoń do mnie z przeprosinami, bo w innym wypadku inaczej to załatwimy, nie jesteś anonimowy, możesz się nazywać jak chcesz, a i tak Cię znajdę. Do zobaczenia wkrótce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieradzak Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 Dajcie sobie po razie i będzie zgoda.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 Potwierdzam dzisiaj nie załadowałem lufy na Baszkowie bo był czarny mają naszykować lepszego, na R... to samo ale żeby profesorą z Wągłczewa też kinder niespodzianka się trafiała to już brak słów. Najwięcej jest na Łowiczu i Krakowie. Pan z miejscowości R napisał do nas, że jest jedynym proucentem pekinki w tej miejscowości, przez co jest to paszkwil bo nikt nie sprawdzał jakości jego kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieradzak Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 Nie zostało podane nazwisko i imię tego producenta a samo stwierdzenie że nie załadował niczego. W ;R" bo trafiało się czarne nikogo nie obraża.Ten pan pisze że jest jedynym producentem w tej miejscowości no i fajnie ale musi jeszcze udowodnić że chodzi o niego i poniósł w wyniku tego wpisu jakieś straty.Miałem kiedyś taką sytuację i obaj panowie co najwyżej mogą sobie dać po pysku bo z punktu widzenia prawa niema tu żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 "wysoki" poziom na tym waszym forum pekinkowym...widać ,że większosć amatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowy Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 U nas na Sieradzu 1,2/kg i auta czekają, jest rwanie. A jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 jakie 1.2 juz 1.7 tylko gdzie ich szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 U nas na Sieradzu 1,2/kg i auta czekają, jest rwanie. A jak u was? masz branie gupoty piszesz skupy słomkowie koło sieradza nić nie kupują cisza niema zadnego rwania maks. 50 gr mozna dostać za ładnego pekina nawet andzej nie ładuje z pod błaszek totalna kicha z pekinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi